55

1.1K 88 23
                                    

- Едва сега започваме. - прошепна Хендери срещу ухото му, и го облиза преди да го захапе.

ЯнгЯнг изстена, щом усети как чернокосия започна да се тласка нагоре към него, отърквайки грубо надървения си член в него. Миг по-късно Шяоджун погълна устните му започвайки да го целува страсно, дланите на вампира обвити около врата му и го пристискаше към себе си.

- Съблечете се, и двамата. - изръмжа Хендери.

Янг усети как тръпки се плъзнаха по гърба му, чувайки ниския и плътен тон в гласа на чернокосия. Дори не можеше да осъзнае какво да прави съзнанието му бе толкова замъглено. Шяоджун премахна дънките и боксерките от него напълно и ги захвърли на някъде из стаята, скоро последвани и от неговите дрехи.

Хендери все още бе на половина облечен, дънките му разкопчани и само леко смъкнати надолу, за да може да освободи възбудения си член, който държеше в ръка и бавно прокарваше длан по дължината. Той срещна погледна на Шяоджун, обви ръце около кръста му и го предърпа към себе си сливайки устните им. Шяоджун зарови пръсти в косата му, хващайки кичури в шепите си. Издърпа леко, колкото да предизвика чернокосия, който изръмжа и го повали, карайки го да легне.

Янг гледаше как двата вампира се целуваха страстно, гледката го възбуждаше толкова много.

Хендери се отдели от Шяоджун и вдигна поглед към по-малкия, който ги наблюдаваше мълчаливо.

- Не искаш ли да се присъедиш? - чернокосия се отдръпна от Шяоджун, чието внимание вече бе напълно насочено към Янг.

ЯнгЯнг бавно пропълзя към тях, не сигурен в това какво му бе позволено да прави. Не сигурен в случващото се, но въпреки това имаше желание да продължи. Шяоджун обви ръце около кръста му и го придърпа към себе си, докато по-малкия не го обкрачи и се надвеси над него. Устните им бързо се намериха, преплитайки се в нетърпелива целувка.

Хендери дишаше тежко, стон напираше да напусне гърлото му. Възбуждаше се толкова много да гледа как двете момчета се целуваха. Начина по който телата им бяха притиснати едно в друго, леки тласъци един към друг, това го подлудяваше. Най-накрая махна и остатъка от дрехите си. Усещаше как члена му пулсираше болезнено и прокара длан няколко пъти преди да игнорира собствените си нужди и да насочи цялото си внимание към двете момчета.

Darkhalls | DojaeWhere stories live. Discover now