Hoofdstuk 17

4.5K 85 7
                                    

CAMILLE NEWTON
Ik zit op mijn kamer te wachten totdat Youri komt. Blake ben ik net wel nog tegengekomen en we hebben even gepraat maar er kwam geen woord naar boven over Youri.

Als ik net mijn oortjes indoe gaat de bel. Ik ren als een gekke debiel naar onder en doe dan de deur open. Youri rent naar binnen en gaat tegenover me staan. 'Camille, ik wil niet langer wachten. Ik wordt er gek van dat andere jongens je misschien leuk vinden. Lieve Camille, wil jij mijn vriendin zijn?' Vraagt Youri. Ik sta geschokt in de gang. Ik zou wachten met kiezen, wat moet ik nu?!

'Youri, ik eehm moet nog nadenken. Het spijt me..' zeg ik. Ik zie in Youri's ogen dat hij verdrietig is. 'Maakt niet uit. Wil je nog steeds op ons afspraakje gaan?' Vraagt hij. 'Ja tuurlijk.' Zeg ik. Youri haakt zijn arm in de mijne en samen lopen we de deur uit.

Als we bij zijn auto zijn aangekomen doet Youri een blinddoek bij me om. 'Is dit wel goed?' Zeg ik. Youri zegt niets terug maar in plaats daarvan begint hij te rijden. De hele autorit zegt niemand wat.

Uiteindelijk stopt de auto en doet Youri de blinddoek af. Ik kijk mijn ogen uit. Een mega paardenmanege!! 'Oh mijn God, YOURI!!' Roep ik blij uit. Youri kijkt trots naar me. 'Je mag vandaag op een Fries rijden.' Lacht hij breed. Ik kijk hem blij aan en geef hem een kus op zijn mond. Youri wil me zoenen maar daar stop ik.

Als we even later de Fries opgezadeld hebben loop ik samen met hem, Moondust, de bak in. Ik stap erop en rij wat rondjes.

Na een tijdje ben ik er wel klaar mee en stap ik af. 'Super bedankt Youri. Zullen we nog wat drinken? Ik trakteer!' Zeg ik. Youri knikt en samen lopen we met Moondust naar de stallen. Ik zadel hem af en poets hem nog even en dan lopen we naar de kantine. 'Wat vond je ervan?' Vraagt Youri als we zitten.

'Super gaaf! Het is ongelofelijk om te zien hoe andere paarden galopperen. In dit geval was het prachtig!' Zeg ik enthousiast. Als de deur van de kantine opengaat staat er een boze Meghan in. Ik kijk haar geïrriteerd aan en snel loopt ze naar mij en Youri toe.

'Jij vieze bitch!' Roept ze. Youri zucht. 'Meghan, stop. Camille en ik zijn op een date oke?' Vraagt Youri. Meghan begint te lachen, niet lachen om Youri, niet lachen om mij. Maar om ons.

'Slet.' Zegt ze. Youri begint boos te worden en maakt aanstalten om op te staan. 'Hoezo ben ik een slet dan Meghan? Vertel het me eens.' Zeg ik. Meghan knikt. 'Blake komt naar me toe om onze dates af te zeggen en om te zeggen dat hij niets van me wilt omdat hij met jou wilt. Dan zie ik je hier vervolgens met Youri zitten en ik durf te wedden dat Youri niks af wist van jou en Blake of niet soms Camille?' Zegt ze.

Youri kijkt me boos en afkeurend aan. 'Zo zo, onze Camille verbergt dingen. Ik ben niet bepaald boos maar wel teleurgesteld in je Camille. Ik dacht dat wij iets speciaals hadden. Maar nu heb ik een concurrent die bij je in huis woont en verdomme je stiefbroer is!' Roept hij.

'Niet waar.' Zeg ik rustig. Ik verwerk even snel wat er net is gebeurd en richt me daarna weer op Youri en Meghan.

'Wat niet waar?' Zegt Youri boos. 'Blake is mijn stiefbroer niet. Onze ouders hebben een relatie, het is niets van me, alleen een beste vriend en misschien wel meer, laat me alleen uitzoeken wie ik nou echt wil. Geef me gewoon wat tijd.' Zeg ik. Youri knikt.

'Ik zal je wel naar huis brengen.' Zegt hij. Meghan staat met open mond te kijken, die zou zeker willen dat Youri en ik dikke ruzie kregen. 'Doei Meghan.' Zegt Youri vlug. Ik loop achter Youri aan en samen stappen we in de auto.

Na een autorit van ongeveer 20 minuten stappen we beide uit en loop ik naar de deur. Ik bel aan omdat ik geen sleutel heb meegenomen en Blake doet de deur open. Als hij Youri ziet wordt hij meteen boos.

'Ben je met hem op date geweest?' Vraagt hij aan me. Ik knik en kijk naar de grond. 'En jij, Youri. Blijf van haar af! Oke? Laat ons ons leven lijden en zoek iemand anders die van je houd!' Roept hij boos. Ik schrik ervan. 'Blake, stil. Dalijk horen Stefan en mam ons.' Zeg ik. 'Die zijn niet thuis.' Zegt hij snel.

'Nee, Camille en ik blijven gewoon daten totdat ze erachter is wie ze nou echt wil.' Zegt hij.

'Geloof me vriend, jij krijgt het niet gemakkelijk.' Zegt Blake. Youri stapt vlug in zijn auto en doet het raampje open. 'Doei lieve Camille, tot een andere date.' Zegt hij. Dan rijd Youri weg en lopen Blake en ik weer naar binnen.

'Camille, vertel me nu eens eerlijk. Wie wil je nou echt? Want ik ben klaar met die klote vlinders in mijn buik. Iedere keer als ik jou zie slaat mijn hart op hol. Ik wil alleen nog maar bij jou zijn.' Zegt hij. Ik schrik een beetje.

Blake zoent me en ik ga erin mee. Hij tilt me op en samen gaan we naar de bank. Blake doet zijn t shirt uit en ik zoen hem weer. Ineens gaat de voordeur open en Blake schrikt. Ik ren als een malle naar de keuken.

'Blake, Camille. We hebben jullie gezien. Hier komen!' Roepen onze ouders.

***

Sorry voor lang geen nieuw hoofdstuk. Daarom een extra lange met extra veel spanning! Loveyouall!

SHARE VOTE AND COMMENT

XX, me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu