AĞLAMA

5.6K 225 15
                                    

Miran'dan

Sabah uyandım ve kahvaltımı yaptım. Babama bir telefon geldi ve tamam gibi birşey dedi. Annem babama kimin aradığını sorduğunda amcamın oğlunun düğününün olduğunu hatırlatıp çağırdığını söyledi. Bu akşam olduğu için annemde hazırlık için yardıma gidecegini söyledi. Bugün kına yarın da düğün vardı. İşler yoğun olduğu için unutmuştuk.

Babam : Oğlum artık sizin düğünü de yapalım. Millet ne zaman yapılacak düğün diye sorup duruyor.

Ben : Tamam baba yaparız sıkıntı yok. Bende sizinle bu konuyu hakkında konuşacaktım. Nur'un ailesi ile konuştunuz mu siz?

Babam : Evet konuştuk oğlum. Onlar da Nur kızımla konuşacaklar artık tarihi belirleyin bugün.

Ben : Tamam baba hallederim ben.

Evden çıkıp şirkete gittim ve işlerimi akşama kadar hallettim. 1 - 2 kez topanlatıya girip çıktım ve yoruldum. Savaş'ın odama gelip saatin yaklaştığını ve Sude ile konuşup Nur ile hazırlanmasını söylediğini söyledi bana. Tamamen aklımdan çıkmıştı Nur'u aramak. Hemen telefonumu ve arabanın anahtarını alıp odadan çıktık. Eve gelince herkese selam verip odama çıktım ve duş alıp hemen takım elbisemi giydim. Saçlarımı tarayıp ve parfümümü sıkınca tamamen hazırdım. Ayakkabılarımı da giyip aşağı indim. Herkes hazırdı ve Kemal babalar da gelişmişti. Gözlerimi Nur'dan alamıyorum şuan. Çok güzel olmuş ve annemin ona aldığı kıyafeti giymişti. Annem mutlulukla bakıyordu gelinine.

Nur'un kıyafeti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nur'un kıyafeti

Hep beraber arabalara bindik. Nur, ben, Savaş ve Sude benim arabama bindik. Nur ters bir şekilde bakıyordu onu bugün hiç aramadığım için.

Sude'nin kıyafeti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sude'nin kıyafeti

Sude ile Savaş'ta kıyafet açık - kapalı kavgası ediyorlardı arkada. Nur'a döndüm ve neden aramadığımı izah etmeye başladım.

Ben : Nur bugün seni arayıp haber verecektim ama akşama kadar işlerden başımı kaldırmadım. Yoksa ben seni aramazmıyım biliyorsun beni.

Nur : Biliyorum ama hiç mi aklına gelmedim? Ya bana birşey olsa napıcaksın onu merak ediyorum ben asıl.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now