26

951 43 2
                                    


Cred că am făcut cel mai rapid duș din toată viața mea știind că Hero e la o cameră distanță. Îmi trag pe mine o pereche de colanți negri, o bustieră albă și un tricou alb larg, apoi mă îndrept spre canapeaua pe care Hero stă mult prea crispat.

- E totul în regulă?

Tresare la auzul vocii mele și mi se pare ciudat că, pentru prima dată de când îl cunosc, marele prinț fermecător Hero Pottery e agitat în preajma unei fete. Mi-aș fi dorit totuși să cred cu adevărat că eu sunt cauza neliniștii sale, însă întrebarea lui bruscă îmi alungă orice gând stupid.

- De când te înțelegi atât de bine cu Max?

Ridic o sprânceană atunci când mă așez în partea opusă a canapelei și iau paharul de cola în mână.

- Nu de mult, dar ce importanță are asta?

- Nu cred că e influență bună și nici o companie prea plăcută, spune serios.

- Eu cred că asta e decizia mea. Nu am nevoie de nimeni care să îmi poarte grija și să îmi spună cu cine să stau și cu cine nu, repilc tăios, iar el înghite în sec. Și dacă e o influență atât de proastă, tu de ce îți pierzi vremea cu el?

E vizibil deranjat de întrebarea mea, dar nu are niciun drept. El e cel care a început discuția și cel care crede că îmi poate spune cu cine să stau.

- Asta nu e ceva relevant, minte el. Și oricum, de unde știi mecanică atât de bine? Știu mecanici de o viață care nu reușesc să facă ce ai făcut tu în câteva ore, nici în două săptămâni.

- Înseamnă că nu știi mecanicii potriviți, zâmbesc slab mutându-mi privirea asupra televizorului. Deci ce film vrei să vedem?

- Alege tu de data asta.

Să aleg eu de data asta? Înseamnă că vrea să existe și alte dăți? Sau e doar politicos?

Nu mai gândi totul atât de mult. Vocea lui Derek îmi răsună în minte și încerc să îmi alung miile de interpretări și să mă bucur de compania brunetului de lângă mine.

- Fast and furious? întreb entuziastă ca un copil, iar el zâmbește.

- Mă așteptam la asta, râde. Dar fie, fast and furious să fie.

- Ce parte? întreb în timp ce caut toate DVD-urile.

Cred că am văzut fiecare film de cel puțin cincizeci de ori și știu fiecare replică pe de rost, dar nu mă pot sătura să îl revăd.

- Șase clar. E cel mai bun, spune cu ochii în telefon.

- Poftim? mă întorc spre el încet. Vrei să spui că șapte e cel mai bun, nu?

- Glumești cumva? Ai văzut toate mașinile din șase? E orgie doar să privești scenele de pe pod.

- Clar nu. Lykan Hypersport-ul din șapte e de departe cea mai tare mașină din toate filmele.

- Da, dar e întreagă doar zece minute, din care cinci zboară cu ea prin turnuri și o fac fiare vechi.

- Bine punctat, râd. Bine fie, ne uităm la șase.

Dau drumul filmului și, ca de fiecare dată, un zâmbet imens îmi apare pe față când văd toate mașinile pe care Dom și Brian le găsesc,de parcă în viața reală le-ai găsi la colțul drumului la fel ca acolo. După nici zece minute îl pot observa pe Hero cum se foiește în locul lui și nici nu m-aș gândi să îmi distrag atenția de la film dacă nu l-aș vedea cum își dă jos tricoul.

În Căutarea FericiriiWhere stories live. Discover now