Hoofdstuk 46

1.9K 50 6
                                    

BLAKE KINGSTON
'Camille!' Roep ik als ik het raampje langzaam opendoe. Camille kijkt me aan en begint te huilen. Snel parkeer ik mijn auto en steek ik de straat over.

Camille loopt heel langzaam naar me toe en ik ren naar haar toe. Snel omhels ik haar en ik voel hoe erg ze trilt. 'Camille vertel me wat er is.' Ze kijkt me aan met ogen die vol tranen staan en ik kijk haar aan, in haar ogen zie ik de maan weerkaatst glinsteren en ik twijfel geen moment.

Ik kom heel dichtbij en druk dan mijn lippen op die van haar, Jezus wat heb ik dit gemist. Camille trekt zich niet terug maar zoent mee. 'Sorry dit was fout.' Zeg ik tegen Camille als ik me terugtrek.

Camille knikt langzaam en ik neem haar langzaam mee naar de auto. 'En nu vertel je me wat er is.' Zeg ik.

'Nou, het vriendinnetje van Max ging naar de wc. Cameron, Oliver, Max en een of andere Hayden stonden op de gang te praten. River had een geluidsfragment opgenomen waarin Oliver zei dat alles voor een weddenschap was. Ik mis je Blake ik hou van je en Oliver was een vergissing.' Snikt ze. Ik trek haar in een knuffel. 'Ik steun je echt, maar je hebt mijn vertrouwen echt geschaad.' Antwoord ik.

'Dat weet ik.' Mompelt ze. 'We gaan naar huis.' Zeg ik nadat ik Camille los heb gelaten.

De hele rit is Camille stil en rollen de tranen geluidloos over haar wangen. Ik breek als ik haar zo zie zitten maar ik heb me ook zo gevoeld, alleen maar door haar. Ik hou nog zoveel van haar maar ik kan haar niet zomaar vergeven.

'Camille. Ik kan je niet zomaar vergeven en doen alsof er niks gebeurd is, probeer mijn vertrouwen maar terug te winnen.' Zeg ik. Ik zie een glinstering in de ogen van Camille verschijnen.

'Geloof me ik zal alles voor je doen.' Zegt ze. Ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug.

Uiteindelijk als we thuis aankomen neem ik Camilles tas mee en lopen we samen naar binnen. 'Waar zijn pap en mam?' Vraagt Camille. 'Weg like always.' Antwoord ik. Camille grinnikt en ploft op de bank.

'Het is 21:34 wil je nog wakker blijven of gaan slapen?' Vraag ik haar. 'Slapen.' Zegt ze. 'O ja en ik ga me even douchen. Dus alvast welterusten Blake.' Voegt ze er nog aan toe.

'Ik blijf nog even beneden.' Zeg ik. Camille knikt en loopt naar boven. Gelijk daarna grijp ik mijn telefoon en bel ik Kelsey.

(Het gesprek gaat nu verder tussen K= Kelsey en B= Blake)

K= hee Blake.

B= hee kel, ik moet je even om advies vragen.

K= zeg t maar.

B= Camille en Oliver zijn uit elkaar, Oliver had een weddenschap zodat hij Camille zou krijgen en hij kreeg er geld voor. Camille wilt me terug maar wat moet ik nu?

K= nou als je echt van haar houd zou ik zeggen ga terug naar haar maar ik zou even wachten, dalijk doet ze dit vaker of weer en dan denkt ze dat alles zo weer goed komt.

B= ja ik wacht nog even, ze mag mijn vertrouwen terug winnen.

K= ik moet gaan, doei Blake!

B= doei bestfriend, dankjewel voor het advies.

K= geen probleem.

B= doeii!

Dan hang ik op. Snel loop ik naar boven naar mijn kast, pak ik een nieuwe boxer die ik daarna aandoe en ga ik in bed liggen. Nog even op Instagram kijken.

@camille.newton heeft 10 foto's verwijderd!
@camille.newton heeft haar naam gewijzigd naar @camille.blk !

@camille

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@camille.blk: schatjeee @lieve.kingston ❤️

@blake.kingston: leukies
————> @camille.blk: jij
————> @lieve.kingston: #teamcake

@lieve.kingston: bestfriend 🥰
————> @camille.blk: loveyouu x

@oliver.hathaway: asjeblieft laat me het uitleggen
————> @camille.blk: via dm
————> @oliver.hathaway: oke

hathaway: oke

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@lieve.kingston: lievelings meisje 👯‍♂️❤️

@camille.blk: mijn beste vriendin ❤️

@blake.kingston: 🤩

@davehoudtvanlieve: leukerds 🧚🏻‍♀️

***

i fucking loveee this story!

Ik ben jullie zooo dankbaar voor alles, jullie betekenen teveel voor me. <3

Ik heb nog nooit zoveel hoofdstukken voor een boek geschreven, alleen maar omdat ik van jullie hou.

lots of love

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu