Hoofdstuk 52

1.9K 51 10
                                    

CAMILLE NEWTON
Ik lig in bed, nadenkend over de afgelopen uren. Ik ben na kelsey naar huis gegaan met een dubbel gevoel. Ik wil wel zwanger zijn maar Blake niet tenminste dat denk ik.

Kelsey zei dat ik me geen zorgen moest maken wat ik nu wel doe. En overmorgen is het ook nog eens kerstmis. Ik moet nog een cadeautje kopen voor Blake en ik weet maar niet wat.

Ik blijf maar woelen door het bed heen, dit heeft geen nut. Ik kan net zo goed gewoon op de bank tv gaan kijken, alhoewel dan maak ik Blake misschien wakker.

BLAKE KINGSTON
Het is 10:00, ik ben net wakker en Camille ligt nog te slapen. Ik besluit op te staan, mijn kleren aan te doen, tanden poetsen, douchen en dan een ontbijtje op bed te maken voor Camille.

Ik bak vlug een ei, pak nog wat dingetjes en leg ze op een plaat. Dan loop ik voorzichtig naar onze slaapkamer waar Camille nog ligt.

'Hee cam.' Zeg ik als ik Camille zachtjes wakker maak.

'Mmmm.' Mompelt ze. Ik glimlach en strijk een plukje haar achter haar oor. 'Morgen is het kerstmis.' Fluister ik in haar oor. Ineens doet ze haar ogen open. 'CADEAUTJES!!!!!' Roept ze.

Ik grinnik. 'Moet je nog wat halen?' Vraag ik. Camille knikt. 'Of nee, laat maar. Ik denk dat ik wel een leuk cadeautje heb. Tenminste ik vind het erg leuk.' Glimlacht ze.

'Ik vind het erg leuk dat Linda en pap ook komen.' Zeg ik. Camille knikt. 'Vind ik ook.' Glimlacht ze.

CAMILLE NEWTON
Ik heb een idee voor het cadeau van Blake. Ik ga de zwangerschapstest in een doos doen met allemaal krantenknipsels. Ik heb anders geen idee wat ik zou moeten halen.

'Blijf je nog liggen of ga je mee naar de sportschool?' Vraagt Blake. 'Nee ik blijf liggen. Ga jij maar.' Zeg ik meteen, ik moet in het geheim een cadeautje inpakken en straks ga ik naar kelsey en lieve komt ook.

'Oke, dan zie ik je straks schat.' Zegt Blake terwijl hij me een kus geeft.' 'I love you.' Zeg ik. 'Love you to.' Antwoord Blake.

'O, en je bent mooi als je net wakker bent.' Glimlacht Blake. Ik grinnik en dan loopt Blake de kamer uit. Na ongeveer 5 minuten hoor ik de voordeur dicht gaan.

Het is wel tijd om me klaar te maken, snel sta ik op en voel ik de koude wind langs me heen komen. Ik zucht en grijp vlug een sweater van het bed af.

Dan ren ik naar de kledingkast voor handdoeken en al die shit en leg ik het op de badkamer neer. Ik draai de douche aan en ga er meteen onder staan.

'Koud!' Gil ik. Daarna worden de stralen warmer en voel ik het langs mijn rug glijden. Ineens denk ik er weer aan.

Blake zal het vast niet leuk vinden. Maar kelsey zei dat ik dit cadeau moest geven, anders zou ik het nooit zeggen.

Als ik klaar ben met douchen droog ik me zo snel mogelijk af en doe ik mijn kleren aan, poets ik mijn tanden en doe ik mijn haren goed in een staart.

Snel pak ik de kartonnen doos die ik al eerder had klaargezet en kranten. Beginnen met knippen dan maar.

Na een tijdje ben ik klaar en pak ik de zwangerschapstest in. Nu maar naar kelsey. Ik leg snel nog voordat ik ga het cadeau onder de kerstboom en pak dan mijn schoenen.

Ik heb het lieve nog niet verteld, ik denk dat ze het leuk vind om tante te worden.

Ik sluit de deur af en na 2 stappen te hebben gezet kom ik al in Kelsey's appartement aan. Ik bel aan en een vrolijke lieve doet open. 'Heeeeeeeee lieverd!' Zegt ze blij. Ik grinnik. 'Hee meid.' Antwoord ik terwijl ik haar een knuffel geef.

Dan loop ik naar binnen waar ook kelsey aan de tafel zit. Ik geef haar een gekke knuffel en doe mijn jas uit, ook mijn schoenen gaan uit en dan ga ik lekker naast kelsey zitten.

'O ja lieve er is nog iets dat ik je wil zeggen, alleen je moet beloven dat je je mond houd.' Zeg ik. Lieve knikt nieuwsgierig. 'Vertel nou!' Zegt ze ongeduldig.

'Ik kwam gisteravond bij kelsey, omdat ik de test al iets eerder wilde doen en het blijkt positief.' Zeg ik mompelend. Lieves ogen worden groot en meteen staat ze op om me een knuffel te geven. Ik hou haar stevig vast en vrijwel meteen daarna komt kelsey erbij.

De tranen beginnen over mijn wangen te rollen. 'Ben je niet blij?' Vraagt lieve twijfelend. 'Jawel, heel blij. Alleen Blake weet het nog niet en ik weet niet hoe hij gaat reageren. Dalijk wilt hij het helemaal niet en laat hij me achter.'

'Dat zou Blake nooit doen.' Zegt lieve om me gerust te stellen. 'Geloof me, hij wil zo graag een kind met jou. Je bent de het meest speciale meisje ooit voor hem. Geloof me hij wil dit echt.' Zegt lieve. Opnieuw begin ik te huilen en nemen ze me weer in een knuffel.

***

Extra lang hoofdstukje & het is het ena laatste hoofdstukje. Sorry als dit onverwachts kwam. Er komen 2 epilogen, de gender reveal en de geboorte.

Ik heb mijn ideeen voor een deel 2 dus stay tuned, het verhaal is zeker nog niet afgelopen !

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

XX,ME.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu