Hoofdstuk 19

3.9K 80 18
                                    

BLAKE KINGSTON
Ik zit samen met Meghan op de bank. Een week geleden ook al, toen heb ik even wat tegen Camille moeten zeggen in de gang.

De hele week heeft Camille bijna niets tegen me gezegd. Ik krijg een appje binnen en wil even kijken maar dat gaat moeilijk aangezien Meghan half op me ligt. 'Meghan, laat me even kijken.' Zeg ik. Meghan gaat van me af en gaat ergens anders zitten.

Het is Camille..

Camille: kun je zo met Meghan weggaan? Ik wil ook even in de woonkamer zitten. Jullie zijn al de hele week bij ons.

Blake: prima, we gaan zo wel. Red je je alleen?

Camille: wat fijn dat je dat nu pas vraagt. Ugh.

Blake: ik kom straks wel even naar je toe. Je moest me wat belangrijks vertellen een week geleden.

Camille: je hebt Meghan toch al.

Blake: dat betekend dat je voor mij koos?

Camille: misschien.

Blake: nee dus, ik ga zo.

Camille: oke

Blake: doeii! :)

'Meghan, kunnen we zo naar jouw huis? Camille wil even in de woonkamer zitten aangezien we al de hele week bij mij zijn.' Zeg ik. Meghan zucht. 'Dat kind moet niet steeds over ons bepalen. Dat ze naar Youri gaat.' Zegt ze. Meghan komt weer half op me liggen met haar hoofd en Camille komt de kamer binnengelopen.

'Hey Cam!' Zeg ik. Camille negeert me en kijkt Meghan boos aan. Je zou bijna zeggen dat ze jaloers is. Wacht wat?!

'Meghan. Kun je naar huis gaan. We zijn de hele week al bij elkaar.' Zeg ik. Meghan knikt en doet haar schoenen aan. Ik begeleid haar naar de voordeur en ze geeft me een kus. Snel loop ik naar de auto en breng ik haar thuis.

CAMILLE NEWTON
Waarom moeten Meghan en Blake de hele week al samen zijn. Je zou bijna zeggen dat ze samen zijn. O wacht even, ze zijn waarschijnlijk ook samen. Ik had eerder mijn keuze moeten maken. Wat een downie ben ik.. (A/N ik heb niks tegen mensen met het syndroom van Down, ik vind het hele leuke en aardige mensen stuk voor stuk! <3)

Snel loop ik naar beneden aangezien ze toch al weg zijn. Maar zodra ik de woonkamer binnenloop zie ik ze nog liggen op de bank, Meghan ligt zelfs half op Blake. Wat een bitch.

Ik negeer ze maar ik kan het niet laten om Meghan toch boos aan te kijken. Ze kijkt me even bitchy aan. Snel loop ik naar de keuken wachtend totdat ze weggaan.

'Kom we gaan Meghan.' Zegt Blake. Ik zucht opluchtend en ga op de bank zitten. Ik denk steeds maar aan dat Blake en Meghan op deze bank hebben gelegen. Ik pak het schoonmaakspul en maak de bank schoon. Na een tijdje kom Blake ook thuis en hij loopt gelijk naar me toe.

Zonder iets te zeggen zoent hij me. Ik ga erin mee. Als we Stefan en mijn moeder binnen horen komen stoppen we. Ik begin te blozen. Snel ren ik naar de keuken en via de keuken naar de gang (we hebben 2 deuren naar de gang). 'Blake. Hoe zit het met Meghan, komt er al iets serieus uit?' Vraagt Stefan aan Blake. Ik hoor het nog net aangezien ik voor de trap sta.

'Nou, ik wilde haar wel als mijn vriendin vragen.' Zegt Blake. Het voelt alsof mijn hart in duizenden stukjes breekt. De tranen rollen over mijn wangen. Ik ren snel naar mijn kamer en begin te janken.

Voor ik het weet gaat de deur open en staat Blake in de deuropening. 'Laat me raden. Je hebt gehoord wat ik zei net.' Zegt Blake. Ik knik. 'Wat moet ik anders zeggen. Dat ik verliefd op jou ben?' Zegt hij.

Wacht even. 'Ben je verliefd op mij? Nog steeds?' Vraag ik vol ongeloof. 'Uuhm, ja.. nou ik hoop dat jij voor mij kiest.' Zegt Blake. Ik knik. 'Ja, Youri is gewoon een zak.' Zeg ik. Blake glimlacht en zoent me.

Ik ga erin mee totdat de deur open word gemaakt door iemand die we liever niet wilde tegenkomen..

LEES EVEN HET STUKJE HIERONDER IS HEEL BELANGRIJK XX BLAKE EN CAMILLE <3

***

Jongens/meisjes. Ik hoop dat jullie dit boek nog leuk vinden, ik denk zelf niet echt meer omdat ik teveel voorspelbare dingen schrijf. Zet even in de reacties wat jij van mijn boek vind! Ik hou er echt van om jullie lieve reacties te lezen, dat vind ik zo fijn! <3 Loveyouall! Een van de volgende "hoofdstukken" wordt een q&a voor alle personen dus laat vragen achter!

loveyouallsomuchh! <3

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

XX, me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu