Hoofdstuk 26

3.1K 69 8
                                    

CAMILLE NEWTON
Hoe durft hij?! 'Wat doe je?! Ik meld je he, bij de politie als het moet!' Roep ik boos. Blake schopt en slaat hem. Ik help Lieve opstaan en samen proberen we naar huis te lopen.

'Ik pak haar fiets wel.' Zegt Blake. Ik knik en neem Lieve mee. 'En jij Youri. Blijf uit onze buurt.' Waarschuwt Blake hem. Youri rent weg zonder nog iets te zeggen.

'En nu gaat iemand mij vertellen wat er aan de hand is.' Zegt lieve. Geschrokken kijk ik Blake aan. 'Ja?' Vraag ik aan Blake. Hij knikt.

'Nou, je weet dat we weer een soort van relatie hadden toch?' 'Ja.' Antwoord Lieve. 'Nou, Youri wilde dat niet. Hij bedreigd ons met dat als we samen zijn of überhaupt in elkaars buurt komen jij eraan gaat ofzo.' Zeg ik. Lieve schrikt en tranen vullen haar ogen.

'We zullen dat niet laten gebeuren.' Zegt Blake. Lieve kijkt opgelucht. 'En wat als het heftiger wordt?' 'Nou. Dan gaan we het aan pap en Linda vertellen.' Zegt hij.

Stiekem kijk ik naar Blake. Hij is zo lief he. 'Ja, ehm dat klopt.' Zeg ik. Blake kijkt me aan en Lieve ook. 'Laten we een filmpje kijken.' Stel ik voor. Ze knikken en we leggen luchtbedden neer voor de tv in de woonkamer.

'Ik ga even naar de wc.' Zegt Lieve. Als ze weg is kijkt Blake me serieus aan. 'Dit moet niet erger worden.' Zegt hij. Ik knik maar verdrink in zijn ijsblauwe ogen.

'Camille?' Vraagt Blake. Ik kom langzamerhand weer in de werkelijkheid maar twijfel geen seconde. Ik zoen Blake zonder twijfel. Hij zoent me terug maar al snel stop ik. 'Sorry. Het spijt me.' Zeg ik. Blake slaat zijn ogen neer en kijkt naar de tv.

'Maakt niet uit.' Zegt hij vlug. Lieve komt terug van de wc en ik pak allemaal lekkers.

'Blijft Lieve gezellig slapen?' Vraagt Stefan die inmiddels met mijn moeder is binnengelopen. Ik kijk lieve vrolijk aan en ze knikt gelijk. 'Jaaa!!' Roepen we met zn tweeën. We doen een debiel dansje en Blake kijkt ons vreemd aan.

'Ja wat?' Vraag ik. Blake lacht en geeft ons een knuffel. 'Oke. Dat is dan geregeld!' Roept Stefan vrolijk. Mijn moeder lacht en kijkt vrolijk op.

'Leuk, laten we er een feestje van maken!' Lacht ze vrolijk.'

Ik voel een piepje van mijn telefoon.

Youri: Er worden nu echte maatregelen getroffen.

Camille: wat dan??

Youri: Lieve. Ik ontvoer haar wel.

Camille: ga toch weg.

Ik laat alle berichten aan Blake zien als Lieve even weg is. Blake schrikt ervan. 'We laten het morgen aan pap en je moeder zien.' Zegt hij vastbesloten. Ik knik maar kan niet meer rustig naar de film kijken.

Volgende ochtend:

'Doei!' Roept Lieve vrolijk. Ik lach naar haar en geef haar een knuffel. Als ik de deur dicht heb gedaan overvalt een paniek gevoel me. Nu gaan we Hey vertellen aan mam en Stefan.

'Blake!!' Roep ik. Blake rent naar me toe. 'Roep jij ze?' Vraag ik. Hij knikt.

Even later zitten we met zijn allen op de bank. 'We moeten iets bekennen.' Zeg ik. Blake knikt. 'We nou ja Ehm..' zegt hij. Mijn moeder kijkt ons bezorgd aan.

'Wij waren ooit verliefd op elkaar en hebben meerdere keren een relatie gehad. Toen kwam Youri in mijn leven en hebben we ons "dingetje" stop gezet. Ik kwam erachter dat ik toch nog gevoelens voor Blake had en hij voor mij. Maar nu wilt Youri Lieve pijn doen als we niet uit elkaars buurt blijven.' Zeg ik. Mijn moeder kijkt ons met open mond aan.

Letterlijk.

Met open mond.

***

JAAAA FINALLY I'M BACK!! IK HEB EEN GEBROKEN VINGER EN HEB GEEN IDEE WRM DIT CAPS IS.

Maar ik had gewoon echt behoefte om te schrijven. Soooo, hier is een hoofdstukje voor jullie!! Hoe gaat het verder??

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

Xx, Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu