Hoofdstuk 50

2K 50 4
                                    

BLAKE KINGSTON
In paniek rent Camille door ons nieuwe appartement heen. Het is een paar dagen voor kerst en Lieve, Dave, Levi en Kelsey komen vandaag eten. Alle meubels zijn er al en ik sta te koken.

Na een tijdje is Camille klaar met de tafel te dekken en zet ik het eten op tafel. Camille rent weer in paniek naar onze slaapkamer terwijl ik het schort afdoe.

TRING TRING!!

In paniek rent Camille weer terug naar de woonkamer en dan hou ik haar vast. Ik geef Camille een kus en trek haar in een knuffel. 'Rustig. Doe jij even je haar en dan doe ik open.' Zeg ik zo rustig mogelijk. Camille glimlacht en knikt.

Dan loopt ze rustig naar onze slaapkamer en doe ik de deur open. Dave en Lieve staan in de gang. 'Hee nichtje.' Zeg ik terwijl ik haar een knuffel geef. Ik laat lieve los en geef dan Dave een bro-hug.

Snel lopen we naar binnen en hangen Dave en Lieve hun jassen op.

Net als we op de bank ploffen met zn allen gaat de deurbel. Camille springt op en loopt naar de deur toe. Ik hoor wat stemmen en na een minuut springt Kelsey naast me op de bank. 'Hee Kel.' Zeg ik terwijl ik haar een knuffel geef.

Dan sta ik op en geef ik ook Levi een bro-hug.

Na een tijdje gaan we met zn allen aan tafel. Ik zit tegenover Camille, Levi zit naast mij en tegenover Kelsey en Dave zit naast Levi en tegenover Lieve.

Net als ik wil opscheppen schraapt Levi zijn keel. 'Wij willen wat zeggen.' Zegt Levi. 'Kelsey is.' 'Ik ben zwanger!' Roept Kelsey blij. Ik verslik me half in mijn water en kijk ze met grote ogen aan.

'Oh mijn God!' Roept Camille blij. 'DIT IS GEWELDIG!' Schreeuwt ze half. Ik kijk haar blij aan en geef Kelsey vlug een knuffel en Levi. 'Gefeliciteerd lieverds!' Zegt lieve.

'Heel erg gefeliciteerd.' Zeggen ik en Camille. 'Die had ik niet zien aankomen maat gefeliciteerd!' Zegt Dave ook vrolijk.

'Oh mijn God dit is jullie kerstcadeautje!' Zegt Camille blij. Kelsey knikt. 'Zo voelt het ook.' Glimlacht ze.

'We gaan naast jullie wonen.' Zegt Levi dan. Camilles ogen worden super groot. 'Dat is geweldig!' Roept ze. Ik begin te lachen en geef ze allebei een high five.

Dan gaan we eten. Er wordt veel gelachen en gepraat.

'Trouwens. Overmorgen Girls day?' Vraagt lieve. Kelsey en Camille knikken waarna ik Dave en Levi aankijk. 'Komen jullie maar hierheen.' Lach ik.

Na het eten springen we met zn allen op de bank. Ik zet de tv aan. 'Trouwens hoe kwam je erachter?' Vraagt Camille aan Kelsey. 'Ik was al een paar dagen niet ongesteld. Ik moest veel overgeven en toen bedacht ik me dat ik zwanger kon zijn. Ik ben meteen met mijn zus een zwangerschapstest gaan halen en het was positief. Ik was super blij alleen ik wist niet of Levi het wilde dus dat was nog een probleempje. Mijn zus vond dat ik het moest vertellen. Dus toen ben ik op de bank gaan zitten en heb ik het verteld. Levi was zo enthousiast!' Zegt Kelsey vrolijk.

'Hoelang ben je eigenlijk al zwanger?' Vraagt Camille nieuwsgierig. 'Al 4 weken.' Grinnikt Kelsey. 'Ik ben er zo blij mee.' Zegt Levi blij.

Na een tijdje is iedereen naar huis en zitten alleen Camille en ik nog op de bank. 'Zou jij zwanger willen zijn?' Vraag ik aan Camille. Ze begint te lachen.

'Echt geen idee. Gelukkig hoef ik me daar nog geen zorgen over te maken.' Zegt Camille. 'Ik ga trouwens slapen, ben best moe.' Zegt ze.

'Ik ga met je mee slapen.' Zeg ik. Camille glimlacht naar me en staat van de bank op. Ik volg haar en even later liggen we samen in bed. Ze kruipt helemaal tegen me aan en ik hou haar vast.

'Ik hou van je.' Fluistert Camille voordat ze in slaap valt.

'Ik ook van jou.' Fluister ik terug.

***

Ahww, cute! Kelsey en Levi krijgen een baby! <3 + extra hoofdstuk!

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu