Hoofdstuk 47

2K 52 10
                                    

BLAKE KINGSTON
'Blake! Wakker worden!' Hoor ik. Ik open mijn ogen en zie Camille voor mijn bed staan met een dienblad met eten. 'Asjeblieft. Ontbijt op bed.' Glimlacht ze.

'Je doet wel heel erg je best he.' Zeg ik. Camille knikt. 'Luister ik heb gewoon een hele erge fout gemaakt en dat weet ik. Ik wil je gewoon terug koste wat kost.' Zegt ze.

'Ik hou van je.' Zegt ze. 'Ik ook van jou.' Antwoord ik. Camille loopt voorzichtig mijn kamer uit en ik begin met eten.

CAMILLE NEWTON
Snel loop ik naar beneden. Ik zet alle m&ms en koekjes klaar en start Netflix op. Na een tijdje komt Blake naar beneden en kijkt hij me vrolijk aan.

'Dit had je echt niet hoeven te doen.' Zegt hij. 'Jawel.' Glimlach ik. Blake loopt langzaam naar de bank en komt naast me liggen. Ik zet To All The Boys Ive Loved Before op en dan leg ik mijn hoofd op Blakes borst.

Na de film gaat de telefoon van Blake af. Ik haal mijn hoofd van Blakes borst af en hij neemt zijn telefoon op.

'Hee met mij. O sorry Kel, ik kom er meteen aan ja. Het spijt me. Ja ik pak mijn bioscoopkaartjes. Ja doe ik, doei tot zo!' Zegt Blake. Teleurgesteld kijk ik naar de grond.

'Je hebt het vast al gehoord, sorry.' Zegt hij tegen me. 'Maakt niet uit. Ik kom nu net weer je leven instappen en ik kan er niet zomaar vanuit gaan dat alles weer goed is. Jij hebt nieuwe vrienden gekregen en die willen ook leuke dingen met jou ondernemen. Dat snap ik wel hoor, want je bent ook heel erg leuk.' Zeg ik.

'Nee valt wel mee.' Zegt Blake. Ik schud direct mijn hoofd. 'Tot straks.' Zeg ik.

'Nou ik blijf daar slapen.' Antwoord Blake. 'O oke. Dan tot morgen.' Zeg ik. Blake loopt naar me toe en geeft me een knuffel. 'Tot morgen.' Fluistert hij.

Even later is Blake weg en krijg ik verschillende, storende appjes van Oliver.

[10:23]Oliver: Hee
[11:11]U: wat is dr?
[11:12]Oliver: wil je ff met me praten?
[11:12]U: nee eigenlijk niet.
[11:12]Oliver: laat me het hele verhaal uitleggen.
[11:13]U: oke, maar daarna ben je meteen weer weg. Verwacht geen medelijden of dat we terug bij elkaar komen.
[11:14]Oliver: oke, ben er over 10 minuutjes ongeveer tot zo!
[11:14]U: tot zo.

Als snel daarna besef ik me dat ik mijn pyjama nog aan heb en dan ren ik naar boven.

Ik trek mijn kast met een ruk open en pak een random witte, wollige trui met een zwarte jeans.

Ik pak normale zwarte sneaker sokken en ren dan als een gek weer naar beneden. Vervolgens weer naar boven om een kettinkje en een armbandje om te doen, eentje die ik van mijn vader heb gekregen.

'God bless u.' Zeg ik nog even snel terwijl ik naar boven kijk. Gehaast ren ik daarna weer naar beneden. Net als ik beneden ben gaat de deurbel. Shit mijn haar!

Ach ja boeien, het is Oliver maar. Eerst had het me wat uitgemaakt als hij me zo zou zien. Maar nu niet meer. Blake en ik hadden ruzies ja, maar dat van Oliver was voor een weddenschap. Ik zou hem daarom nooit kunnen vergeven.

Ik doe snel toch nog een staart in en dan doe ik de deur open. Ik kijk recht in zijn ijsblauwe ogen, die ik nog niet zo lang geleden zo mooi vond maar nu, nee. Nu niet meer.

Het is over tussen ons, niets of niemand zal dat kunnen veranderen.

'Hoi Camille.' Zegt hij. Ik stap voor de deur weg en gebaar naar hem dat hij binnen mag komen.

'Wat wilde je zeggen?' Vraag ik meteen, ik wil zo snel mogelijk dat dit gesprek ten einde komt.

'Nou ik wilde even het verhaal uitleggen.' 'Leg uit dan.' Dwing ik hem een beetje.

'Nou het zit dus zo, ik was bij Hayden op de avond van de dag dat je tegen me opbotste, ik vertelde dat aan hem. Toen ging de weddenschap van start: een relatie met je krijgen en daar zou ik €200 voor krijgen. Aangezien mijn vader de echte baas is van ons bedrijf krijg ik eigenlijk niet veel betaald. Hij mag me niet echt de reden dat ik daar nog werk is mijn moeder anders was ik allang ontslagen. Daarom had ik het geld hard nodig. Alleen wist ik nog niet dat je geweldig veel voor me zou gaan betekenen. En dat ik verliefd op je zou worden.' Dat laatste mompelde hij meer.

'Ik kan je niet vergeven, Oliver. Ik voel mij gebruikt. Ik voel mij waardeloos en ik pas zoveel beter bij Blake. Ik zou het erg waarderen als je mij uit je contacten verwijderd en ik neem ontslag. Ik wil niks meer van jou horen Oliver Hathaway.' Zeg ik. Oliver knikt.

'Zoals je wilt.' Zegt hij. Hij geeft me zijn telefoon en ik blokkeer mezelf en verwijder mezelf uit zijn contacten. Ook blokkeer ik via mijn telefoon Oliver. En daarna gaat Oliver naar huis.

Gelukkig gaat het niet zoals met Youri. Maar 1 ding weet ik zeker,

Ik laat Blake Kingston nooit meer gaan.

***

Sorry dat ik een dagje te laat was, daarom dit iets langere hoofdstuk!

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu