Hoofdstuk 25

3.4K 78 2
                                    

CAMILLE NEWTON:
'Blake.' Zeg ik. Blake kijkt me aan en staart even naar me. 'Ja?' 'Wat als het erger wordt van Youri?' Vraag ik. Blake haalt zijn schouders op.

'Zien we dan wel.' Zegt hij. Ik knik en geef hem een knuffel. 'Beste vrienden?'

'Beste vrienden.' Zeg ik. 'Pinky promise!' Roepen we beiden blij. 'En wat is hier aan de hand?' Ik schrik van mijn moeder die ineens binnen is gelopen.

'Ik ben blij dat jullie het zo goed kunnen vinden.' Zegt ze. Ik glimlach naar haar. 'Blake en ik kunnen het allang met elkaar vinden, misschien merkte je het nog niet.' Zeg ik.

'Ahha, je hebt het veel beter hier dan in Uden.' Zegt ze. Ik begin razend te worden. 'Nou nee mam! In Uden had ik pap, en ja. Die mis ik nog steeds.' Zeg ik boos.

'Camille. Ik snap dat je hem mist. Maar het is niet anders.' Zegt ze. Dan loopt ze weer naar boven.

'Wat is er gebeurd met je vader?' Vraagt Blake voorzichtig. 'Nou, mijn moeder is vreemdgegaan met jou vader. Ze heeft mijn vader verlaten en ze zijn gescheiden. En vanaf toen mocht ik mijn vader niet meer zien van mijn moeder.' Zeg ik. Blake zegt niets maar knuffelt me.

'Het spijt me van je vader.' Zegt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Maakt niet uit.' Zeg ik.

Na een tijdje gaan we slapen.

Piep Piep Piep!!

Zuchtend sta ik op. Nieuwe dag school. Eigenlijk heb ik geen zin in de zeikende docenten.

Ik draai de douche aan en als ik er weer onderuit stap doe ik vlug mijn kleren aan. Een kort spijkerbroekje met een topje waarom staat: Lets do it good.

'Blake! Jij kan op de badkamer!' Roep ik. Blake snelt naar de badkamer en draait ze douche aan. Zo snel als hij er was ben ik weer weg.

Even later loop ik de les in. Ik voel een trilling in mijn broekzak maar negeer het eventjes. Ik moet echt opletten, het is Scheikunde.

'PAUZEEEEEE!!!!' Gilt Lieve naast me. Ik grinnik en samen lopen we lachend naar ons vast plekje in de aula. 'Hey Camille.' Zegt een grijnzende Youri. 'Doei Youri.' Zeg ik.

Pling

Youri: blijf van elkaar weg.

Camille: doen we toch al!

Youri: anders gebeuren er dingen met je o zo lieve beste vriendin.

Camille: shut the fuck off.

'Kom!' Roept Lieve blij. Samen lopen we naar de kantine en bestellen we een broodje.

TRIIIIIIINNNNNNGGGG

'Eindelijk uit.' Zucht ik. Lieve is blij, al de hele dag! Nadat Lieve is vertrokken loop ik naar Blake toe. 'Hey Blake!' Roep ik blij.

Samen fietsen we naar huis. Ik voel weer een trilling in mijn broekzak en negeer het, het is trouwens verboden om op je telefoon te kijken tijdens het fietsen.

——

Youri: ga weg van Blake.

Camille: we wonen samen weet je nog?

Youri: boeit me niet.

Camille: ga toch weg man.

.

Lieve: help me Camille. Youri fietst achter me aan. Hij grijnst de hele tijd!

Camille: ik kom samen met Blake.

'Blake! Kijk!' Roep ik. Blake rent naar me toe en kijkt op mijn telefoon. 'We gaan er nu naar toe.' Zegt hij. Zo snel als we kunnen fietsen we naar Lieves huis. Ik gooi mijn fiets neer op de grond en ren de straat uit waar ik Lieve en Youri zie fietsen. Blake rent op Youri af en trekt hem van zijn fiets. Boos kijk ik hem aan.

***

Snel even een nieuw deeltje, niet lang, maar ja.

Tot snel!

Loveyouall,
SHARE VOTE AND COMMENT..
Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu