Hoofdstuk 35

2.2K 56 10
                                    

BLAKE KINGSTON
Camille wilt wat zeggen maar ik ben haar voor.

'Ik weet wat je denkt. Dat Kelsey en ik fix hebben. Maar nee dat is niet zo.' Zeg ik. 'Hoezo zou dat niet zo zijn? Geef me een fatsoenlijke reden.' Zegt Camille.

'Het begon allemaal toen ik naar ken ging. Ik zag iemand binnen lopen en Kelsey kwam naar me toe. Niet voor fix ofzo, want ze vroeg eerst of ik een relatie had. Ik heb eerlijk ja gezegd en toen gingen we praten. We hebben niet afgesproken na dat maar nu appte ze me. Haar ouders gaan scheiden en ze hebben veel ruzie. Toen vroeg ik of ze wilde logeren hier en ze zei alleen als jullie dat goed uitkomt. Ik knikte en zei je slaapt wel bij Camille anders is het een beetje vreemd. En dat was het. Er is echt niets meer bij. Geloof me.' Zeg ik.

Camille kijkt me met open mond aan. 'Ow, dat wist ik niet.' 'Inderdaad.' Antwoord ik. 'Ze mag wel bij mij slapen.' Zegt ze.

CAMILLE NEWTON
Na het gesprek van mij en Blake lopen we samen naar beneden. Ik kijk Kelsey recht in haar ogen aan en meteen kijkt ze weg, naar de grond.

'Sorry, het spijt me Kelsey. Zullen we een nieuwe start maken?' Vraag ik. Kelsey knikt en haar ogen lichten op. 'Ja, dat zou heel fijn zijn.' Glimlacht ze.

Na een tijdje gelachen te hebben over allerlei onzin verhalen gaan ik en Kelsey koken. Samen maken we alles klaar en ik roep Blake aan tafel.

'Blake!' Roep ik onder aan de trap. Blake reageert niet dus loop ik maar naar boven. Ik hoor hem met iemand bellen. 'Ja zal ik doen. Nee ik ga niet met Kelsey nu. Camille is nog steeds mn vriendin. WAT?! Jij krijgt Camille niet. Echt waar, hoe kon jij ooit mijn beste maat zijn?! Doei ken.' Snel ren ik de trap af en volgens mij hoorde Blake dat.

'Camille. Sorry als je dat moest horen.' Zegt hij. Ik knik. 'Ben je nu geen vrienden meer met ken?' Vraag ik. Blake knikt. 'Door mij..' zucht ik. Snel loop ik naar de woonkamer en Blake loopt achter me aan. 'Nee, ken moet niet zo dom doen.' Zegt hij.

Hij heeft wel gelijk. Ken moet niet altijd de meisjes verslinder zijn. 'Laten we maar gaan eten.' Zeg ik. Blake knikt.

Als we aan tafel schuiven kijk ik Kelsey aan. 'Heb je eigenlijk een baan?' Vraag ik. Kelsey kijkt even naar de grond.

'Nee, maar ik ga morgen op sollicitatie. Ik heb geen baan omdat mijn ex zei dat ik dat niet hoefde. Dan hadden we meer tijd samen en hij verdiende al het geld.' Zegt ze. Ik knik.

'Blake en ik hebben het nooit over op ons zelf gaan gehad.' Zeg ik, terwijl ik Blake aankijk. 'Maar dat is ook niet echt iets voor mij nu.' Zegt Blake. 'Hoezo niet?' Vraag ik. Blake zucht.

'Omdat ik het hier wel fijn vind.' Antwoord hij gewoontjes. 'Ik wild eigenlijk naar appartementen gaan kijken.' Zeg ik. 'Nou dan doe je dat. Maar ik ga nog niet op mezelf wonen.' Zegt Blake. 'Prima, moet je zelf weten.' antwoord ik geïrriteerd.

Ik kijk naar Kelsey die een beetje verlegen naar de grond staart. 'Zullen we het gezellig houden?' Vraagt Blake. Ik zucht. 'Met jou lukt dat nu toch niet.' Zeg ik zachtjes.

'Kun je nog normaal doen ofzo? Je hebt eerst commentaar op Kelsey, terwijl je haar niet eens kende. Je bent echt anders sinds je die baan hebt.' Zegt Blake. Het klopt wel, maar misschien is het Oliver. Ik denk dat hij me leuk vind.

'We hebben altijd ruzie.' Zeg ik. 'We zijn gewoon te verschillend.' Zeg ik. Blake schud zijn hoofd. 'Nee, we hebben gewoon andere prioriteiten.' Zegt hij.

'Ja dat klopt.' Antwoord ik. 'Zullen we gewoon geen ruzie meer maken?' Vraag ik. Blake knikt. 'Mij best.' Zegt hij.

Als we ons eten op hebben is het al 19:00. Ik krijg ineens een telefoontje. Blake kijkt verbaasd naar mijn telefoon. 'Het is Oliver.' Zegt hij ongeïnteresseerd.

Snel gris ik mijn telefoon uit zijn handen en loop ermee naar mijn kamer.

O: hee Cam!

C: hoezo bel je me?

O: Wow, jij bent direct.

C: ja klopt, hoezo bel je me?

O: kom je morgen werken? Of blijf je lekker thuis?

C: ik kom morgen gewoon werken. Ik wil ook door.

O: oke, fijn. Tot morgen!

C: tot morgen!

O: weet je Camille, ik mis je.

C: tot morgen.

Ik schrik. Hoezo mist Oliver me?

***

Ja jongens, de eerste twijfels beginnen.

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

Lots of love xx me

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu