35

708 93 37
                                    

Следващите няколко дни преминаха спокойно. Нямаше нищо необичайно. Несъзнателно Джехьон бе изпаднал в повтаряща се рутина всеки ден, но ако трябваше да бъде честен изобщо не бе недоволен от това, дори напротив.

Откакто бяха избягали от Тейонг, Джехьон стоеше в дома на Дойонг. Не бе повдигал темата за връщане обратно в дома му, поради две прости причини.

Първата бе, защото бе абсолютно сигурен, че разговора щеше да прерастне в спор и в крайна сметка Дойонг едва ли щеше да го остави да се прибере.

А втората и по-важна причина бе, че Джехьон всъщност не искаше особено да се прибира. Харесваше  му вечер след работа да прекарват времето си заедно. Да заспива и да се събужда до Дойонг. 

Харесваше му как другия винаги, когато имаше възможност го караше до работа и го взимаше. И двамата знаеха, че това не бе нужно, Джехьон можеше да използва своята кола и да отиде сам, но това просто бе поредното извинение, за да прекарат повече време заедно.

И сега както всяка друга сутрин Дойонг го остави пред управлението. Естествено, не му позволи да слезе от колата преди да получи целувка и Джехьон както винаги се изчерви, все още му бе толкова трудно да свикне с тези спонтанни прояви на привързаност.

Джехьон влезе в управлението, отново имаше злобни погледи насочени към него. Не разбраше защо бе всичко това, трябваше ли всяка сутрин да го зяпат без изобщо да прикриват, колко им бе неприятен.

- Дже, ела с мен в кабинета на Джони. - провикна се Тен, карайки го да се обърне.

Джехьон кимна и последва тайландеца надолу по коридора. Тен държеше папка с документи, но Джехьон реши да не го пита, бе забелязал, че вампира не бе в особено добро настроение, а и най-вероятно именно документите в ръцете му бяха причината да отиват сега при Джони.

Щом влязоха в кабинета, Джони и Кун вече разговаряха за нещо.

- Нося резултатите. - каза Тен хвърляйки папката на бюрото.

- Жертвата не е тукашен.

- Наистина ли? - попита намръщен Кун.

- Да, регистриран е като гражданин на Касълхолс. - обясни Тен.

-Касълхолс? - Джехьон го погледна объркано, името не му говореше нищо.

- Касълхолс е град в близост до тук. На около двайсет и пет километра и е доста по-голям от Даркхолс. - обясни му Джони, докато преглеждаше документите.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now