28

619 88 28
                                    

Дойонг бързо придърпа Джехьон зад себе си. Насочи яростния си поглед към Тейонг, който единствено продължи да се подсмихва.

Джехьон вкопчи пръстите си в блузата на Дойонг и се притисна към гърба му. Чувстваше се защитен щом усещаше чернокосия близо до себе си.

Въпреки че, не знаеше как изобщо бе възможно Дойонг да успее да го предпази от Тейонг. Русокосия определено не беше... човек. Приличаше на такъв, Джехьон не бе сигурен какво е, но скоро почувства страх, че може да стори нещо на Дойонг.

- Нима наистина си мислеше, че можеш да го предпазиш? - засмя се Тейонг. - Ти си сам срещу нас, невъзможно е.

- Остави Джехьон. Ако има някакъв проблем нека го изясним двамата.

- Той е проблема, Дойонг. - Тейонг извъртя очи. - Знае прекалено много и не спираше да се бърка където не му беше работа.

- Но не е застрашил никой! - настоя чернокосия.

- Напротив, вчера вечерта дойде, за да ме разпитва. Сигурен съм, че Шяоджун ти е разказал. Не мога да повярвам, че собствения ми брат ме предаде. И то само заради Хендери. - Тейонг срещна погледа на Дойонг преди да продължи. - Щом приключа с Джехьон, малкото ти братче е следващо.

- Няма да допусна да...

- Хванете го. - Тейонг кимна към Дойонг и мъжете, които чакаха на прага веднага се втурнаха към него.

Дойонг не се отказа, опитваше се да се съпротивлява, но нямаше шанс. Четирима срещу един, не бе възможно да успее да надделее и все пак до последно не се отказа. Джехьон също се опитваше да се задържи до него и се опитваше да му помогне, но бе безсилен сравнение с другите.

Бе достатъчен само един, за да го издърпат от Дойонг, именно в този момент успяха да хванат чернокосия и бързо оковаха ръцете му с вериги. Четиримата мъже държаха края на веригите и така не позваляваха на Дойонг да направи повече от няколко крачки напред.

- Това е толкова жалко. - каза с насмешка Тейонг и запристъпва из стаята. - Дойонг ти си толкова силен вампир, но явно нередовната консумация на кръв се отразява малко или много. Иначе нямаше да ти е проблем да повалиш и четиримата.

Джехьон разшири очите си чувайки думите на русокосия. Вампир?! Дойонг?! Това възможно ли бе?

Всъщност защо ли се учудваше, след като стана свидетел на всичко случило се, това може би не изглеждаше толкова невероятно. Но не очакваше Дойонг да е като Тейонг.

Darkhalls | DojaeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt