Hoofdstuk 20

3.9K 79 0
                                    

CAMILLE NEWTON
'En wat hebben we hier?' Zegt Youri. Ik schrik me de pleures van hem. 'Blake en ik zijn verliefd. Op elkaar.' Zeg ik. Youri begint te lachen. 'O ja, en daarom zoende Blake net nog met Meghan.' Ik kan mijn oren niet geloven. Ik geef Blake een stomp in zijn maag en ren weg. Mijn hart is voor de tweede keer vandaag in duizenden stukjes gebroken.

Hoe kan Blake zoiets doen? De tranen vullen mijn ogen terwijl ik naar de garage ren. Ik pak mijn fiets en fiets gauw naar de stallen.

Als ik daar ben aangekomen app ik Lieve.

Camille: Hoi Lieve, kom je even naar de stallen waar Moos staat. X

Lieve: Jaaaa is goed. Wat is er?

Camille: Nou, kom maar gewoon..

Lieve: oke.

Na een tijdje komt Lieve de stallen binnenlopen. Ik klop op het bankje naast me en daar komt ze zitten.

Even later heb ik alles uitgelegd en staat Lieve met open mond te kijken. 'Hoe dan. Hoe kan Blake je dat aandoen.' Zegt ze. Ik knik en de tranen lopen mijn ogen uit. 'Hoe komt Youri eigenlijk in je huis?' Vraagt ze. Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee, Stefan en mijn moeder waren niet thuis.' Zeg ik.

'Laten we dat uitzoeken. We kunnen het beste beginnen bij het moment dat Youri het eerst bij jou thuis kwam.' Zegt ze. Ik denk even diep na in mijn hersenen die ik toch niet heb maar dan herinner ik me iets. 'Youri en ik kwamen via de achterdeur, ik zei hem toen dat als hij me dringend nodig had, hij altijd via de achterdeur kon komen die is namelijk meestal open.' Zeg ik. Lieve denkt even na.

'Grote kans dat hij via de achterdeur is binnengekomen.' Ik knik. 'Klopt Lieve. Zullen we even naar mijn huis gaan? Even kijken of hij er nog is.' Zeg ik. Lieve knikt en samen lopen we naar mijn huis.

Als ik aanbel doet Blake de deur open. Boos kijk ik hem aan. 'Cam, laat me het uitleggen.' 'Nee, en stop met me Cam te noemen.' Zeg ik boos. Lieve knikt. 'Blake laat ons even langs.' Zegt Lieve. Blake knikt en wil Lieve een knuffel geven. Lieve negeert hem en loopt gelijk met mij door naar boven.

'Laten we Youri eens bellen.' Stel ik voor. Lieve knikt. 'Met mijn telefoon?' Vraagt ze. Verbaasd kijk ik haar aan. 'Hoe kom je aan zijn nummer?' Vraag ik haar. Lieve haalt haar schouders op. 'In de club vroeg hij mij eerst om uit te gaan. Ik zei nee want ik wist dat jij leuker was met Youri en ik mocht hem niet zo. Hij had me zijn nummer al gegeven.'

'O, laten we hebben maar bellen dan.' Zeg ik. Lieve belt Youri en gelijk neemt Youri op.

'Met Camille.' Zeg ik.

(Vanaf nu gaat het verder in Y= Youri en C= Camille.)

C= Youri reageer nu.

Y= wat is?

C= waarom probeer je te stoken?

Y= Probeer ik niet, ik weet gewoon wat het beste voor jou is, dat is Blake niet maar ik, ik ben dat Camille.

C= Jaja, tuurlijk weet jij dat. Ik en Blake horen bij elkaar.

Y= waarom zoent hij dan met Meghan?

C= geen idee, maar dat zoek ik wel uit.

Y= jij wordt de mijne.

C= whahaha laat me niet lachen Youri. Nooit, Nooit, Nooit zal ik de jouwe worden.

Y= wacht maar af.

(Gesprek is afgelopen.)

Lieves ogen worden groot. 'Hij komt je ontvoeren! Wedden! Ik blijf wel bij je, dat beloof ik je!' Zegt ze in schock. 'Nee, ik laat me niet bang maken. En tenslotte, Blake is bij me.' Zeg ik. Lieve kijkt me nog steeds verbaasd aan.

'En ik maar denken dat je ruzie hebt met hem.' Zegt ze. Ik knik. 'Het is onduidelijk. Maar ik wil eerst de reden weten waarom hij heeft gezoend met Meghan.' Zeg ik. Lieve knikt. 'Die komen we wel te weten.' Lacht ze.

'Laten we het maar meteen vragen.' Stelt Lieve voor. Ik knik.

***

Heeyy, sorry voor het lange wachten!! Ik was bij Mn vader & daar ben ik maar weinig dus kon ik geen verhaal gaan schrijven! En nu ik dit schrijf ben ik op vakantie met weinig WiFi. Dit zet ik online als ik terug in Nederland ben! <3

~ SHARE, VOTE AND COMMENT ~

Loveyouall,

Xx, Me.

<3

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu