Hoofdstuk 27

2.9K 67 14
                                    

CAMILLE NEWTON
Mijn moeder en Stefan kijken ons in eerste instantie boos aan. Maar daarna wat blijer. 'We gaan een straf bedenken.' Zegt mijn moeder. 'Maar we willen jullie niet verbieden om van elkaar te houden.' Zegt ze. Ik juich van binnen heel hard.

'We gaan de politie inschakelen.' Zegt Stefan. Ik schrik ervan, wat als Lieve nu echt eraan gaat?

——
2 dagen later

Youri: dus je hebt de politie ingeschakeld?

Camille: ja.

Youri: jij bent echt een trut.

Camille: Kiss My ASS.

Youri: IEWL.

Camille: ur head..

'Blake !! Zullen we naar het winkelcentrum gaan?' Vraag ik. Blake knikt.

Stefan en mijn moeder vonden onze "relatie" oke. Dus we konden een relatie hebben. Ze hebben trouwens gelijk de politie gebeld en die zouden er gelijk wat aan doen. Zeiden ze tenminste.

'En? Nog wat gehoord van de politie?' Vraagt mijn moeder. Ik schud mijn hoofd. 'Nee. Youri appte me net trouwens.' Zeg ik. Ik laat de appjes aan haar zien en ze schudt haar hoofd. 'Wat een jongen. Je hebt geluk met Blake. Stiekem wist ik wel dat er iets speelde.' Zegt ze.

'Ik ben er.' Zegt Blake. Snel doe ik mijn schoenen en jas aan en lopen we de deur uit. 'Op de fiets?' Vraag ik. Blake knikt.

We pakken onze fietsen en rijden ermee weg. 'En?' Vraagt Blake. Ik schrik. 'Wat bedoel je met en haha.' 'Nou, wat wil je met onze relatie?' Vraagt hij. 'We hebben geen relatie.' Herinner ik hem. 'O ja..'

'Ik wil er wel een met jou alleen.' Zeg ik. Blake knikt. We fietsen door en zeggen als we in de stad aankomen onze fietsen in het fietsenrek. 'Ik hou van je.' Zeg ik. 'Ik ook van jou.' Zegt Blake. Hij geeft me een kus en dan lopen we naar de mango.

'Deze is leuk!' Roep ik. Het is een leuk topje voor in de zomer. 'Ja, die is zeker heel leuk.' Zegt een medewerkster die langsloopt. Ik glimlach naar haar en reken dan af.

'Lopen we door dat straatje?' Vraag ik een tijdje later. Blake knikt. We lopen door het "verlaten" winkelstraatje totdat ik voetstappen achter me hoor.

Ik draai me met een ruk om en zie Youri daar. 'Hoi Camille en Blake.' Zegt hij grijnzend. 'Wat doe je hier?' Vraag ik. 'Ik ging aan jullie vragen hoezo jullie aangifte tegen mij deden. Dus hoezo?' Vraagt hij. 'Omdat je ons bedreigde/bedreigd.' Antwoord ik.

'O is dat zo?' Vraagt hij. Langzaam loopt Youri dichterbij. 'Ja dat is zo.' Zegt Blake die voor me komt staan.

'Ga weg. Camille is van mij. Hoor je me? Van mij!' Roept hij boos. 'Nee, ze is nu met mij.' Zegt Blake. Youri rolt zijn ogen. 'Dan moet het maar zo.' Grijnst hij.

Youri pakt iets uit zijn jaszak wat een geweer is. Ik schrik en kijk Blake angstig aan. 'Maak het uit met Blake. En kom naar mij toe. Anders gaat er een kogel, recht door zijn hoofd.' Zegt Youri. Ik kijk Blake aan en twijfel.

Ik zal wel moeten.

'Blake.' Begin ik. 'Nee, we hebben niet eens verkering.' Herinnert hij me. 'O ja, je moest me nog vragen.' Zeg ik. Youri kijkt ons ongeïnteresseerd aan.

'Dan maak je het alsnog uit.' Zegt Youri. 'Ik maak het uit.' Zeg ik. 'Goedzo. Loop nu maar rustig naar mij toe.' Zegt hij. Langzaam loop ik naar Youri toe.

Ik ga voor hem staan zodat hij Blake niet kan zien. Dan ga ik naast hem staan. 'Zeg maar doei tegen Blake.' Zegt Youri. 'Nee.' Antwoord ik. 'Wat?!' 'Nee. Hoor je toch.' Zeg ik opnieuw.

Youri is afgeleid. Ik pak zijn geweer en gooi hem naar Blake. 'Aan jou de eer.' Zeg ik. Blake kijkt verschrikt naar me. 'Oke dan.' Zegt hij. Ik ren van Youri weg als ik een knal hoor.

Youri ligt op de grond. Geen beweging meer. 'Wat nu?' Vraag ik aan Blake. Hij haalt zijn schouders op. 'Laten lijken alsof hij zichzelf heeft vermoord.' Zeg ik. Gelukkig had Blake handschoenen aan. Geen vingerafdrukken dus.

Blake legt het pistool in zijn handen en zo lijkt het net alsof hij zelfmoord heeft gepleegd. We lopen samen vlug weg.

'Ik moet van de schrik bekomen.' Zeg ik. Blake knikt. 'Ik ook.' Zegt hij.

(A/N dit gebeurd echt niet random in het echt maar ik wilde gwn van Youri af dus dit is zo afgerond. Vraag het je dus niet af als er ineens niks meer aan de hand is met Youri haha.)

***

HEY, een nieuw hoofdstuk! Ily All! <3

Hoop dat jullie t leuk vinden.

Nee het boek eindigt nog niet, nog lang niet hoop ik zelf :)

SHARE VOTE AND COMMENT

XXME

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu