Hoofdstuk 38

2.1K 59 39
                                    

CAMILLE NEWTON

Laten we maar direct zijn. Ik heb steeds vaker ruzie met Blake en sinds ik een nieuwe baan heb en een nieuwe baas die mij dus blijkbaar leuk vind begin ik toch te twijfelen. Vind ik Blake nou echt leuk of toch Oliver?

Ik moet nu echt naar mijn werk. Snel trek ik mijn jas aan en fiets ik naar het werk.

Daar aangekomen zie ik Oliver al voor de balie staan. Hij staart wat voor zich uit. 'Hee Ol!' Roep ik vrolijk. Hij glimlacht naar me en ik geef hem een knuffel. 'Waar moet ik vandaag werken?' Vraag ik. 'Balie.' Glimlacht hij.

Even later krijg ik een appje binnen. Van Blake.

Blake❤️: wat is dit nou weer?!

U: wat?

Blake❤️: ik zie een briefje op je bureau liggen met, vind ik Blake nou leuk of toch Oliver?

U: Uhm

Blake❤️: wtf Camille?!

U: ik kan er niks aan doen oke!

Blake❤️: zo hoef ik echt geen relatie meer met je.

U: Blake kom op

Blake❤️: Camille ik maak het nog niet uit via app. Maar straks wel. Dus doe je ding met Oliver want hij is toch o zo leuk.

U: Blake nee kom op doe dit niet.

Er rolt een traan over mijn wang. Oliver ziet het en loopt naar me toe. 'Wat is er aan de hand?' Vraagt hij. Ik begin te snikken. 'Blake gaat het uitmaken.' Ineens zie ik Olivers zijn gezicht wat blijer staan.

Ik weet het zeker, ik hou van Oliver en hij van mij!

'Oliver?' 'Ja?' 'Ik heb nog een relatie maar ik vind jou leuk.' Zeg ik ineens. Oliver kijkt me blij aan en neemt me mee naar zijn kantoor. Als we daar binnen zijn houd Oliver mijn hoofd vast en zoent me.

Ik ga erin mee,maar na een tijdje ga ik op zijn stoel zitten.

'Wil je op een date met me?' Vraagt Oliver hoopvol. Ik knik heftig. 'Morgen?' Stelt hij voor. Ik schud mijn hoofd. 'Dat gaat te snel, eerst moet ik het nog tegen Stefan en mijn moeder vertellen over dat Blake en ik uit elkaar zijn en ik zie Blake nog iedere dag dus we moeten rustig aandoen.' Zeg ik. Oliver knikt begrijpend.

'Eigenlijk ga je nu vreemd.' Mompelt hij. 'Dat klopt, ik ga nu naar huis. Ik ga het uitmaken, niet Blake.' Zeg ik. 'Kunnen we wel naar de colorrun, volgende week?' Vraagt Oliver. Ik knik.

Als ik na een tijdje thuis ben hoor ik Blake huilen. Mijn hart breekt, ik heb hem dit aangedaan.

'Hoi..' Zeg ik als ik Blake in de woonkamer zie. Hij kijkt op en meteen veranderd zijn gezichtsuitdrukking. 'Hoezo? Waarom voor Oliver? Wij zijn al 4.5 jaar samen en die gozer verpest het?' Vraagt hij met tranen in zijn ogen. 'Ik voelde niets meer voor je. En ik denk dat ik daar pas achter kwam toen Oliver mij leuk begon te vinden.' Zeg ik.

'Ik mag hem niet. En ik zal hem nooit mogen dus verwacht niet van me dat ik hem aardig ga vinden ofzo.' Zegt Blake. 'Ik verwacht helemaal niks van je.' 'Ik ga 2 nachten bij Kelsey slapen.' Zegt Blake. Ik knik.

Ik weet niet wat, hoe en waar ik moet beginnen met het oplossen van de bende die ik heb veroorzaakt. Maar waar?

'Blake!' Roep ik door het huis heen. Blake komt naar beneden en wilt wat zeggen maar ik ben hem voor. 'Dit is het einde dan he..' 'Het is uit, ik wil niet een groot gedoe hierover maken.' Zegt Blake. Ik knik begrijpend.

***

Dit was het dan.. Blake en Camille..

HET VERHAAL GAAT DOOR DUS NIET STOPPEN MET LEZEN !!

lots of love

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

Xx, me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu