14

1K 51 0
                                    


Apa rece care îmi ajunge pe față mă trezește și tușesc atunci când Lucas îmi întinde mâna să mă ridic de pe podea. Mă privește ușor speriat în timp ce îmi întinde un prosop, iar eu încerc să îmi aduc aminte dacă am visat sau dacă ce am auzit înainte să leșin e chiar adevărat. Cum mama dracului a lăsat-o gravidă? Adică știu cum, dar naiba să îi ia.. oamenii ăștia n-au auzit de prezervativ?

- Ești bine? întreabă, iar eu dau din cap afirmativ în timp ce Lucas se așează la loc lângă mine. Mă așteptam să fii uimită, dar nici așa, râde el.

- Cum mama dracului să fie atât de dobitoc! strig eu și îmi dau seama că reacția îmi e puțin prea exagerată având în vedere că eu nu am nicio legătură cu viața lor personală, dar nu îmi pot abține furia.

- Bine, bine, calmează-te fato. Nici el n-a fost așa revoltat cum ești tu. Cel mai probabil se aștepta la asta, răspunde și își ridică umerii în semn de nepăsare.

- Ce vrei să spui?

- Theresa, cu toții știm că Hero s-a culcat cu multe fete din colegiu sau din afara lui, dar eu cel puțin știam că mereu folosește prezervativ. Cred că de data asta o fi uitat..

Cred că glumește.. cum să spui că a uitat și cum să fii atât de idiot.. Gândul că Hero s-a culcat cu jumătate de campus și că cealaltă jumătate e probabil următoarea pe listă îmi întoarce stomacul pe dos și furia pe care o simt față de el și mai ales fața de Clara mă fac să tremur din toate încheieturile. O cunosc pe ea și știu că nu ar lăsa să se întâmple asta niciodată. E mult prea precaută. Și asta mă face să îmi dau seama că ea a vrut să se întâmple toate astea și să își distrugă viitorul doar pentru că își dorește să îl țină pe Hero lângă ea. Am văzut cum îl privește și cum se ține după el, iar ea e îndrăgostită de el. Sunt sigură.

A doua zi dimineață încerc din răsputeri să îmi acopăr cearcănele vineții de sub ochi, dar nici măcar corectorul nu are puteri miraculoase. Toată noaptea m-am gândit dacă ar trebui să vorbesc cu Clara și să o întreb de ce face asta și ce are de gând, dar știu că nu va dori să vorbească mai ales după scena de săptămâna trecută. Îmi prind părul într-o coadă în vârful capului și mă îmbrac în blugii mei obișnuiți și într-un pulover negru și mă îndrept spre sala de examen deși n-am mai citit nimic din weekend. Nu pot să mă gândesc la nimic altceva în afară de ei doi și azi dimineață aproape că am vomitat când mi i-am imaginat făcând dragoste în patul în care am dormit cu el ca o proastă sâmbătă.

Când profesoara intră în sală încerc să îmi adun gândurile și reușesc să fac aproape toate subiectele pefect, iar la jumătatea timpului senzația de sufocare mi se accentuează când îl văd pe Hero privindu-mă și predau foile ieșind din clasă cât pot de repede. Știu că Lucas i-a zis cel mai probabil că mi-a povestit, dar acum chiar nu știu cum să mă mai comport. Nu e ca și cum am fi avut vreo relație sau ceva de genul ăsta, mai ales că mi-a spus în față cât de jalnică am fost pentru că am crezut că mă place, dar în mintea mea eu chiar speram că poate a mințit și că nu îi sunt indiferentă. În mod clar m-am înșelat dacă el după ce a dormit cu mine s-a futut cu Clara și apoi se tăvălea prin sala de dans cu fata aceea.

E abia miercuri, dar deja simt că nu mai am energie nici să mă mișc așa că decid să mă duc până în corpul de educație fizică și poate voi găsi acolo o sală goală în care să dansez ca să mă eliberez de tot ce simt sau gândesc. Mă duc repede să mă schimb și când ajung în fața clădirii un grup de studenți ies râzând zgomotos,iar când un băiat blond îmi face cu ochiul eu îmi dau ochii peste cap și intru la căldură. Urc până la ultimul etaj și pare cam sinistru aici. E întunecat în mijlocul zilei și mult prea liniște, dar alte variante nu am din moment ce la celelalte nivele muzica răsună din sălile de dans. Mă îndrept ușor spre o cameră din capătul holului și când împing ușa, aceasta se deschide cu un scârțâit puternic ce mă face să tresar. Întreaga încăpere e cufundată în întuneric și în timp ce pipăi peretele pentru a găsi întrerupătorul mă lovesc de niște cutii care cad pe podea. Înghit în sec și aprind lanterna ca să văd că, de fapt, butonul era exact lângă mâna mea și când îl apăs neoanele din tavan se aprind brusc lăsând la vedere o sală plină de echipament sportiv. Mai degrabă echipament de box judecând după sacii care atârnă de tavan și după ringul din mijlocul sălii. Aleg să rămân aici și atunci când văd o fașă elastică pe o bancă o iau și mi-o înfășor în jurul încheieturilor poziționându-mă în fața unui sac greu pe care încep să îl lovesc.

În Căutarea FericiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum