Hoofdstuk 41

1.8K 52 8
                                    

CAMILLE NEWTON
Zuchtend sta ik op van de bank. Het is 14:00 in de middag en over een half uurtje komen Kelsey, Levi en Blake hierheen. Ik zal dus ergens heen moeten, Lieve is de enige optie.

Ik ren naar boven en doe mijn kleren vlug aan, poets mijn tanden en doe mijn haar in een staart. Als ik beneden aankom loopt Blake de gang in. Een gevoel van paniek overvalt me. 'Zijn Levi en Kelsey er al?' Vraag ik lichtelijk in paniek.

'Nee.' Antwoord Blake kortaf. 'Ik ga alvast naar buiten ergens bij het speeltuintje wacht ik wel op lieve.' Zeg ik. Blake schud zijn hoofd. 'Nee, het is veel te koud buiten. Blijf binnen, ga naar boven want Kel en Levi blijven beneden. En ze zullen je niks doen of zeggen.' Verzekert Blake me. Ik knik voorzichtig.

'Blake.'

'Ja?'

'We zijn nog vrienden toch?'

'Ja, denk ik.' Zegt Blake kortaf. Ik zucht, wat heb ik iedereen toch aangedaan.

Na een tijdje hoor ik Kelsey en Levi binnenkomen. Als ik op mijn telefoon kijk heb ik een appje van lieve.

Lieve: sta voor jullie deur, kom je?
U: ik kom xx

Ik doe mijn schoenen aan en pak mijn jas. Dan ren ik naar beneden. Gelukkig zitten Levi en Kelsey in de woonkamer en kan ik dus zonder problemen het huis uit gaan.

Als ik Lieve in de auto zie ren ik naar de auto toe en stap ik in. 'Snel weg hier.' Zeg ik. 'Hoezo?' 'Omdat Kelsey en Levi er zijn. Plus we moeten onze film nog halen.' Antwoord ik.

'Oke.' Antwoord lieve. Ze zet het gas erop en rijd zo snel als ze kan naar de bioscoop. Als we een parkeerplaats hebben gevonden lopen we samen naar binnen. '2 kaartjes voor fuck de liefde.' Zeg ik. De Baliemevrouw knikt en overhandigt me 2 kaartjes voor fuck de liefde. Ik glimlach naar haar en dan lopen we samen naar de zaal.

'Popcorn?' Vraag ik lachend. Lieve kijkt me vreemd aan. 'Weet je het zeker? Het is 15:30.' 'Ja, eigenlijk wel.' Zeg ik lachend. 'Ik hoopte al dat je dat zou zeggen.' Zegt Lieve vrolijk.

Als we onze popcorn en drinken hebben lopen we de zaal in. Ik zucht, de gene die hier niet moesten zijn zijn er toch. Levi, Kelsey en Blake.

Lieve ziet het ook en snel lopen we helemaal naar boven. Gelukkig hebben ze ons niet gezien, dat zou er nog eens bij moeten komen man.

'Ik ga even naar de wc.' Zeg ik als het pauze is. 'Ik hoef niet, wil je alleen gaan?' Vraagt lieve. Ik knik voorzichtig. Als ik naar de wc loop zie ik Kelsey haar handen wassen.

Ik loop door naar een wc totdat ik iemand hoor. 'Wat heb je gedaan?' Zegt de persoon. Ik draai me met een ruk om en kijk haar, Kelsey dus, recht in haar ogen aan.

'Je hebt een fout gemaakt Camille, echt een fout.' Zegt ze. Ik kijk naar de grond. 'Nee.' Antwoord ik. Haar ogen worden iets donkerder lijkt het wel en ze komt op me af. 'Denk je nou echt dat Oliver beter voor je is dan Blake?' Vraagt ze.

'Dat weet ik nog niet.'

'Je hebt Blake echt gebroken, echt kapot gemaakt. Hij is zo anders en geloof me, erg verdrietig.' Zegt ze. 'Ik weet het, ik heb er veel over na gedacht maar ik wil gewoon vrienden zijn. Want wat ik met Oliver heb heb ik met niemand anders.' Zeg ik.

'Wat je met Blake had ook niet.'

'Ik ga.' Zeg ik. Ik hoef helemaal niet meer naar de wc.

Kelsey blijft op de wc, verslagen loop ik weg.

Wat heb ik toch gedaan?

***

newww :)

ik upload nu een hoofdstukje om de 3 dagen 😃

btw k heb een nieuwe naam dus als je dacht van wtf?! Dit is mn nieuwe naam: imaginativexwriter + een nieuwe cover :)

Lots of love

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu