53

812 85 65
                                    

След случилото се в кухнята почти всички бяха отишли във всекидневната. Дойонг все още се опитваше да успокои Джехьон и успяваше до някаква степен, брюнетът се бе наместил в скута му и заровил лице във врата му. Изобщо не бе вдигнал глава откакто бяха отишли в стаята.

Джони седеше на края на дивана и се цупеше. Тен стоеше прав, но го наблюдаваше внимателно.

- И така нека всички се съгласим, че Джони е идиот. - засмя се Тейонг, спечелвайки си злобен поглед от въпросния вампир.

- Признавам, че не трябваше да реагирам така. - Джони се приближи внимателно до Джехьон. - Хей, знаеш че нямам нищо против теб и Дойонг. Дори напротив. Винаги съм ви подкрепял.

Никакъв отговор.

- Джехьон, съжалявам. - Джони сложи ръка на гърба и се чу тихо ръмжене, при което той веднага се отдръпна.

- Дже, знаеш, че той не го мислеше. - Дойонг започна да гали гърба му. - Всички сме напрегнати заради Джиньонг. Знам, че ти е още трудно да контролираш емоциите и сетивата си, но се успокой и замисли. Ще разбереш, че съм прав.

Джехьон вдигна глава и погледна към гаджето си нацупено, а после се обърна към Джони. Присви очи към него, недоволен, че Дойонг го защити. В Джехьон бушуваха толкова много емоции и му бе толкова трудно да овладее всичките. Но определено знаеше едно, че щом нещо се отнасяше до Дойонг бе деликатно и бързо се ядосваше. Дойонг бе негов и не искаше някой да си мисли нещо друго от това.

- Ще приемеш извинението на Джони, нали? - попита го Дойонг поставяйки целувка върху устните му.

Джехьон се усмихна и кимна.

- Бях забравил какво е да има млади вампири наоколо. - засмя се леко Тен. - Толкова са непредсказуеми и водени от емоциите си. Дже как се чувстваш?

Джехьон го погледна и се замисли.

- Ядосан, но и щастлив. Странно е.

- Ще свикнеш. - усмихна се Тен. - Пък и те разбирам. Аз също съм ту щастлив, ту ядосан щом съм около този идиот.

- Хей, това пък за какво!? - изхленчи Джони. - Защо да съм идиот!?

- Защото си! - Тен извъртя очи.

- Съжалявам, че ви прекъсвам, но аз ще трябва да отида до болницата. - каза Дойонг и се опита да отмести Джехьон от скута си, но той единствено се притисна към него повече.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now