KINA GÜNÜM

5.5K 217 22
                                    

Miran'dan

Nur ile Selim'i bırakınca eve geçtim. Odama çıkıp bir duş aldım ve üzerimi değiştirip yatağa attım kendimi. Derin bir uykuya daldım.

🕛🕛🕛🕛🕛

Sabah güneş ışığının gözüme çarpması ile uyandım. Kalkıp elimi yüzümü yıkayıp üzerimi değiştirdim. Odamdan çıkıp aşağı kahvaltıya indim. Bugün Nur ile gidip bindalli ve gelinlik alacaktık. Kahvaltımı ettikten sonra babamdan sofradan kalkmak için iznini aldım ve babamda başı ile onayladı.

Ben : Anne sen gelmiyormusun?

Annem : Yok oğlum siz gidin beraber. Evde yapılacak işler ve düğün için mekanı kontrol etmeye gidicem.

Ben : Peki sultanım nasıl istersen.

Dedim ve evden çıktım. 20 dakika sonra Nurlar'ın kapısının önüne gelince mesaj attım.

Gönderilen : HATUNUMM
Ben geldim aşağıdayım bekliyorum.

Gönderen : HATUNUMM
Tamam canım geliyorum.

2 dakika sonra kapıdan Nur, Sude, Ayşe ve Selim geliyordu. Hepsi gelip arabaya bindi ve hemen Nur'un yanağından öptüm.

Ben : Günaydın.

Nur : Günaydın.

Selim : Miran abi ben seni çok özledim.

Ben : Bende seni özledim aslan parçası.

Arabayı çarşıya sürdüm ve 30 dakika sonunda gelmiştik. Arabadan inince Selim hemen Nur'un elini tuttu. Bende yanlarına geçince boşta olan eliyle de benim elimi tuttu.

Ben : Aslanım eğer yorulursan söyle tamam mı?

Selim : Tamam Miran abi.

Beraber giderken resmen aile gibi olmuştuk. Yakında olacak şey şimdiymiş gibi hissettim bir an. Nur bir mağaza gösterdi ve bindallı denedi. Girdiğimiz ilk mağazadan bindallıyı almıştık. Gelinlik konusunda zorlandık hayalinde ki gelinliği ararken bu son girdiğimiz 9. mağazada bulmuştu. Ben görmedim uğursuzluk getirir dedikleri için. Benim damatlığı Selim seçmişti ve bence güzel bir seçimdi. Biz burdaki işi bitirene kadar Nur ve kızlar çamaşır mağazasında girmişlerdi ve işleri hemen bitmişti. Onlar ayakkabı bakmaya gittiği sıra bende düğünde vereceğim takı setini almaya gitmiştim. Ve bir kaç tane de bilezik almıştım. Bir tane kolye ve bileklik beğendim ve isim yazdırdım. Nur ile benim ismimin ortasında Selim'in isminide yazdırdım. Kolye ve bilekliği bugün verecektim. İşim bitince bende ayakkabıcıya gittim ve kendime ayakkabı aldım. Kızların işi bitmemişti çünkü Nur'un başını yaptırmak için kullanacağı tülleri de aldık ve işimiz bitti. Bizde bittik tabiki. Acıktığımız için ne yemek istediklerini sorduğumda Selim balık ekmek demişti. Arabaya binip gittik ve benim her zaman geldiğim ustanın yerine sürdüm. Gelince hepimiz arabadan indik ve küçük taburelere oturduk. Siparişi verdik ve Selim hızlı hızlı yemeye başladı.

Ben : Aslanım yavaş ye yemeğini alacak değiliz.

Selim : Ama ben çok acıktım Miran abi.

Ben : Peki ama yavaş ye doymazsan bir tane daha yiyebilirsin.

Selim : Oleyyy beeee.

Sevindiği için bizde onun mutlu olmasına sevindik. Yemekler bitince parka gittik ve Selim ile biraz oynadık. Kızlar ise ellerinde çekirdek ve cola ile bize bakıyorlardı. Selim sıkıldığını ve uykusunun geldiğini söylediğinde kalktık ve onları eve bıraktım. Arabadan inip Selim'i odaya bıraktım ve aşağı indim. Nur'u çağırdım ve kapıda konuşmaya başladık.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora