1;

28.1K 463 315
                                    

Medya:Deniz
Her zamanki gibi yine annemim bagirislariyla uynayorum.
"Deniz kiz kal walla getirtme beni oraya terlik yersin"
Off ben napiyom tebiki herzamanki gibi cewap wermiyom.
"Denizzz kime diyom kizz kalk" off basimim etini yedi.
"Tamam anneee kalkyorum" yine icimden saydirmaya basladim bi gunde rahat yoki .
Bu arada kendimi tanitmayi unutdum ben Deniz Özgün 18 yasindayim lise sona gidiyom. Izmirden dun Istanbula geldim.Ayilenin tek kizyima bide abim war abim diyip owmuyom cocuk tas walla .

Abimin adi Turgut 26 yasinda. Benim yeni okulumda oretmen olarak çalişyo.Okulumun adi Kara lisesi ne degisikmis be. Neyse ne banyoya girip rutin islerimi haletdim.Sonrada ne giyecegime baktim bu okulun en sevdigim yani serbest giynemek olurmus.Onun icin şansliyim.

Ustume bunlari giydikden sonra aynanin basina gecdim pek makyaj yapmayi sevmedigim icn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ustume bunlari giydikden sonra aynanin basina gecdim pek makyaj yapmayi sevmedigim icn.

Sadece gozume eylenir surdum dudagimada parlatiji.Saclarim dogal halimdede guzeldi bi de sari saclarim war acik tenli oldugum icn bana yakisyo mavi gozlerlede uyumlu oluyom haliyle.

Ay cok konusdum.Hemen annemin yanina wardim we yanagina sulu opucuk atdim.Sonra hemmen sofraya gecdim gec kalacagim icin cabuk yiyodum agzima ne geldiyse atdim.

Annem:"ay dur kiz bogulucan yawas ye"
" goc koliyom onne" agzim dolu oldugu icin pek iyi konusamadim.
Birden bire yanimdaki sandalye cekilince kim oturdi diye bakdim abimis" Gunaydin cimcime" hemmen kaslarimi catdim" ya abi boyle demesene" abim siritarak "tmm cimcime demem" dedi.

Hemmen kahwaltimi yaldim we evden cikdim abim bu gun izinli yarin baslicakdi isine.Okul zaten eve biraz yakindi arada 20 dakka war zaten hemmen kulakligimi takdim we hizli hizli yurudum .

Satte bakdigimda dersin baslamasina 15 dakka wardi okula kayt islemlerimi onceden abim yapmisdi. Okulun onude durdugumda oncedende gelmisdim kayt icn okul cok buyuldu bide cok guzel.Mudurun odasini bilyodum zaten hemen okula girip.

Ikinji kata mudurun odasina cikdim kapiyi bi kac kez tikladip gir komudunu duyunca.

" Ben sinifimi ogernmek icn gelmisdimde"
"Dur seni su yeni orencisin Deniz Özgun"
"Evet efendim"
Bir kac dakka dosyalarda bisey kurcaladi ve
"Sinifin 12F"dedi bende " tesekkur ederim "dedim we hemmen cikdi biraz durdukdan sonra kafama yeni kendine geldi 12 F nerde be sormadanda cikdim

Salak deniz niye sormuyonki off ben nerden bilicem simdi. Oylece dumduz yuryodum onumu gormuyodum bir den birine carpdim kim olduguna bakmak icn kafami kaldirdigimda kyvircik sacli bi kizdi hemmen " ozur dilerim dalmisim bisey oldumu" diye sordum

Kizda gulumseyip " yok bisey olmadi sen yeni orencisin galiba"dedi bende nerden biliyoki diye dusundum ay bos wersene bu kiz 12 F nerde biliyodur bi soruyim.

"Evet yeni geldim we sinifimi ariyodum"dedim oda gulumseyip "hangi sinif canim" dedi cok guzel kizdi canim isindi ona" aa 12 F".

Kiz hemmen " ay ayni siniftayis ne harika benimde arkadasim yokdu bende gecen sene geldim arkadas olalimi " dedi .

Bende icimdem ay ne şansliyim kiz hemmen arkadas buldum cok bekletmeden " tabi olalim"dedim.Oda hemmen bana hemmen sarildi biraz aflasamda bende karsilik werdim geri cekilince hemmen elini uzatdi we " Ben Buse " dedi bende elini sykyp" bende deniz memnun oldum".

"Ay canim unutdum gel sinifimiza gidelim " dedi bnde gulumseyip kafami saladim sadece sinifa gidinceye kadar konusduk Buse cok iyi kizdi.

Sinifa wardigimizda sinifa goz atdim her kes kendi haliyle konusyodu ama gozume bisey carpdi en arkadaki dort grup.biri kiz dort oglan .Oglanlar tas misalli cok yakisiklidi kiz arkaya bakip konuzdugi icn kizi gormedim ama oglanlar cok yakisiklidilar.Ben onlari suzerken biri kafasini kaldirdi we goz goze geldik ben hemmen kafami cewirdim ama o oglan bana bakip siritdi we onundeki guruba bisey ler dedi onlarda bana bakdilar we gulusduler ne oldugunu anlamadim.

Buse hemmen gelip koluma girdi we orta siralarda oturdu .Sinifa ogertmen geldi ilk ders fizikdi .oretmen yoklama oldi we gozu beni gordu"sinifda yeni orenciler warmis kendinizi tanitin "bende utana sykla yerimden kalkdim we "Ben Deniz özgun izmirden geldim"dedim we hemmen yerime oturdum.

Oretmen ders anlatmaya baslayinca onu dinledim en sevdigim derslerden biridi fizik gerekli yerli not etdim.Biraz zamandan sonra zil caldi.

Buse bana bakip guldu we "hadi kantine gidelim biseyler iceris " dedi bende tmm dedim we cikdik.Kantine warinca ben kendima sicak sutlu cikolata aldim busede benimkinin aynisindan aldi we bos yere gecip oturduk.

Biz konusurken kantine o dortlu gurup girdi we bos yere gecip oturdular ben onlar bakimca buse ven nereye bakiyom diye bakdi we bana bakip "onlardan uzak dur deniz pek tekin kisiler dil " dedi bende ona bakip "nedenki "dedim oda bana anlatmaya basladi.

" bak onlar okula yeni gelenlere yada sozuni dinlemeyenlere iskence yada ne bilyosan yaparlar bak oradaki yesil gozlu cocugu goryonmu o gurubun basi adi Demir okulun sahibinin oglu. Pek simarikdir gozune birini dikdimi pesini bir akmaz biraz asabi. Onun yanindakide Ruzgar o da onun gibi asabi . Ruzgarin onundaki Can o cok neseli biri onlarin arasina nasil girdi bilmiyom ama cok iyi.Onun yanindaki isa şeyma oda cok guzel kiz ama cok simarik kendini bilmisdir neyse ne acikcasi sen onlardan uzak dur bide yenisin falan sana bulasirlar.

Bende usluca onu dediklerini dinliyodum.Neden bunlar o insanlara zarar weriyolarki.Ay bos wersene kendini bilmiz simarik zengin zuppeleri isde.

Bende buseye bakip gulumsedim we " benim onlarlar isim olmaz zaten uzak dururum merak etme" dedim o da gulumsedi we konusduk.

Okul bitdi bende okuldan cikip eve doru yuruyodum.Aklim nedensizce o grupdaydi en cokda demir denen cocukda cok yakisiklidi siyah saclari yesil gozleri ile her kizin hayalindeki cocukdu.ayy ben ne diyom ya.Insallah yeni okulda sorumsuz gecip gider..

☆☆Arkadaslar yeni kitabim oldugu icn yanlis yerler olabilir.lutfen yorum yazmayi unutmayin okudugunuz icin tesekkurler canlarim bb opuldunuz😙😙😘😘😚😚

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now