Hoofdstuk 28

3K 63 6
                                    

CAMILLE NEWTON
We zijn nu twee maanden verder. Wat er in de tussentijd gebeurd is?

- Blake en ik hebben nog steeds geen relatie.
- ik ben jarig geweest (happy 18th).
- Stefan en mam gaan trouwen.

Ik loop naar boven. Mijn moeder staat in haar trouwjurk daar klaar. Toen Stefan haar een maand geleden ten huwelijk vroeg was ik blij voor hun. Ik moet wel blij zijn want ze zijn ook blij voor mij en Blake. Terwijl we nog steeds niets hebben.

'Je bent prachtig mam.' Zeg ik. 'Dankjewel lieverd. Ik heb trouwens een verrassing voor je, nog voor je verjaardag. Maar dat cadeautje krijg je overmorgen pas.' Glimlacht ze. Nu maakt ze me wel nieuwsgierig.

'Oke.' Zeg ik. Stefan zit al in een auto naar de kerk. Nu gaan mijn moeder en ik ook.

——

De grote deuren gaan open. Mam en opa lopen naar Stefan, mij en Blake toe. Ik en Blake mogen er ook even bij staan. Mam heeft een prachtige jurk aan en komt langzaam dichterbij.

Na een tijdje is de hele ceremonie gedaan en zijn we thuis aangekomen. Ik heb een best leuke jurk aan, vind in zelf. En Blake blijkbaar ook want hij danst de hele tijd met me en zegt dat hij mijn jurk leuk vind.

 En Blake blijkbaar ook want hij danst de hele tijd met me en zegt dat hij mijn jurk leuk vind

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Camilles jurkje

Als ik en Blake op het soort van "podium" verhoging achtig iets in de tuin mogen gaan staan gaan we praten.

Als eerste ga ik.

'Hoi Stefan en mam. Ik ben erg blij dat jullie geluk hebben in jullie leven, want zonder jullie had ik Blake nooit gevonden of gezien. Maar dat terzijde. Ik hou van je mam, en dat zal ik altijd blijven doen. Je bent de allerbeste moeder in de wereld. En Stefan, jij bent nu mijn stiefvader. En ik weet dat je mam goed zal behandelen.' Zeg ik. Mijn moeder heeft tranen ik haar ogen en samen met Stefan loopt ze naar me toe om me een knuffel te geven.

Dan is Blake aan de beurt.

'Nou pap en Linda, ik hou van je pap. Je bent nu getrouwd met een powervrouw. De moeder van mijn soort van vriendin. Jullie hebben er geen problemen mee, maar dat even niet meegeteld. Ik ben blij dat je nu je juiste geluk hebt gevonden. Je bent de allerbeste vader die ik me ooit had kunnen kunnen wensen. En Linda, je bent hartstikke lief voor me, ik ben blij dat ik je nu mijn stiefmoeder kan noemen.' Zegt hij. Mam geeft Blake half huilend een knuffel en Stefan geeft mij en Blake ook nog een knuffel.

'Dan is hier je vervroegde verrassing.' Zegt ze.

Dan ineens komt een hondje naar buiten. Het is een puppy labrador. 'Is die voor mij?' Vraag ik. Mijn moeder knikt en geeft me een knuffel.

Het is een zwarte labrador en ik geef hem alleen maar knuffels. 'Hoe heet het zwarte spookje?' Vraagt mijn moeder. 'Bear.' Zeg ik. Bear komt op me geklommen en likt me alleen maar.

Ik hou van bear, van Blake, van mam en van Stefan.

***

Sorry voor een kort hoofdstuk! Maar, ik moest even dit doen want de volgende hoofdstukken worden super duper leuk! Trouwens in de volgende hoofdstukken is het al normaler dan bear er is en dat Stefan en Linda getrouwd zijn. Dus dan weten jullie dat alvast!

SHARE VOTE AND COMMENT

XXME

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu