HASTANE

4.9K 189 10
                                    

Nur'dan

Sabah kalkar kalkmaz mide bulantısı ile kalktım. Hemen banyoya gittim ve midemi boşalttım. Ay başımda 5 gün geçmişti. Elimi yüzümü yıkadım ve üzerine beyaz gömlek tunik, siyah dar paça pantolon giymiştim. Başıma da krem rengi şal taktım. Saate baktığımda saat 08:15'di. Bugün dersim 09:50'de. Erkenden kalkıp kahvaltı yapmak istedim. Miran'ı da kaldırmak için dudağına küçük bir buse koydum. Gözlerini ovarak açtı tabi. Dudağında ruj izi kalmıştı.

Miran : Rojbaş gelinağam. (Günaydın)

Ben : Rojbaş ağam. Hadi kalk kahvaltını yap saat 08:15.

Miran : Tamam güzelim kalkıyorum.

Yataktan kalkıp banyoya girdi. Bende yatağı toplayıp her zaman ki gibi takım elbisesini çıkardım. Banyodan çıkıp takımını giyerken siyah saatlerinden birini alıp verdim. Onu da taktı. Tam Miran ile odadan çıkacakken telefonum çaldı. Baktığımda kayıtlı olmayan numara ama birden numara tanıdık geldi. Arayan Mete'ydi Allah kahretsin. Hemen kapattım telefonu. Eğer sürekli rahatsız etmeye devam ederse Miran'a söylerdim. Telefonumu alıp odadan çıktım. Miran çoktan inmişti. Herkese günaydın diyip Selim'in yanağından öptüm ve Miran'ın yanında ki boş yere oturdum. Kahvaltı bitince topladık ve çayımızı alıp salona geçtik. Yine telefonum çaldı ve yine Mete. Offf bu nerden hayatıma girdi ya. 1 senedir mutluydum huzurumu bozmaya çalışıyor. Aramayı reddettim.

Miran : Kim arıyor?

Ben : Önemsiz okuldan kız arkadaşım.

Miran : Açsaydın o zaman.

Ben : Okulda görüşürüz yaa.

Başını salladı. Kalbim çok hızlı atıyordu ve nefes almakta zorlanıyorum. Allah'ım ne olur düzenimiz bozulmasın. Derince bir nefes alıp verdim. Çayım bitince kalktım ve yukardan defterlerimi ve çantamı aldım. Aşağı inince Selim'i öptüm ve siyah alçak topuk tek bant ayakkabımı giydim. Miran ile evden çıkıp arabaya bindik. Her sabah Miran bırakacaktı beni. Çıkışta da Kenan abi alıyordu. Arabada giderken dalmışım Miran'ın dürtmesi ile kendime geldim.

Miran : Iyi misin güzelim?

Ben : Evet iyiyim canım dalmışım öyle.

Miran : Emin misin? Çünkü sen kolay kolay dalmazsın.

Ben : Evet hayatım eminim. Sadece okula alışabilecekmiyim bilemiyorum. Onu stresi var biraz.

Miran : Merak etme benim güzel karım herşeyin üstesinden gelir.

Ben sadece gözlerimi evet anlamında kapatıp açtım. Kendimi yorgun hissediyordum biraz. Okula gelince Miran'ı yanağından öptüm ve arabadan indim. Ben girene kadar bekledi ve ben girince gitti. Derse daha 20 dakika vardı bende biraz bahçede oturmaya başladım. Oturalı bir dakika olmadan yanıma Mete geldi.

Mete : Telefona neden bakmıyorsun?

Ben : Bakmak zorunda değilim. Defol git başımdan.

Mete : Seni o adama bırakmam demiştim dün.

Ben : Dedin diye olacak birşey değil. Boş hayaller kurmaya devam et sen. Hem git ne yapacaksan Arzu ile yap ama yeter ki benden uzak ol.

Mete : Olamıyorum ki Nur. Sen gittikten sonra anladım ki Arzu benim için hataydı.

Ben : İş işten geçince mi aklına geldi. Bak ben evliyim ve benim için eskiler asla umrumda değil. O yüzden ne yaparsan kendi zararına.

Tam kalkmış gidiyordum yine kolumu tutma olayını yaşadık. Beni kendine doğru biraz çekti.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIDove le storie prendono vita. Scoprilo ora