Hoofdstuk 18

3.9K 76 5
                                    

CAMILLE NEWTON
Blake en ik staan verstijfd in de keuken. 'Wat zullen we doen?' Fluister ik. 'Blijven ontkennen, ik bel Meghan dalijk om te zeggen dat ze moet komen. Ik zeg wel dat het Meghan was.' Zegt Blake. Ik knik. Samen lopen we de gang in waar Stefan en mijn moeder ons blij aankijken.

'Waarom kijken jullie zo raar?' Vraagt Stefan. 'Wat hebben jullie gezien.' Vraag ik. Blake zet zijn hand voor mijn mond. 'We hebben jullie naar binnen zien gaan. Wat was er Camille?' Vraagt Stefan. 'Ik ging op een date met Youri. Toen kwam ik terug met het besef dat ik geen sleutel had en toen heeft Blake opengedaan.' Zeg ik. Mijn moeder knikt.

'Oke, laten we uiteten gaan.' Zegt Stefan. Ik kijk verbaasd naar Blake. Blake ziet me kijken en besluit wat te zeggen. 'We wilden eigenlijk eten voor jullie maken.' Zegt hij. Stefan en mijn moeder knikken. 'Dan gaan wij even in de stad een terrasje pikken.' Zegt mijn moeder.

'Ik app jullie wel als we klaar zijn met koken.' Zeg ik. Blake knikt. 'Oke dan gaan we.' Zegt Stefan. Ze lopen de deur weer uit en Blake en ik staan samen nog in de gang.

'Oke, wat gaan we voor eten maken.' Vraag ik. Blake grijnst en rent naar de keuken. 'Spaghetti!' Roept hij keihard. Ik lach en ren snel naar de keuken.

'Lets get started.' Zeg ik lachend. Na een tijdje zijn we helemaal klaar. 'Zullen we ze al appen of nog even tijd rekken en een filmpje kijken.' Ik kijk Blake lachend aan. 'App ze maar alvast.' Zeg ik. Blake knikt. En appt Stefan.

'Zullen we de tafel gereed maken?' Vraag ik. Blake knikt en legt het bestek neer terwijl ik de borden neerleg. Ongeveer na een kwartiertje zijn Stefan en mama weer thuis. 'Kom aan tafel!' Roep ik vanuit de woonkamer. Iedereen gaat aan tafel zitten en begint te eten.

Na het eten ruime ik en Blake samen de tafel af en daarna ga ik naar boven. Snel ren ik naar mijn kamer en doe de deur op slot. Ik steek mijn telefoon in de oplader en kijk er even op. Ik heb 5 appjes, allemaal van Youri. Ik zucht, waarom is hij zo aanhankelijk?

Youri: Hey Camille, zin om vanavond een film te kijken bij mij thuis?

Youri: dan kijken we een film die jij wilt!

Youri: wil je dat wel?

Youri: wat doe je nu eigenlijk?

Youri: waar is Blake nu eigenlijk 😅

Camille: Youri, het gaat jou niks aan waar Blake nu is. Dat is iets van Blake. Ik kan vanavond sowieso niet. x

Youri: sorry, ik wilde gewoon graag bij je zijn hihi 🥰

Camille: en waarom moest je dan perse weten waar Blake is?

Youri: gewoon.

Camille: ugh, niks gewoon. Je wilt niet dat ik met Blake omga zeker. Maar Youri, ik kies zelf mijn vrienden.

Youri: prima, maar als je met hem omgaat moet je weten dat het over is tussen ons.

Camille: jij bent echt zo laag he. Ik ga gewoon met Blake om, hij woont toch in hetzelfde huis als mij dus ontwijken kan ik hem niet.

Youri: prima, ik geef je nog een kans.

Camille: wtf Youri, zoek het je lekker uit. Lage zak.

Jij hebt Youri geblokkeerd!

Ik zucht en zet de tv aan, mijn keuze is dus blijkbaar gemaakt. Blake Kingston.

Ik app Blake even of hij hiernaartoe kan komen.

Camille: Hey Blake, wil je even naar mijn kamer toekomen?

Blake: Uuhm, sorry ik ben even weg.

Camille: maakt niet uit hoor. Het was toch niet belangrijk.

Ik zucht, alweer. Het is wel belangrijk.. waarom merken jongens dat soort dingen nooit.

Ik besluit naar beneden te gaan om tv te kijken, tijdens GTST gaap ik een paar keer en uiteindelijk val ik in een diepe slaap.

Na een tijdje, geen idee hoelang wordt ik weer wakker door 2 luide stemmen. Ik doe mijn ogen open en zie Meghan samen met Blake in de deuropening staan.

'Wacht wat?!' Roep ik boos. Blake schrikt duidelijk van me. 'Eehm, Camille wil je even meekomen naar de gang?' Vraagt hij. Ik knik en loop met hem mee.

'Aangezien jij Youri hebt heb ik Meghan meegenomen. Jij moet toch nog kiezen tussen mij en Youri. Dus ik dacht laat ik Meghan maar meenemen.' Zegt hij. 'O, oke. Ik was toch al nog niet uit over mijn keuze.' Lieg ik. Blake knikt en loopt weer naar Meghan.

Mij laat hij in de gang staan.

Verward over de laatste minuten.

Verward over wat ik nu moet gaan doen.

Verward.

***

HEEYY! Nieuw hoofdstukje!

Hoop dat jullie deze leuk vinden! <3
Ik ga zo ergens naartoe (1 uur rijden) dus verwacht veel hoofdstukken! Ik ga trouwens op vakantie in Turkije dus even 8 dagen sowieso vanaf 5 augustus tot 13 augustus geen post!

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu