Hoofdstuk 23

3.7K 73 8
                                    

BLAKE KINGSTON:
Ik zit letterlijk alleen maar aan Camille te denken. Haar lach, haar gepraat, alles. 'Wordt nou eens wakker bro.' Zegt Ken. 'Jow doe s rustig.' Zeg ik geïrriteerd. 'Je zit met je gedachten ergens anders.' Zegt Ken. Ik schudt direct mijn hoofd. Niemand hoeft het te weten van Camille en mij, zelfs Ken niet, Mn allerbeste mattie. Ja oke hij misschien wel, ooit, maar nu niet. Voor nu is het goed zo. Als het ooit uitkomt gaan Camille en ik het toch rustig aandoen.

Ineens voel ik een trilling in mijn zak. Ik besluit het te negeren totdat ik er plotseling meer voel.

Camille: help me
Camille: Blake help
Camille: nu graag
Camille: Youri staat aan de andere kant van de aula naar me te grijzen.
Blake: blijf waar je bent ik kom naar je toe. X
Camille: nu snel, hij komt naar me toe!

Ik ren zo snel als ik kan naar Camille toe en blijf voor haar staan. Net voordat Youri er is duikt ze weg. 'Camille en Blake. Maak het uit, anders zal Lieve er ook onder lijden. En dat is niet iets wat jullie zouden willen toch?' Bedreigt hij ons. Ik begin woedend te worden. 'Je houdt Lieve erbuiten.' Zeg ik boos. 'Nee hoor. Ze draagt ze achternaam Kingston. Die wil ik best veranderen naar Anderson.' Zegt Youri. Walgend kijk ik hem aan. 'Ze zal nooit jouw achternaam krijgen.' Zeg ik boos.

'En hoezo niet?' Daagt hij me uit. 'Omdat Lieve een Kingston is van hart en bloed.' Zeg ik. Youri begint te lachen. 'See you later.' Zegt hij. Camille komt achter me vandaan. 'Dankjewel. Nu moet ik gaan. Lieve heeft een date met Dave.' Glimlacht ze. Ik knik en laat haar gaan.

CAMILLE KINGSTON:
Ik plof op Lieves bed en begin gelijk haar haren te doen. Na een tijdje ben ik klaar met de krullen en doe ik ze in een hoge staart met 2 losse plukjes vooraan.

Daarna ga ik voor Lieve zitten. 'Een bandana?' Vraag ik. Lieve schud haar hoofd. 'Nee, maar doe maar naturel make-up.' Zegt ze. Ik knik en doe wat Make up op. Na een uurtje is ze helemaal klaar en kijk ik tevreden naar het resultaat.

 Na een uurtje is ze helemaal klaar en kijk ik tevreden naar het resultaat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Lieves outfit.

*geen idee of de outfit foto laad. Dusjah.*

Na een paar minuten belt er iemand aan. 'Dave.' Zeg ik. Lieve knikt en ik doe de deur open. 'Kom binnen.' Zeg ik. Dave komt binnen en zijn mond staat open als hij lieve ziet.

'Wow.' Is het enige wat uit zijn mond komt. 'Je bent prachtig Lieve.' Zegt hij. 'Ik ga maar weer es. Naar mijn liefde.' Grinnik ik. Lieve lacht en geeft me een knuffel.

Snel fiets ik naar huis en gooi de deur achter me dicht. Als ik de woonkamer inloop zie ik Blake met Meghan op de bank zitten. 'Dit kan toch niet waar zijn.' Zeg ik. Blake schrikt van me en rent achter me aan naar boven. 'Wat the fuck is dit?!' Roep ik boos. Blake schrikt.

'Ik wilde uitleggen dat wij een stelletje zijn.' Zegt hij. 'Owh. Sorry. Maar kan ze weggaan?' Vraag ik. Blake knikt en even later hoor ik een deur dicht gaan.

***

Sorry voor t korte hoofdstuk, als ik weer in NL ben ga ik de q&a doen en zal ik actiever zijn met schrijven!

Loveyouall,

Xx,Me.

<3
.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu