19:

6.5K 248 28
                                    

MEDYA:MASAL.(demirin kardesi).

Arkadaşlar artik denizdede biraz küfürler olabilir.

Yeni bi güne gõzümü bok gibi acmisdim şu güneş varyaa ebesini neyse..

Yatakdan kalkdim bu gün okul yokdu yani bi kutu dondurma yiyip filim izleyebilirim oleyy bee en sevdigim.

Banyoya girip rutin işlerimi haledip banyodan cikdim dolabimin karşisina gecip giyeçek bi şeyler bakmaya başladim zaten kot gõmlek şortla doluydu biraz elbisem vardi sadece.

Bu gün demirin evine gidecekdim bana kalsa kiçimi kaldirmaz yatakda yatardim ama ona bi şans vermeyi seçmişdim.

Şimdi en zor kismi annemden izin almak kadinin karşisina gecip 'anne senin kizin bu gün bir erkegin evine gidecek'desem tahdali köyü boylardim onun icin yalan uyduryorum zaten hep yapdigim sey mesela abimden para araklardim ertesi gün abim param nerde dese hemmen en iyi bildim numara'ders çalişmam lazim'.

Odamdan cikdim annem televizyonda müge anil(galiba buydu bilmiyorum jdjd)programini izliyordu yavv kadin senin ne işin var bu programda.

Yanina oturup yanaklarina öpücük ler birakdim"annem benim ya bu gün cok güzel olmuşsun dur bakiyim"diyip kafami boynuna sokdum"immm cok güzel parfüm kokuya yenimi bu"annem"ne istiyosun cabuk söyle bi sey izliyorum"dedi yavv ben burada koça bi dili boşunami dökdüm şu an resmen"allah beleni versin siktir git"diyesim vardi tabi diyemem nee canimi sokakdan bulmadim ben borumu lan buu.

"Şey anne arkadaşlarla birlikde bir arkadaşimizin evinde ders çalişicazda gidebilirmiyim"dedim şirince gülümseyip annem bana bakdi bakdi bakdi e kadin hakli haytda ilk kez ders lafini kadina sunuyodum.Ama bu kadar bana bakmasi korkmama neden oluyodu sanki ben ona'ebeni sikdim kadin'demisim gibi bakiyodu.

Sonunda bakişmamiz sona erdiginda annem"tabi tabi gidebilirsim sat 10 evde olma şartiyla"hay ben senin şartina"tamam annecim"diyip yanagindan öpdükden sonra odam gidiyodum ki aklima abim geldi evet lan nerdeydi bu adam"anneee abimm nerdee"dedim "neee bagiryonn kizz toplantimi varmiş ne okulda ona gitdiii"dedi bende "tamam"diye bagirdim ve kapiyi kapatmamla kapiyi bisey gelmesi bi olmuşdu ohhh annemin silahindan kurtuldum yoksa ic organlarim başga yerlere ucacakdi.

Yatakda oturmuş filim izliyodum iyi bi filimiş sevdim aksiyon macera.

Telfonumu elime alip sate bakdim iyimis bi sat vakdim var yine filme döndügümde kizla oglan öpüşyodu ve filmin aşagisinda karakterlerin ismi gecince gözümü kocaman acdim.

"Ya niye burada bitiryorsunuz?belki kizsonra lezbiyen cikacak. Belki bu andan iki dakika sonra bunlara tir çarpacak.Ya niye niye burda bitiryorlarki kodumun gerizekali filmi"diyip telefonumu duvara firlatdim şaka şaka delimiyim ayovv ben.

Artik vakit gelmisdi banyoya gidip bi güzel duş aldim pembe bornozumu üstüme gecirip dolabimin karşisina gecdim.

Artik vakit gelmisdi banyoya gidip bi güzel duş aldim pembe bornozumu üstüme gecirip dolabimin karşisina gecdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
YENI OKULUMWhere stories live. Discover now