Hoofdstuk 16

4.4K 84 6
                                    

CAMILLE NEWTON
Ik zit net in de les of er word op de deur geklopt. Ik zucht aangezien ik het dichtste bij de deur zit. Snel doe ik de deur open waar Blake, ineens, vol in mijn gezicht komt rennen.

De hele klas, exclusief Lieve lacht erom terwijl ik ze boos aankijk. Blake lacht. 'Jongens, rustig!' Roept de docent. Ze loopt rustig naar Blake en mij toe. 'Blake, wat is er?' Vraagt ze.

'Ik heb Camille dringend nodig.' Zegt hij. Ik lach. 'Waarom dat dan?' Vraagt de docent. 'Om haar wat te vertellen.' 'En dat moest nu?'

Blake knikt hevig. 'Oke dan. 5 minuten. Als je dan niet terug bent samen met Camille dan hebben jullie een groot probleem.' Zegt de docent. Blake en ik lopen samen de deur uit en Blake begeleid me naar de trappen van school.

'Blake. Wat is er nu?' Vraag ik. Blake lacht. 'Je hebt het echt niet door he.' Zegt Blake. 'Wat dan? Wat heb ik niet door?' 'Dat ik je leuk vind. Leuk leuk. En dat is nog steeds niet veranderd. Lieve Camille, voel jij hetzelfde voor mij?' Vraagt Blake.

Verwarrend sta ik tegenover Blake. Vind hij me ook nog leuk?! Moest hij me daarvoor uit de les halen?! 'Blake. Laat me nadenken. Het ging net ook goed met Youri toen jij ineens kwam.' Zeg ik. Blake knikt. 'Weet dat als je mij kiest je de beste keuze maakt. Want ik zal je behandelen als mijn prinses.' Zegt Blake.

Nog steeds in schock sta ik onder de trappen. 'Camille, voordat je gaat wil ik even wat zeggen of nou ja, doen.' Zegt hij. Blake doet zijn handen voor mijn ogen en drukt zijn lippen op de mijne. En misschien is het domste wat ik kon doen terug zoenen. Maar dat deed ik.

'Blake. Ik moet terug.' Zeg ik. Blake knikt en loopt met me mee. 'Doei prinses.' Zegt hij als we voor ons lokaal staan. 'Doei Blake.' Glimlach ik. Ik weet nu niet voor wie ik moet kiezen..

Snel klop ik op de deur. 'Net op tijd.' Zegt mevrouw Roosendaal. Ik knik en ga weer naast Lieve zitten. Als ik daar zit kijkt Lieve me verrassend aan. 'Wat is er gebeurd.' Fluisterd Lieve. 'Niks.'

'Camille Newton, je bloost super erg. Dus, vertel me wat heeft Blake gezegd.' 'Eehm, hij vind me nog leuk en toen hebben we gezoend.' Fluister ik terug.

'Camille en Lieve! Nog een keer en jullie gaan eruit!' Roept mevrouw Roosendaal. Als ze weer verdergaat met de les tikt Lieve me zorgvuldig aan. 'En.. wat doe je nu?' Fluistert ze.

'ERUIT!!!' Roept mevrouw Roosendaal. Lieve en ik pakken onze tassen en lopen naar de aula, mooi niet dat we ons gaan melden.

'Nu, moet ik kiezen. Youri of Blake.' Zeg ik. Lieve lacht. 'Ik zou het wel weten hoor.' Zegt ze. 'Wie dan?' 'Youri. Blake is niet goed voor je, je weet hoe jullie eindigden.' Zegt ze. Ik knik. 'Youri en ik waren net goed bezig, dat wil ik niet verpesten.' Zeg ik. Lieve knikt begrijpend.

'Laten we een panini gaan halen.' Zegt ze. Ik knik en samen lopen we de kantine in. Ik voel een trilling in  mijn broekzak en besluit om even te kijken.

Youri: Hi, Blake appte me dat ik bij je uit de buurt moest blijven. Wat wilt hij? Xx

Camille: Geen idee, laat hem maar. x

Youri: wil hij je terug ofzo? Wat een sukkel, jullie zijn gewoon broer en zus!!

Camille: Youri, praat niet zo over Blake. En we zijn geen broer en zus en ook geen stiefbroer en zus. Bemoei je niet met die zaken graag.

Youri: oke, sorry. Ik moest het even kwijt. Kun je na school afspreken? xx

Camille: Ja is goed! xx

***

JEEJJJ!! 3 van de 7 proefwerken achter de rug! & een extra hoofdstuk!! :)

Loveyouall & never forget that! <3

Xx, Me!

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu