ASLAN PARÇASI

7.6K 288 20
                                    

Nur'dan

Sude bana gelip Miran'ın ameliyatının bittiğini söylediğinde  hızlıca yukarı çıktım. Doktoru buldum ve konuşmaya başladım.

Ben : Doktor bey. Ameliyat bitmiş ve ben Miran'ı görmek istiyorum. Bakın biz nerdeyse 3 gündür görüşmüyoruz ve Miran'ın bana ihtiyacı var. Lütfen girmeme müsade edin. Sadece 5 dakika konuşacağım sonrada yanından hemen çıkıcam. Eğer onunla konuşursam sesimi duyar ve hemen uyanır. Belki yanında olduğumu bilir ve bana kıyamadan uyanır. Çünkü Miran asla beni üzmek istemez.

Doktor : Peki girin. Ama sadece 5 dakika görebilirsiniz.

Ben : Teşekkür ederim.

Dedim ve yanıma Sude de gelmiştik daha sonra hemşire geldi ve giymem gereken kıyafetleri giymeme yardım etti. Odaya girdiğimde gözlerim doldu çünkü cansız gibi makinelere bağlı yatıyordu. Gözümden bir damla yaş aktı hemen sildim çünkü Miran benim ağladığım zaman kızar. Yanına gidip oturdum ve konuşmaya başladım.

Ben : Miran hadi kalk sevgilim. Sana dediklerim için özür dilerdim sevgilim. Burada benim yüzümden yatiyorsun çünkü o kurşunun sahibi bendim. Gözlerini aç zeytin gözlüm. Uyan bana bakarak gül bende senin gamzelerine hayran hayran bakıyım sevgilim. Daha düğünümüz var bizim sana da bana da kına yakılacak daha. İlerde boy boy çocuklarımız, torunlarımız olucak. Geleceğimiz için kalk.

Birden gözlerim karardı ve yere yığıldım.

Uyandığımda hastane odasindaydim Sude içeri girdi ve Miran'ın normal odaya alındığını söyledi.  Hangi oda olduğunu sordum Selim ile aynı odada kalıyormuş. Hemen kolumdaki bitmiş serumu çıkartıp Miran'ın yanına gittim. Girdiğimde Selim uyanık oturuyordu yatakta. Miran'a baktığımda uyuyordu. Selim bana seslendi ve ona döndüm.

Ben : Efendim oğlum.

Selim : Anne sen neden geç geldin?

Ben : Biraz yorgundum yatıp uyudum canım.

Selim : Ben mi seni yordum anne? Eğer ben yorduysam özür dilerim anne.

Ben : Hayır birtanem sen beni asla yormazsın. Sadece uyuyamamıştım bir kaç gün o yüzden. Sakın kendini suçlama oğlum tamam mı?

Selim : Tamam anne suçlamam kendimi. Şey anne birşey sorabilirmiyim?

Ben : Sor birtanem.

Selim : Bu abi dün de burdaydı ve yine burda neden?

Ben : Hastalanmış o yüzden burda annecim.

Selim : Çok mu hasta olmuş?

Ben : Çok değil biraz hasta olmuş.

Dedim ve sustum. Doktor odaya girdi ve bir gün daha burda kalacağını söyledi. Bizde onayladık ve çizgi film izlemeye başladık.

Miran'dan

Gözümü açacağımda beyaz bir ışık vurdu yüzüme. Zorlanarakta olsa gözünü açtım. Soluma baktığımda Nur ve Selim dediği çocuk vardı. Beraber çizgifilm izliyorlardı.

Ben : S..uu

Dedim Nur bana baktı ve yanıma gelip bardağa su doldurup yavaşça bana içirdi.

Nur : İyimisin canım?

Ben : I..yi..yim b.ben mer..ak et..me.

Nur : Ben bir doktoru çağırıp geliyorum. Selim sende burdan ayrilmiyorsun.

Selim: Tamam anne.

Dedi ve  Nur odadan çıktı. Selim'e baktığımda biraz tebessüm ettim. Çünkü arabalı bir çizgifilm izliyordu bende hep merak etmişimdir ve bir oyundan araba koleksiyonum var. Sesimi düzeltip Selim'e seslendim.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now