Hoofdstuk 34

2.3K 55 14
                                    

CAMILLE NEWTON
Ik kijk even op de instagram van Blake wie hij heeft gevolgd. Een of andere Kelsey. Een steek van jaloezie gaat door me heen. Ik ga maar naar mijn werk.

Als ik naar beneden loop zie ik Blake aan de ontbijttafel zitten. 'Hoi!' Zegt hij vrolijk. 'Hoezo volg je ene Kelsey?' Vraag ik meteen. 'Is een vriendin van me, en rustig echt alleen een vriendin. Ik kan echt goed met haar praten.' Antwoord blake. Ik knik. Blake liegt eigenlijk vrijwel nooit, dat is wel fijn.

'Oke, ik ga naar mijn werk.' Glimlach ik. Blake knikt. 'Veel plezier!' Zegt hij. 'Dankjewel.'

Ik stap snel op mijn fiets en fiets snel naar het werk.

'Hee Oliver!' Roep ik. Oliver glimlacht. 'Hoi schoonheid.' Ik begin lichtjes te blozen. Maar ik heb al het allerbeste vriendje. 'Waar moet ik beginnen vandaag?' Vraag ik. 'Balie.' Zegt Oliver terwijl hij de balie aanwijst.

'Je begint pas over een half uur dus je kunt nog even op je telefoon ofzo als je dat wilt.' Zegt hij. Ik knik. 'Wil je wat thee of koffie?' Vraag ik. 'Ja graag, doe maar koffie.' Glimlacht hij. Ik loop snel naar de koffieautomaat en haal wat koffie en thee.

'Asjeblieft.' Glimlach ik. Oliver lacht. 'Dankjewel.' Zegt hij. 'Ik ga naar mijn kantoor. Je kunt meekomen als je wilt.' Zegt hij. Ik knik.

Samen lopen we naar zijn kantoor.

BLAKE KINGSTON
Het is nu 10:00, Camille is net op haar werk en ik zit nog steeds aan de tafel. Ik krijg een appje binnen van Kelsey.

Kelsey🤪: Hee Blake, kan k ff naar je toe komen om te praten?

U: ja tuurlijk, altijd

Kelsey🤪: oke, ik ben dr over ongeveer 10 minuutjes!

U: tot zo x

Na een tijdje gaat de deurbel. Ik doe de deur open en zie Kelsey daar staan. 'Hoi Blake. Kan ik even praten?' Vraagt ze. Ik knik. 'Kom gerust binnen.' Antwoord ik. Kelsey stapt naar binnen en hangt haar jas op.

Als we even later op de bank zitten barst Kelsey in huilen uit. 'Mijn ouders gaan scheiden.' Zegt ze na een tijdje. Ik omhels haar. 'Ik ben er voor je, en je kunt altijd naar me toe komen. Mijn moeder is dood, ik vind het ook nog steeds moeilijk maar praten helpt. Geloof me.' Zeg ik.

'Nou, mijn ouders hebben vaker ruzie.' Zegt Kelsey. 'Wil je hier anders blijven slapen?' Vraag ik. Kelsey knikt. 'Ik leg wel straks een luchtbed naast het bed van Camille. Anders is het ook een beetje raar.' Zeg ik. Kelsey glimlacht.

'Dankjewel Blake, je bent echt mijn beste vriend.' Glimlacht ze. 'Jij mijn beste vriendin.'

CAMILLE NEWTON
Eigenlijk moet ik aan het werk. Maar Lieve zei me dat er een nieuwe foto op de instagram van Blake is. Met Kelsey, ik ga even kijken.

 Met Kelsey, ik ga even kijken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@blake.cx; best friend ❤️

@kelsey01; kiek me shinen dan 😂🤪
————> @blake.cx; je shinet wel mooi hoor 😂

@lievekingston; neefff ❤️
————> @blake.cx; nichttt ❤️

Laad meer reacties..

Mijn ogen staan vol met tranen. Dit trek ik echt niet. Snel app ik Blake en Oliver.

Camille: Blake. We moeten praten. Ik kom nu zo snel mogelijk naar huis.

Blake: over Kelsey gaat dit zeker he? Haar ouders gaan scheiden en hebben alleen maar ruzie. Daarom kwam ze naar mij.

Camille: ik kom nu.

Camille: Oliver, mag ik iets eerder naar huis? Ik voel me niet goed.

Oliver: ja, dat mag. Je werkt al hard genoeg. Als er iets is wat ik voor je kan doen hoor ik het graag. ☺️

Camille: super bedankt! ☺️

Ik stap op mijn fiets en fiets zo snel mogelijk naar huis. Even later als ik thuis aankom gooi ik mijn fiets tegen de schuur in en loop ik naar binnen. Ik hoor mensen lachen boven. Zachtjes loop ik naar boven en zie ik (waarschijnlijk Kelsey) en Blake een luchtbed in elkaar zetten en meeslepen naar mijn kamer.

'Wat moet dat hier?' Vraag ik. Het is duidelijk te zien dat ze schrikken. 'Kelsey blijft slapen.' Zegt Blake. 'Op mijn kamer?!' Vraag ik geïrriteerd.

'Ja op jou kamer.' Antwoord Blake. 'Kunnen we even praten?' Vraag ik. Blake knikt. 'Ik ga even naar beneden.' Zegt Kelsey. Ze loopt de trap af en ik trek Blake mee mijn kamer op.

***

heeee allemaal! Ik werk vooruit, en tis zo leuk om nieuwe mensen erin te verwerken, nieuwe situaties! Echt i love it! 😍

SHARE VOTE AND COMMENT

lots of love xx me

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu