17:

6.5K 395 25
                                    

MEDYA:DEMIR.

O küçük yildizida doldururmusunuz canlarim😊😊.

Bu bolum küfür icerir rahatsiz olan okumasin ve ben kufur severim.

Rüzgardan.
"Lan agzina siçicam simdi cek lan elini"diyip bagirdim cana arkadasim olmasa yapacagimi bilyorumda hadi neyse diyom.

Zaten sinirliyim su s**tigim okuluna geldigim icn bide yarim satir beni uyutmayan can var neymis efendim cok canim sıkıkiliyo sende uyursan vay halime diyo pezvenek.

Yine gözlerimi kapatim uyucakken canin tüyli kalemini burnuma dokundurdu"lan cek su s**tigim kalemini yoksa ben cekersem götüne sokarim"dedim cana bana gözlerini kirpisdirarak bakdi"inanamiyorum sana rüzgarkusum bana bana bihterine ay..canin kufürmü ediyosun"dedi.

Bende kafami kaldirim"lan siktir git"dedim onu siradan itip can siradan kalkdi ve"tamam tamam ven anladim baska kiz var dimi beni aldatyosun seni terk ediyorum rüzgarkusum artik kapima gelip yalvarsandan seni afetmicem"diyip kivirta kivirta yürüyip sinifdan cikdi.

Sonunda rahat rahat uyucakken hoca sinifa girdi ve herkes ayaga kalkdi tabi bizimkilerden baska hoca selam verip yerine oturdu lann ilk ders matematik olurmu allah askina.

Hoca birden bire yerinden kalkdi ve"cocukler yerlerinizi degisicem "dedi herkes oflayi puluyodu sanki bi boka yaricak.

Solumdaki siraya bakdigimda kizlar oturyodu ha bide yagmur bu sinifa geldi sinif degisdirdi.Yagmur buseyle gulusup konusyodular ona bakdim cok guzel gülüyodu.

Hoca"yagmur sende rüzgarin yanina gec"dedi isde bu yuzden hocayi ilk kez icim isindi oda bi kac saniyelik yagmur bana bakdi ve yine hocaya bakarak"ama hocam ben yerimden memnunum gecmesem olmazmi"dedi.

Bende alayla gülüp"bana dayanamaz o cok utanir simdi yanima gecerse"dedim yagmur bana sinirle bakip"he canim bende zaten senin hasretinden ölüyodum"dedi alayla oda bende sırıtip"bak kendi agzinla söyledin"dedim.

Hoca"yeter tartismayin yagmur kizim gec sende rüzgarin yanin hadi cocugum hadi"dedi yagmur oflayip esylarini taplayim yanima gecdi.

Demirin yaninada deniz gecdi şeymada burakin yanina birden bire sinifin kapisi acildi ve iceriye can girdi.

"Hocam kusura bakmayin özel isimi yapiyodumda"dedi hoca ona sorunlu gibi bakdi ve"gec yerine"dedi can benim yanimdaki yagmuru görünce gözlerini kocaman acdi bi acik yerimi var diye hizla yagmura bakdim ama yokdu.

Can"bunda bana yapdin ya rüzgarkusum bu cirkeflemi beni aldatyosun"dedi yagmur sinirle ona bakip"sensin cirkef"dedi can onu takmayarak konusucaken hoca"can sende busenin yanina gec"dedi cana gemen hocaya bakdi ve"seve seve hocam yeterki siz isteyin"sonra sinifa bakdi"nerdesin kivircikkk"diyip bagirdi harbi salak bu cocuk ya.

Buse onun arkasindaki siradaydi"burdayim can ne yani simdi sen benimle boyumla dalgami gecdin"dedi can arkasina bakip"yok kivircik ben hic dalaga gecermiyim senin boyunla "diyip onun yanina oturdu ve arkasina bakarak"senle ayrildim rüzgarkusum eks askimsin sen benim hh"diyip önune döndü.

Yagmura bakdigimda kalemiyle sacini kasiyodu ve hocanin verdigi soruyu cözmeye calisyodu nerden geliyo bunlara okuma hevesi ben bilmiyorum.

Can cusmadan eceyle konusyodu hoca canin eceyi rahatsiz etdigini görunce"can sen cok konusyosun galiba bilyosun bu soruyu gelde coz bakalim"dedi can hemen hocaya bakarak"ne munasebet hocam siz varken soruyu cözme vana düsermi"dedi.

Hoca"can kalk soruyu cöz "dedi canda ayagini sürüye sürüye tahtaya cikdi
Soruya bakdi bakdi bakdi hic bisey yapmiyodu hoca dayanamayarak"napyosun cocugum cözene soruyu"dedi can elini bir dakika yaparak"ilham perilerimin gelmesini bekliyorum hocam bekle"dedi hoca"hadi can hadi coz soruyu"dedi.

Can"hocam bu soru yanlis"dedi hoca "neresi yanlis"dedi bikinlikla"can tahdadaki y dayire icinde alarak" bunun burada durmaya haki yok hocam"dedi hoca"soruyu cöz"dedi.

Can elini sag gösünün üstüne koyarak"hocam buradakide kalp allah korusun bisey olur olur"dedi hoca"evladim kalp sol tarafinda"dedi ve herkes gulmeye basladi bende sırıtim her zamanki candi.

Can "ben karisdiryorumda"dedi hoca bikinlikla"had gec yerine ben seni sinavdada görücem"dedi can"hocam yapmayin eylmeyin kiymayin bana "diye yalakalik yapmaya basladi.

Yanimdakine  bakdigimda yagmur uyuyodu bunca olana uyanmadiysa uykusu agir olmaliydi birden gelen istekle elimk saclarina daldirdim cok guzel kokuyodular ve yumsacik.

Yuzune bakdim cok guzel yuzu vardi dolgun dudaklari iyi kirpimleri ile cok guzel bi kizdi ben sacini okcarken bide ona bakiyodum benimde uykum gelmisdi siraya kafami koydum kafam ona dönükdu ona bakiyodum ve gözlerim yawas yawas kapandi.

☆♡UZUN OLDU SANIRIM NEYSE OY VE YORUMLARINI BEKLIYORUM CANLARIM IYI OKUMALAR VE IKINJI KITABIMIDA OKURSANIZ SEVINIRIM♡☆.¡¡

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now