43

795 40 0
                                    


Căldura care mă înconjoară e atât de plăcută și deschid ochii dorindu-mi de fapt să nu mai ridic de aici niciodată. Mă simt liniștită, așa cum Derek a reușit întotdeauna să mă facă să mă simt cu o simplă atingere.

Îmi aduc aminte momentul în care ne-am cunoscut, când fugeam de fratele lui insistent, și nu-mi pot abține un zâmbet. Încă de atunci prezența lui mi-a făcut atât de mult bine, de parca destinul l-a scos în calea mea să fie acolo mereu ca să nu mă duc dracului.

Mă întorc puțin spre el și căldura din pântecele mele se intensifică atunci când îl văd cât de liniștit arată dormind. Fiecare trăsătură îi e atât de bine definită, foma maxilarului îi încadrează perfect chipul, iar eu îmi trec ușor degetul peste obrajii săi, coborând spre buze și ridicându-mă iar spre părul negru pe care l-a tuns recent datorită insitențelor mele. Are un început de barbă care îl face să arate precum modelele din revistele de la Vogue și nu mă pot abține să nu îmi trec limba peste buze, într-un gest flămând.

Îmi continui drumul până pe pieptul dezgolit și mă bucur de cât de fină îi e pielea. Fiecare părticică a trunchiului lui arată acum ca a unui atlet adevărat, iar eu, parcă hipnotizată, îmi mișc mâna până la abdomenul lui atent lucrat, incapabilă să mă opresc. Ajung la v-ul care lasă la iveală o mică părticică acoperită de păr și înghit în sec în momentul în care ridic ochii și observ că Derek e cât se poate de treaz și doar mă privește fix, cu buzele ușor întredeschise.

- Ăm.. eu doar.. am vrut.. scuză-mă.. mă bâlbâi prostește, iar el zâmbește slab.

Încerc să mă ridic din pat ca să pot fugi de stânjeneală, dar mă imobilizează și atunci când mă zbat face cumva să ajungă deasupra mea, cu buzele la doar câțiva centimetri de ale mele.

- N-am spus ca mă deranjează, șoptește și se apropie de mine ireal de mult, ca mai apoi să mă sărute scurt pe lobul urechii.

Scot un geamăt involuntar care îl face să zâmbească și încerc să mă adun ca să pot spune și eu ceva, dar mi-e imposibil.

Spre rușinea mea, însă, simt cum între coapse căldura devine aproape durere, iar dacă nu m-aș cunoaște aș crede că am făcut pe mine. Încerc să ascund cu desăvârșire asta atunci când mâna lui pornește de la coapsă și urcă periculos de aproape de zona mea intimă, apoi își croiește drum spre sâni, unde zâmbetul i se transformă în geamăt când îmi vede forma perfecă a sfârcurilor prin tricoul alb. Își conduce degetele prin spațiul dintre sâni apoi și când ajunge la față atungerea i se oprește pe obraz.

- Ești atât de frumoasă..

Inima mea e pe undeva pe sub saltea și probabil acolo aș fi și eu dacă nu m-ar ține el atât de strâns. Înghit în sec și îmi caut cuvintele, dar n-am șanse să le rostesc pentru că telefonul meu începe să sune de pe noptieră și răsuflu oarecum ușurată când se dă jos de pe mine și mă lasă să vorbesc fără să se bage în spațiul meu.

- Britney.. –spun de parcă îi mulțumesc pentru că m-a salvat- ce s-a întâmplat?

- Theresa, ședința de azi s-a mutat din cauza germanilor care au avionul mai devreme și trebuie să fii aici într-o oră.

- Poftim? Sunt încă în pat, cum naiba să fiu acolo atât de repede? Ce naiba au pățit de pleacă așa repede?

- Din ce am înțeles nevasta unuia a intrat în travaliu și a spus că ori facem ședința mai repede, ori pleacă și proiectul cade.

- Germani idioți, bolborosesc, iar Derek râde pe fundal.

- Cine e ăla? Parcă spuneai că ești în pat, spune și pot deja să îim dau seama că zâmbește pentru că e una din singurele persoane care știe că acum locuiesc cu Derek.

În Căutarea FericiriiWhere stories live. Discover now