61

631 82 47
                                    

Тейонг и останалите успяха да нападнат Джиньонг без да бъдат забелязани и ги хванаха неподготвени благодарение на Лукас.

- Тейонг, вие с Дойонг и Джехьон вървете да освободите Юта. Ние ще се справим тук. - Провикна се Джони към русокосия вампир.

Тейонг кимна и се огледа за другите двама. Забеляза как Джехьон душеше някакъв от вампирите на Джиньонг и се подсмихна. Знаеше си, че трябваше да го вземат. Той изтича до него и отиде до младия вампир, който вече се бе справил с другия.

- Да намерим Дойонг и... - започна Тейонг, но чернокосия го прекъсна.

- Аз съм тук. - каза Дойонг потупвайки го по рамото.

- Да вървим за Юта. - Тейонг тръгна към стълбището.

Не знаеха къде точно бе Юта, но Лукас им бе обяснил, че най-вероятно Джиньонг го държеше в някоя от стаите на втория етаж.

Не очакваха обаче, че ще го открият толкова бързо.

Юта беше коленичил на пода, Джиньонг и Джаксън се намираха от двете му страни и държаха ръцете му, които бяха оковани във вериги.

Тейонг гледаше със сълзи напиращи в очите му към Юта. Джиньонг  го бе превърнал във вампир. Щеше да си плати за това. Той се втурна към към Джиньонг, но вампира се подсмихна.

- По-добре не се доближавай, ако не искаш Юта да пострада. - предупреди го Джиньонг.

Тейонг се върна назад не отделяйки поглед от Юта.

- Така сега. За да няма излишно губене на време. - Джиньонг започна, доволната усмивка не напускаше лицето му. - Ще се разкарате от тук докато още имате време и ако искате да оставя Юта, Джони и Дойонг се връщат обратно при мен.

- Пак си помисли, кой трябва да се откаже преди да е станало късно. - каза Дойонг. - Няма да можете да се справите с нас.

- Аз не бих бил толкова сигурен Дойонг. - Лукас мина покрай тях и се насочи към Джиньонг.

- Лукас, колко мило от твоя страна да ги доведеш.

- Предположих, че ще оцениш усилията ми. - засмя се той и застана до него.

- Значи всичко е било капан. - Дойонг присви очи. - Няма да оставя нещата така Лукас, ще съжалиш...

- Говориш твърде много Дойонг. - прекъсна го той. - Само глупак би се хванал.

Той отстъпи назад и едва това си позвили да насочи яростния си поглед към Джиньонг. Тейонг се засмя. Явно капана всъщност бе за Джиньонг.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now