Hoofdstuk 51

2K 60 10
                                    

CAMILLE NEWTON
Vandaag is Girls day! Ik sta al helemaal klaar om te gaan, Kelsey, Lieve en ik gaan namelijk shoppen en dan naar een super leuk restaurantje aan een vijver.

'Doei schat.' Zegt Blake als hij komt aanlopen. Ik geef Blake een kus en loop dan de deur uit.

Wow! Een beetje spuug komt naar boven en ik probeer het in te houden, wat overigens maar een beetje lukt.

Even later sta ik bij de Zara, ik zie Lieve in de verte aankomen lopen en ik loop een beetje meer haar kant op. 'Hee lieverd.' Zeg ik terwijl ik Lieve een knuffel geef. 'Hee Cam.' Antwoord ze.

Samen lopen we weer naar de Zara. Vijf minuten later zie ik ook Kelsey aan komen lopen.

Lieve en ik geven Kelsey snel een knuffel en dan lopen we samen de Zara in. Het is best een grote Zara, ik weet niet waar ik moet kijken.

'Kelsey, even een vraagje he. Blijft Levi denk je bij je als je de baby heb?' Vraagt Lieve. Ik kijk haar met grote ogen aan. 'Uhm ja, dat hoop ik wel teminste.' Zegt Kelsey. Daarna gaat ze verder met kleren zoeken.

'Pff, Damn ik heb buikpijn.' Zeg ik tegen Lieve. Lieve kijkt me bezorgd aan. 'We kunnen ook naar je huis gaan? Dan gaan we Girls day wel een andere keer doen.' Stelt ze voor. Ik schud mijn hoofd meteen. 'Nee, Girls day is super leuk! Ik ga dat niet verpesten.' Antwoord ik. Lieve glimlacht naar me.

Even later zijn we de Zara uit, Kelsey heeft een leuk zwart topje. Lieve heeft een zwarte spijkerbroek en ik heb niks.

Samen lopen we naar de Mac Donalds, even een ijsje eten. Ineens voel ik weer kots opkomen en ineens geef ik over op straat.

'Oh mijn God Camille!' Roept Kelsey vrolijk. Ik kijk haar verbaasd aan.

'Hoezo zo vrolijk?' Vraag ik nog steeds verbaasd. 'Wat als je zwanger bent? Net als mij!' Roept ze vrolijk. Ineens worden Lieves ogen groot en kijkt ze me vol enthousiasme aan.

'Wanneer moest je ongesteld worden?' Vraagt lieve meteen. 'Eergisteren. Maar dat zegt niets en ik ben zeer zeker niet zwanger.' Zeg ik.

'Morgen komen jullie allebei naar mij toe. Ik zorg dat Dave bij Levi of Blake is en dan ga je een zwangerschapstest halen.' Zegt lieve. 'Ja doen we.' Zegt Kelsey meteen erna.

'Is niet nodig.' Antwoord ik. 'Hoezo niet?' Vraagt een verbaasde lieve. 'Nou omdat ik niet zwanger ben.' 'Als je het toch niet bent kan een testje ook geen kwaad.' Zegt lieve. Ik knik.

'Prima maar je zult zien dat ik gelijk heb.' 'Misschien wel, misschien niet.' Zegt Kelsey.

'Laten we maar verder gaan.' Zeg ik snel. Samen lopen we door naar de Mac Donalds.

We staan in de rij om een ijsje te bestellen als er op mijn schouder wordt getikt. 'Hee Oliver.' Zeg ik als ik me omdraai. Kelsey kijkt hem vol afschuw aan.

'Hee camille, hoe gaat het?' Vraagt Oliver. Ik wil antwoord geven maar Kelsey is me voor. 'Heel goed zonder jou, veel plezier in het verdere leven maar wij gaan door met Girls day.' Zegt Kelsey. Ik grinnik.

'Doei Camille!' Zegt Oliver nog. 'Doei Oliver!'

Dan zijn wij aan de beurt. '2 softijsjes en 1 mcflurry m&m zonder saus.' Zeg ik. 'Oke, nummer 26.' Zegt de vrouw. Ik loop naar het bord en na 2 minuten zijn onze ijsjes klaar.

'Een softijsje voor Kelsey. Eentje voor mij en een mcflurry voor lieve.' Zeg ik terwijl ik de ijsjes aan Kelsey en lieve geef.

'Dankjewel.' Zeggen ze beiden in koor. Ik lach en samen gaan we ergens zitten.

Het is nu iets van 4 uur later en samen zitten we na te genieten van de dag. 'Heeft iedereen lekker gegeten?' Vraagt een ober die langsloopt. We knikken allemaal. 'Bedankt.' Zeg ik nog eens.

We hebben net bij de vijver gegeten. 'Zullen we naar huis gaan?' Vraag ik. 'Nou ja wij naar ons eigen huis.' Zegt lieve. 'Kelsey kan met mij mee, ze woont naast me tenslotte.' Grinnik ik.

'Ja dat klopt.' Zegt Kelsey.

Na een tijdje komen we bij het appartementencomplex aan. 'Doei Kel.' Zeg ik terwijl ik haar een knuffel geef. Het is nu 21:00 dus Levi zal wel bij zijn eigen appartement zijn.

'Blake?' Roep ik door het appartement. Geen antwoord. Dan loop ik naar onze slaapkamer en zie ik Blake in bed liggen, slapend.

Ik grinnik en ruim alle nieuwe kleren in. Dan doe ik mijn pyjama aan en poets ik mijn tanden.

Daarna ga ik in bed liggen. Ik probeer in slaap te komen maar het lukt maar niet!

Wat als ik echt zwanger ben? En stel ik ben zwanger, wilt Blake het dan wel?

Ik besluit op de bank te gaan zitten en Kelsey te appen.

[22:12]U: hee Kel! K kan niet slapen, denk de hele tijd of ik zwanger ben of niet..
[22:14]Kelsey: je kan ff langskomen, ik heb dr nog eentje liggen. Dan hoef je je geen zorgen te maken of je t wel of niet bent!
[22:14]U: oke dan kom ik ff, tot zo! X
[22:15]Kelsey: tot zo <3

Ik doe vlug mijn joggingpak aan en loop dan naar Kelsey toe.

Ik klop op de deur en meteen doet Kelsey open. 'Levi is bij Dave slapen dus geen zorgen, hij is er niet.' Zegt ze meteen. Opgelucht kijk ik haar aan.

'Oke plas er maar overheen.' Zegt Kelsey als ik op de wc zit. 'Klop maar als je klaar bent.' Zegt ze daarna als ze de wc uit is. Ik plas er overheen en samen wachten we.

'Ik durf niet te kijken, jij moet kijken!' Zeg ik tegen Kelsey.

Kelsey kijkt en haar ogen worden groot.

Ik pak de test uit haar hand en zie 2 streepjes, positief..

***

OMFG JAAAAA WHOOP WHOOP
+ een extra lang hoofdstukje x

Vandaag werd ik 1 jaar geleden lid op wattpad.

Thank you guys so much voor de 40k reads had dit nooit durven dromen! 😍

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu