Hoofdstuk 10

5.2K 104 30
                                    

BLAKE KINGSTON
Ik leg Camille in haar bed en ga dan in mijn eigen bed liggen. Net in de club had ik het nummer van Megan gevraagd. Ze begon wat te giechelen en te blozen, geen idee wat er van komt. Maar toen Youri Camilles nummer vroeg was ik best jaloers. Hallo? Het is mijn stiefzusje he!

Ik val rustig in slaap en droom over verschillende dingen.

CAMILLE NEWTON
Ik wil opstaan maar net op het moment dat ik met mijn hoofd naar boven ga voel ik een steek. 'Auw. Die deed pijn.' Mompel ik. Waarschijnlijk een kater, jammer dan.

Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een appje heb van een onbekende.

Onbekend: Hey, ik ben Youri! Heb je zin om morgen af te spreken?

Camille: Lijkt me leuk, Hoelaat en waar? x

Youri: het moet wel na school, dus om 15:00 kom ik je wel halen. Dan zie je wel waar we naartoe gaan! xo

Camille: Okey, tot morgen dan! Heb er veel zin in! ☺️

Ik sta te popelen! Een date, met Youri! Blij loop ik de trap af. Daar zitten in de woonkamer, Blake, Stefan en mijn moeder. 'Mam! Ik heb een date!' Roep ik vrolijk. Mijn moeder kijkt me blij aan. 'Wat fijn voor je!'

'Ja echt geweldig.' Mompelt Blake zodat alleen ik het versta. 'Wie is de gelukkige?' Vraagt Stefan. Ik bloos lichtjes. 'Youri, een jongen van de club.' Glimlach ik. 'Oh, leuk.' Zegt Stefan. Ik knik.

'Ik ga zo naar Megan.' Zegt Blake. Mijn gedachtes stoppen even. 'Megan?! Sinds wanneer ga je met haar om?' 'Sinds toen ik haar nummer heb gevraagd. En misschien zie ik er wel wat in.' Zegt Blake. Ik zucht en loop naar mijn kamer.

Die Megan werkt me op de zenuwen. Maar Blake mag een ander hebben. Ik heb toch al iemand, Youri.

Ik pak mijn boeken erbij en begin met huiswerk van Wiskunde. Na mijn huiswerk pak ik mijn laptop erbij en begin ik met kijken op websites, ik wil al een lang een eigen paard hebben. In Uden had ik een verzorgpony.

Na een tijdje heb ik een grijze welsh gevonden in Amsterdam. Ik kijk nog even naar de foto's en ren dan naar beneden. Megan en Blake zitten op de bank, ze gingen toch naar Megan?!

'Eehm, waar is mam?' Vraag ik aan Blake. Hij kijkt me chagrijnig aan. 'Geen idee, trouwens wil je wat drinken pakken voor Megan?' Vraagt hij. Ik kijk ze aan alsof ze gestoord zijn. 'Zie ik eruit als je slaafje? Nee dus, en als dat zo zou zijn kon Megan wel zelf drinken halen want je hebt toch iedere week een ander meisje. Zoals altijd. Dus Megan, verwacht niet teveel van zijn charmante acties.' Zeg ik. Megan kijkt me boos aan.

'Blake is niet zo!' Roept ze boos naar me. 'Oh hoe weet je dat? Woon jij bij hem? Nee. Zit je bij hem op school? Nee.' Roep ik boos terug. Blake kijkt me moordend aan en neemt me mee naar de gang.

'Hoe durf je?! Megan is hier ja! En je hebt er problemen mee, en jij mag zeker wel met Youri hiernaartoe komen? Camille, je bent echt heel erg laag.' Zegt hij. Blake laat me los en snel ren ik naar boven.

Camille: mam, waar ben je? x

Mama: in de winkel, ik kom zo terug. Is er iets mis?

Camille: nee, ik wilde alleen wat zeggen. En Blake is hier met Megan.. x

Mama: is ze zo erg dan?

Camille: eehm, ja best wel. Maar kom maar gauw! xoxo

Mama: doei schat! 🥰

Ik leg mijn telefoon weg en wacht totdat ze naar mijn kamer komt, no fucking way dat ik naar beneden ga, dan vraag ik gewoon om problemen.

'Lieverd?' Hoor ik na een tijdje. 'Boven!' Roep ik terug. Ik hoor voetstappen en even later gaat mijn kamerdeur open. 'Wat is er?' Vraagt mijn moeder. 'Ik heb een grijze welsh gevonden, in Amsterdam. Ik heb heel erg lang gespaard voor een eigen paard. Zou, ik hem kunnen bekijken? En als het bevalt kunnen kopen?' Vraag ik. Mijn moeders gezicht kijkt blij. 'Natuurlijk lieverd! Je hebt zolang gespaard! Ik ga wel mee kijken! Kunnen we nu gelijk een afspraak maken?' Zegt ze vrolijk.

En ja hoor, overmorgen gaan we kijken bij de 5 jarige, grijze Welsh!

Ik ben zo blij, gewoon een eigen paard!

***

Hey! Ik rij zelf ook paard, op een witte Welsh! En nu ga ik zelf sparen voor een paard! :)

SHARE VOTE AND COMMENT :) ik heb trouwens steeds minder lezers, dus deel dit verhaal alsjeblieft!

XX, Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu