Epiloog 1

2.1K 51 6
                                    

BLAKE KINGSTON
Camille is nu 20 weken zwanger en vandaag is de gender reveal party! Ik ben zo benieuwd wat het wordt. In de tussentijd is er veel gebeurd.

Camille begint al een klein buikje te krijgen en ik ben zo blij! Samen liggen we op de bank tv te kijken in onze pyjama's.

'Cam?' Vraag ik. 'Ja wat is er?' Vraagt ze. 'Wat denk jij dat het wordt?' Vraag ik. 'Ik denk een jongen.' Glimlacht ze. 'Maar alsnog maakt het me niks uit als het maar gezond is.' Zegt ze er snel achteraan.

'Ik denk een meisje.' Zeg ik. 'En mij maakt het ook niks uit, als het maar gezond is.' Glimlach ik.

Na een tijdje staan we beiden klaar voor alle gasten. Er hangen overal blauwe en roze ballonnen en versieringen. Straks komt lieve met de ballon die het geslacht van ons kindje "revealt"

Ik kijk glimlachend naar Camille die zichzelf weer helemaal kapot maakt door haar eigen stress. 'Hoezo kijk je me zo eng aan?' Vraagt ze.

'Ik vind het gewoon leuk als je gestresst bent.' Grinnik ik. 'Ik niet en we moeten nog bij de voordeur het matje neerleggen en dan nog een paar hapjes en over 10 minuten komen ze al!' Roept ze in paniek. 'Rustig Camille. Alles komt goed.' Zeg ik geruststellend.

Ik geef Camille een kus en loop dan naar de berging kast voor het matje. Snel leg ik die neer en dan ga ik Camille helpen met de rest van de hapjes.

Al snel daarna gaat de bel. Ik loop langzaam naar de deur en daar staan kelsey en Levi. 'Hee leukies!' Zegt Camille die aan komt lopen. Ik glimlach en geef kelsey een knuffel en Levi een bro hug. Camille geeft ze allebei een knuffel.

Even later is bijna iedereen er, behalve Ken en Fynn. Dan gaat de bel en doe ik snel open. Ik geef fynn een knuffel en ken een bro hug. Snel lopen we naar de woonkamer waar Linda, pap, Kelsey, Levi, Lieve, Dave, ken, fynn en de vader van Camille staan. Van Linda konden we hem wel uitnodigen omdat hij tenslotte ook opa werd.

'Zullen we het geslacht bekend maken?' Vraagt Camille aan me. Ik knik en samen lopen we naar voren. 'Even jullie aandacht allemaal!' Roept Camille half.

'In deze ballon zit het geslacht van ons kindje. En die gaan wij nu open prikken. Oh ja, wil iemand nog iets zeggen?' Vraagt Camille. Linda knikt en komt naar voren.

'Als eerste wil ik zeggen dat ik enorm trots op jullie ben. En als tweede, ik wordt een oma dankzij jullie, super bedankt lieverds.' Zegt ze. Camille geeft Linda een knuffel en ik doe dat erna. 'Nog iemand?' Vraag ik dan maar.

De vader van Camille steekt zijn hand op en loopt naar voren.

'Lieve Camille, Sorry dat ik je 5 jaar lang niet heb gezien, maar ik hoop dat je me kunt vergeven. Ik wil dolgraag opa worden van dit kindje en ik weet zeker dat Ella, mijn vrouw, ook oma zou willen zijn. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe. Ik hou van jou lieverd.' Zegt hij terwijl hij Camille een knuffel geeft. Camilles ogen vullen zich langzaam met tranen.

CAMILLE NEWTON
Ik pak de naald en Blake pakt er ook eentje. Ik kijk hem aan. '3.2.1!' Roepen de gasten.

Blake en ik prikken tegelijk en mijn ogen zijn dicht. Ik hoor de gasten roepen en ik doe mijn ogen open.

💗💗💗💗💗💗💗💗

Er komen allemaal roze confetti dingetjes uit en ik geef Blake snel een knuffel. 'We krijgen een meisje!' Gil ik. 'Ik ben zo blij!' Roept Blake.

'Gefeliciteerd!' Roept iedereen. De tranen rollen over mijn wangen en snel loop ik naar mam, Stefan en pap om hun vervolgens een knuffel te geven.

***

Its a Girl ! 💗

lots of love

~SHARE VOTE AND COMMENT~

Xx,Me.

My stepbrother, the badboy. ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu