Hoofdstuk 48

2K 56 8
                                    

CAMILLE NEWTON
'Camille?' Vraagt iemand. Ik schrik op en kom weer tot de werkelijkheid, o ik ben in slaap gevallen op de bank. 'Sorry dat ik zo laat thuis ben, ik vond het niet fijn dat je alleen thuis was. Daarom ben ik niet blijven slapen.' Zegt Blake die net de woonkamer is binnengelopen.

'Owh, je kon best daar blijven, ik lag al te slapen zoals je zag.' Zeg ik een beetje moe. 'Ik kom ook wel op de bank liggen.' Zegt Blake half lachend. 'Nee hoeft niet. Ik ga wel in bed liggen, is wat logischer.' Grinnik ik.

'Oke, ik ook. Morgen ga ik skiën. Met Levi en Kelsey wil je mee?' 'Haten ze me nog?' Vraag ik een beetje onzeker. 'Nee, ik heb ze gezegd dat je een fout had gemaakt en dat iedereen fouten maakt. Het zal waarschijnlijk wel even duren voordat ze je helemaal hebben vergeven maar we hebben de tijd.' Zegt hij.

'Oke. Maar ik had ook al met Lieve afgesproken. Mag ze mee?' Vraag ik. Blake knikt. 'Ga jij maar alvast naar boven dan ruim ik op.' Stelt Blake voor. Ik schud direct mijn hoofd.

'Ik moet me voor jou bewijzen dus ik ruim het op.' Zeg ik met half dichtvallende ogen. Ik ben heel moe dus het is niet echt dat ik dingen in mijn hoofd opsla ofzo.

'Ik vind je echt leuk.' Zeg ik na een halve seconde stilte. 'Je weet wat ik erover denk.' Zegt Blake. Ik glimlach lichtjes. 'Ik ga maar eens verder slapen.' Mompel ik. 'Ik help je wel mee naar boven.' Zegt Blake. Ik glimlach dankbaar en probeer van de bank op te staan.

Blake valt over een kom waar eerst m&ms inzaten op mijn schoot. Ik voel mijn wangen een beetje rood worden en Blake kijkt mij recht in mijn ogen aan. Ik draai mijn hoofd en loop langzaam naar boven.

Als ik boven aankom loop ik naar de badkamer en poets ik vlug mijn tanden waarna ik mijn pyjama aandoe. Mijn vuile kleren in de was. Snel loop ik naar mijn kamer en dan doe ik het licht uit.

BLAKE KINGSTON
Ik blijf maar staren naar plafond. Ik kom maar niet in slaap, ik app Camille maar eens, misschien kan zij ook niet slapen.

[02:04]U: Ik kan niet slapen
[02:04] Camille: haha me tooo!
[02:05]U: film?
[02:05]Camille: omw beneden eten pakken tot zo xx

Snel plaats ik nog een nieuwe instagram foto.

Snel plaats ik nog een nieuwe instagram foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@blake.kingston: nog steeds een van de allerbeste personen in mn leven

@camille.bx: ❤️

@lieve.kingston: #teamcake is back! (Wordt de datum 15-11?) :)
————> @blake.kingston: you never know ✌🏻

Snel loop ik naar beneden en zie ik Camille op de bank zitten. Ik loop naar haar toe en plof op de bank. 'To All the boys Ive loved before?' Vraag ik. Camille knikt hevig en ik pak snel haar hand vast. 'Stefan en mam komen vandaag thuis volgens mij.' Zegt Camille.

'O oke.' Antwoord ik. Ik pak de afstandsbediening van de tafel en trek Camille een beetje meer op me. Ik zet de film aan en pak wat m&m's

'Zit je lekker?' Vraagt Camille lachend. Ik knik. 'Jij?' 'Ja eigenlijk wel.' Glimlacht ze. Camille is eigenlijk best wel mooi.

Na ongeveer anderhalf uur is de film afgelopen en is Camille in slaap gevallen. Ik grinnik, ze ziet er best wel schattig uit als ze slaapt.

Ik ben er klaar mee, ik ben verliefd, verliefd op Camille Newton. Ik twijfel geen seconde en schud Camille ruw wakker. Ze opent meteen haar ogen en ze kijkt me een beetje nep boos aan.

'Moest dat?' Vraagt ze lachend. 'Nou eigenlijk wel.'

'Lieve Camille, je bent de meest mooie persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik wil je zo graag weer als mijn vriendin en helemaal opnieuw beginnen. Lieve Camille, wil je mijn vriendin zijn?' Vraag ik.

Hopend op een ja.

***

Sorry Guys cliffhangers bestaan.

Doeeeeiiii loviess

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

Xx,Me.

Ps. Laat vraagjes voor een q&a achter, dan krijg je miss een spoiler want k heb al een einde in mijn hoofd.. <3

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu