Hoofdstuk 45

2K 55 25
                                    

CAMILLE NEWTON
'Doei Blake! Ik ga!' Roep ik door het huis heen. 'Ja doei!' Roept hij terug.

Ik zie Olivers auto al voor de deur staan en strijk nog even mijn zwarte jurkje glad voordat ik de autodeur opendoe.

'Hoi schat.' Zegt Oliver. 'Hoi lieverd.' Antwoord ik. 'Ik heb er zin in.' Glimlach ik. Oliver knikt. 'Ik ook.' Antwoord hij.

Na een tijdje rijden komen we aan bij Olivers huis. 'Hee babe.' Zegt Cameron weer tegen me terwijl hij me een knuffel geeft. 'Hee schat.' Antwoord ik. Daarna beginnen we beiden te lachen. Cameron en ik zijn beste maatjes, hij noemt me babe en ik hem schat.

'Hoi, ik ben Riverlin, je kunt me ook River noemen hoor.' Zegt het meisje die de gang binnen is gelopen. 'Nou hoi River, ik ben Camille het vriendinnetje van Oliver.' Glimlach ik.

'Ik ben het vriendinnetje van Max. Maar dat wist je waarschijnlijk al.' Glimlacht ze. Ik knik. Snel loop ik naar de woonkamer en ren ik naar de bank. Ik spring en val daarna naast de bank.

'Auw.' Zeg ik. Oliver komt bezorgd naar me toe rennen en helpt me op te staan. 'Heb je pijn?' Vraagt hij bezorgd. Ik schud mijn hoofd en geef hem een kus. 'Ik hou ziels veel van je. Vergeet dat asjeblieft niet oke?' Vraagt/smeekt Oliver. 'Nee dat vergeet ik niet.' Beloof ik hem.

Na een tijdje als we aan tafel zitten komt Oliver met het eten naar de tafel en zet het op de tafel. Ik strijk nog eens aan mijn jurkje en schep dan wat op.

'Max en ik gaan trouwen.' Zegt River. Ik spuug mijn eten half uit en kijk ze verbaasd aan, Oliver doet dat ook. 'Gefeliciteerd.' Zegt hij nog steeds verbaasd. River begint keihard te lachen en nu pas heb ik door dat het een grapje is. Oliver daarintegen heeft dat nog niet door maar wanneer ik begin te lachen wel. Snel maak ik een foto van mij en Oliver en zet ik die op instagram.

@camille

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@camille.newton: ❤️

@lieve.kingston; #teamcake

@oliver.hathaway: iloveyou babey ❤️

Na een tijdje gelachen en gepraat te hebben hoor ik de voordeur opengaan. Oliver staat op en loopt naar de gang. Cameron en Max volgen.

'Zullen we ze verrassen en alvast de tafel afruimen?' Vraag ik aan River. Ze knikt en glimlacht. 'Ja is goed. Ik ga even naar de wc.' Zegt ze.

Even later is River terug van de wc en kijkt ze me verschrikt aan. 'Camille, luister eens dit ga je nooit geloven.' Zegt ze. Verschrokken kijk ik naar River. 'Cameron, Max, Oliver en die ene vriend van ze Hayden hadden het over jou en een weddenschap. Ik heb alles opgenomen.' Zegt ze

Ik sta versteld, een weddenschap over mij?! Ik loop langzaam naar River toe en ze zet het geluidsfragment via haar telefoon aan.

GELUIDSFRAGMENT:

'Luister, Camille is mijn alles geworden, ik ben echt verliefd op haar geworden. Dus nee ik maak het niet uit Hayden. Ik krijg mijn geld.' Zegt Oliver.

'Nee Oliver, de weddenschap was Camille zoenen en een relatie met haar krijgen zodat ze het zou uitmaken met Blake. Niet daadwerkelijk verliefd op haar worden!' Zegt Hayden boos.

'Laat haar vallen man, ze is niks waard.' Zegt Hayden. 'Nee, ik hou van haar.' Antwoord Oliver.

Na het geluidsfragment voel ik mezelf duizelig en ik ben zo boos op Oliver! Stampvoetend loop ik naar de gang.

'Het was een weddenschap. Waarom geloofde ik je?!' Roep ik boos naar Oliver. 'Wat heb je gehoord?' Vraagt Oliver lichtelijk in paniek. 'Alles! Ik haat je en ik maak het uit. Waarom heb ik het uitgemaakt met Blake, wij horen echt bij elkaar!' Roep ik boos naar hem.

Oliver begint te snikken en pakt me vast bij mijn schouders. 'Eerst was het een weddenschap maar je bent mijn alles geworden Camille, ik hou van je verlaat me niet.' Smeekt hij. Ik schud mijn hoofd.

'Blake was zoveel beter.' Mompel ik boos. Dan geef ik River een knuffel en Cameron ook en loop ik boos naar buiten.

Eerst Blake appen dan maar.

[20:12] U: Blake haal me asjeblieft op bij Oliver. Ik heb je heel wat uit te leggen.
[20:13] Blake: oke, welke straat?
[20:13] U: Bloemenakkerstraat 123 tot zo x
[20:14] Blake: tot zo x

***

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht! <3

Trueeee loveeee is in the air! <3

Vinden jullie dit boek nog wel leuk?

lots of love

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu