7

695 100 10
                                    

Дойонг погледна към Хендери, който се бе изправил и се подпираше с едната си ръка на стената.

- Съжалявам хьонг, беше по-силен аз се опитах...

- Спокойно, добре ли си?

-Да, ще се оправя.

- Моля те отиди и накарай някой да ми донесе банка с кръв. - нареди му Дойонг. - Аз ще го отведа в операционна зала 314, за да видя раната. Чакам те там.

Хендери кимна и излезе от стаята. Дойонг обърна глава към Джехьон, срещайки погледа му, очите му бяха притворени и се стичаха сълзи.

- Спокойно, Джехьон. Всичко ще е наред, ще се оправиш.

Без да губи повече време Дойонг го поведе към операционната. Щом пристигнаха, той бързо го остави на леглото и притича до другия край на стаята, за да вземе нужните неща.

Остави инструментите на работната маса до леглото и преди да е започнал напълни спинцовка с упойка. Не искаше да причинява допълнителна болка на Джехьон. Заби иглата внимателно във вената на ръката. Джехьон изстена от болка щом усети течността да навлиза във вените му.

- Съжалявам. - прошепна Дойонг.

Джехьон продължаваше да губи кръв, затова Дойонг се захвана с това да погледне раната.

Нямаше време да съблече блузата му, нито пък беше добра идея Джехьон да се мести в това състояние, затова просто хвана края на плата и го разкъса.

Шевовете на раната бяха разкъсани, кръвта течеше силно, което наведе Дойонг на мисълта, че вероятно се бе скъсала  някоя артерия. Трябваше да намери мястото и да я зашие, за да спре кръвта, но докато не му донесяха банка с кръв, за да започне да му прелива, не можеше да направи нищо.

Трябваше временно да спре кръвта, за това взе няколко марли и ги смачка на топка, след това с тях притисна раната.

- Ъгх. - изстена Джехьон.

Дойонг погледна към него, той стискаше очите си, затворени плътно, докато сълзи се стичаха по бузите му.  Дойонг прехапа устна, болеше го да го вижда така. Чувстваше се виновен. Знаеше как стоят нещата и въпреки това реши да се прибере.

- Съжалявам, Джехьон. - каза той тихо. - Упойката трябва да подейства скоро.

Дойонг погледна към марлите и видя как доста кръв се бе просмукала в тях.Губеше прекалено много кръв.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now