33

791 43 0
                                    


- Nu ar fi o idee atât de rea, vorbește Derek după o pauză prelungă, în care propunerea de a deschide încă o filială a firmei pare să îl bucure.

Renumele construit de tata de-a lungul anilor e ceva ce ne este de folos garantat, însă nu știu dacă investiția a două milioane de dolari, în mai puțin de trei luni de la ultima mutare, e ceva ce ne-ar putea ajuta. Câștigurile în urma mutării în Washington au fost substanțiale și chiar mai mari decât ne-am așteptat, dar singură nu sunt atât de sigură că mă voi descurca la fel de bine.

- Îmi trebuie o echipă sigură, nu mă pot avânta atât de mult fără cineva care poate susține o eventuală criză, răspund, analizând situația conturilor minuțios.

- Atunci îți caut unii dintre cei mai buni oameni și te trimitem unde sunt cele mai mari cereri.

Planurile pe care le alcătuiesc împreună cu Derek prind contur pe măsură ce în biroul meu își fac apariția Britney și Josh, care au fost de acord să mă ajute. Locația e cel mai greu de ales, iar concurența acerbă din orașele mari e un factor atât de pretențios, de care dacă nu ținem cont, riscăm să o dăm în bară grav.

- Hai oameni buni, chiar nu găsim un oraș în care să ne facem loc? Dăm din coate până ajungem la suprafață, râde Britney atunci când liniștea din cameră devine apăsătoare.

Fiecare râde tacit, mai mult pentru sine, apoi glasul lui Josh ne atrage atenția.

- Cred că am găsit. Los Angeles, spune repede, iar mie mi se luminează ochii.

Numele orașului îmi aduce aminte instant de Harry și aproape că îmi vine să țip de fericire. Mi-e dor de el, iar conversțiile de la telefon nu sunt cel mai bun medicament, dar ne țin legați unul de celălalt.

- Da sigur, spune Britney neîncrezătoare.

- Nu, ascultă aici. Am urmărit situația de acolo și în ultimii ani cazurile juridice au crescut cu un procentaj de 75%, iar cabinetele nu mai au același randament din cauza suprasolicitării, explică Josh.

- Iar deschiderea unei companii de așa o anvergură și cu un renume gata format ar atrage clienții și ar îngropa cabinetele private de tot, completez atunci când mă ridic de pe scaun și mă apropii de canapeaua pe care Josh tastează datele documentelor și face o diagramă a cazurilor câștigate de cabinetele din L.A. Asta ar aduce nu doar clienți, ci și renume, iar dacă reușim am putea începe să deschidem filiale în toate orașele mari, iar profitul ar crește mult mai tare decât dacă ne-am axa pe un sigur oraș.

- Bingo, pocnește din degete blondul, iar Derek și Britney zâmbesc unul spre celălalt.

- Atunci o să caut la resurse umane câțiva oameni și imediat ce găsim un spațiu liber poți pleca spre Hollywood, spune Derek și îmi face cu ochiul.

Restul zilei trece imediat din cauza ședințelor cu partenerii pentru acordurile de extindere și înainte să îmi dau seama ceasul arată deja către ora cinci. Am vorbit cu Harry și a fost atât de entuziasmat de faptul că o să mă întorc în același oraș în care practic am renăscut, încât s-a oferit să participe ca investitor al firmei, doar ca să se asigure că vom reuși, iar ăsta nu e un lucru rău deloc. Banii ne-ar ajuta să nu golim conturile firmei, iar publicitatea venită odată cu contribuția lui poate fi un bonus important pentru RILES LAWYER.

Zilele se scurg parcă de zece ori mai repede când stau câte doisprezece ore la birou pentru a face planurile pentru mutare, iar echipa adunată aici s-a descurcat de minune în găsirea unui personal calificat în Los Angeles. Am trimis câțiva oameni acolo să studieze terenul și chiar am putea avea succes cu ideea asta, însă locul e, în continuare, cea mai mare problemă. Nu putem găsi o clădire îndeajuns de mare pentru cerințele noastre, iar cele care se potrivesc ne costă mai mult decât proiectul în sine.

În Căutarea FericiriiOnde histórias criam vida. Descubra agora