DÜĞÜN GÜNÜ GELDİ

9.9K 308 28
                                    

Miran'dan

Sabah zorlukla kalktım yataktan. Çünkü akşam çok yorulmuştum. Duşa girip çıktım hemen ve aşağı indim. Kahvaltıyı yaptık ve Ali gelip ablamı alıp kuaför'e gitti. Bende evden çıkıp mekanın son kontrollerini yaptım ve saate baktığımda 2 saat vardı. Bende hemen berbere gidip traş olup eve gidip üzerimi giyindim.

Lacivert bir takım giydim.

Parfümüde sıkıp odadan çıkacakken Savaş ve Şahin girdi odama

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Parfümüde sıkıp odadan çıkacakken Savaş ve Şahin girdi odama.

Savaş : Oooo yakışıklı olmuşsun kardeşim.

Ben : Sağol kardeşim sizde yakışıklı olmuşsunuz.

Şahin : Sağol kardeşim. Hazir misin şimdi Ayşe gelicek.

Ben : Değilim kardeşim ben ablam olmadan ne yapacağım bu evde. Onunla didişmelerimiz falan olmayacak.

Savaş : Sende onlardan kız alıyorsun kardeşim. Onlarda o zaman böyle olucak zor alırsın kızı.

Şahin : Savaş haklı kardeşim. Üzülsende sonuçta Ayşe'yi üzmeyecek çok seven birinin ellerine teslim ediyorsun. Zaten istediği zaman gelir görüşürsünüz.

Ben : Haklısınız ama bir anda yuvadan uçup gitmesi zor be kardeşim.

Dedim ve korna sesi geldi. Ablam ile Ali gelmişti. Ablama içeri girerken yardım ediyordu. Annemlerle selamlasti ve sonrada vedalaşıp gitti. Ablam annemle odasına gitti bizde bahçede oturuyorduk. Bir kaç dakika sonra annem gelip beni çağırdı kuşak bağlama zamanı gelmişti. Herkes ağlıyordu. Odaya elimdeki kuşakla girdim. Ablam ayağa kalktı ve yanına yaklaştım. Kuşağı 3 kez beline bğlayıp çözdüm ve en sondakinde düğümü attım. Ablamla sarıldık ve kulağina "yanında hep bir ailen, kardeşin var bunu sakin unutma abla. Her ne kadar küçük olsamda senden beni bir abi olarak gör şuan senin yanında da, arkanda da kapı kadar abin var. Kocanın ailesine saygıda kusur etme onlara güven ver ve her zaman olduğun gibi ol." Dedim ve ablam daha sıkı sarıldı ve kokumu içine çekti. Ayrıldık ve annem, babam, Savaş falan herkesle sarıldı. Korna sesleri geldi. Gelmişlerdi ve artık ayrılık vaktiydi. Nur üzerine fıstık yeşili renginde tunik pantolon takım giymişti.

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें