37

695 88 43
                                    

Когато пристигнаха на местопрестъплението Джони пръв премина през ограничителните ленти, малко след него вървяха Кун и Тен.

Гледката, която се разкри пред тях бе покъртителна. Тялото на жертвата бе като разчленено. Едната ръка на трупа бе откъсната при китката и бе захвърлена в страни от тялото, докато другата ръка бе откъсната от лакътя. Врата бе разкъсан виждаха се костите по него и тези от рамото.

Джони извърна поглед настрани и затвори очи.

- По дяволите. - Тен замръзна на място.

- Преди да попитате, ние нямаме нищо общо с това. - каза тихо Кун.

- Вярно е. Не е поставяно под въпрос. - съгласи се Джони. - Какъвто и да е Тейонг никога не би направил нещо подобно. А и не би се опитал да наруши прикритието ни.

- Това не е от животно. - Тен обиколи около трупа.

- Не и имам много лошо предчувствие. - Джони  направи пауза преди да продължи. - Вчера вечерта, Джехьон каза, че е видя силуета на някой през прозореца. 

- Какво? - Кун се намръщи. - Имаше ли някой в действителност?

- С Дойонг излязохме, но нямаше никой. Тази сутрин отново огледахме из двора, но нямаше следа някой да е бил там.

- Нека предположим, че това е дело на човек. - Тен скръсти ръце. - Може да е някой психопат. В малки градчета като това е изненадващо какви откачени е възможно да има.

- Дали да не помолим Тейонг да говорим с Юта. Може би ще знае за някой, който би имал някакви наклонности. Той нали е псохолог.

- Юта не е при Тейонг. - каза Кун.

- Какво? - Джони го погледна учудено.

- Тейонг го пусна преди седмица и нещо. 

- Не мога да повярвам. - изненада се Тен.

- Да и Тейонг не приема добре факта. Не сме нападали от почти две седмици и използваме от запасите с кръв. Тейонг нареди Джънгу да отговаря за това, а той се страхува сам да предприема действия.

- Не е нормално за него.

- Именно. Не излиза от кабинета си и не говори с никой. Дори с Шяоджун. Всички започваме да се притесняваме за него. - Кун се намръщи. - Обмислям ако нещата продължават така да отида и да говоря с Юта.

-Сигурен съм, че той ще разбере. - увери го Тен. - Юта е прекалено добър, за да откаже да ви помогне. А и е влюбен в Тейонг. Няма да иска нещо да му се случи.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now