20:

6.3K 254 26
                                    

MEDYA:YENI ŞEYMA.

Oyuna yine kaldigimiz yerden devam ediyoduk.

Şişey ben cevirdim benle demirin arasinda kalmişdi o soruyodu.Bana bakip pis pis güldü ve "dogrulukmu cesaret"dedi buna kesin cesaret dersem kendini öldür der"dogruluk"dedim.

Demir yüzünü yalncikdan asil"tüh cesaret dersin sandim"bende onun gibi gülüp"salakmiyim ben cesaret dermiyim hic"dedim.

Demir"tamam o zaman hayatinda biriyle öpüşdünmü yada hic sevgilin oldumu"dedi "bir soru sorabilirsin"dedim.

"Hayatinda biriyle öpüsdünmü"ne gibi soru veriyo ya te allahim"hic kimseyle öpümedim"diyip mirildandim kesin kizarmisimdir.

Demire bakdigimda gözlerinde şaşkinlik vardi beni kendi yanindaki kizlardan saniyo her halde ben ilk öpücügümü sevdigim birine verecekdim.

Herkes şaşkindi"ne!!"dedim herkese bakarak rüzgar kafasini iki yana salayip kendisine geldi şeymada öyle can desen agzina elim girecek kadar acmiş bana bakiyodu"kiz sen nesin öyle yani hic öpümedinmi sen"dedi niye bu kadar şaşir yolarki"evet öpüşmedim ben ilk öpücügümü sevdigim birine vericem"dedim.

Oyun hala devam ediyodu bi cok gerjekler aciga cikmişdi canin rüzgarin telefonunu alip onun instagrimindan ben geyim demesi şeymanin ikinji adi kardelen olmasi kardelen!cidenmi?ah şeyma.sende bi cenabetlik oldugunu anladimda.

Şişeyi rüzgar cevirdi benle şeymada kaldi şu kizi sevmişdimi dedim ah hayir kizin duvarda duvara çarpasim var.

"D mi C mi"dedi kisaltarak bende "C"dedim ah benim gibi salak yokdu.

"Demiri öp"dedi dehşetle şeymaya bakdim seni sürtük şu racikda seni öldüresim var şimdi.

"Başka şey istesen"dedim "hayir demiri öp yanagindan"evet öpe bilirdim dimi evet evet ne varki yanagindan öpücen olucak.

Yerimden kalkip demirin yanina vardim demir bana bakiyodu gözlerime ne bakiyosa dahada heycanlanmami sagliyo.

Demire biraz egildim nefesimi tutdum ve hemen yanagindan öpüp yerime gecdim.

Demir yine ve yine şaşkindi artik bu oyun canimi sıkmaya başladi"artik bitirelimi"dedim herkes tamam dedi telefonumu alip sate bakdim dokuz bucukdu.

Artik gitsem iyi olacakdi"ben gidiyim artik annem merak eder"dedim can bana bakip 32 diş gülümsedi"tmm kanka hoşca kal "dedi elini salayarak bende elimi saladim ve salondan cikdim cikdigim an önümde masal belirdi hani su demirin kardesi.

Aslinda güzel bi kizdi uzun acik kahve renginde saclari mavi gözleri guzeldi yani.Ama ben cocuklari o kadarda sevmiyorum özelliklede götünün üstünde oturamaynlaradan.

"Gidyomusun"dedi iyidi yani "evet gidiyorum"dedim"sen abimin nesi oluyosun seni ilk defa görüyorumda"ebesiyim ben diyesim geldi"arkadasiyim ben "kiz kafasini saladi"oyun oynayalimi zaten şu cirkef şeyma benle oynamiyo sen ondan güzelsin"dedi su anda su cocugu yiyebilirdim ay canim ya ilk kez biri beni guzel bulmuşdu zaten güzelimde degerimi bilmiyolar.

"Tamam oynayalim biraz zamanim var zaten benim"cocuk bu dedigime heycanla gulumsedi ay cok tatli bi kiz elimden tutup yukari cikardi bilmem nerelerdeki kapiyi acdi ve beni iceri sokdu odaya bakdigimda cokk guzeldi duvara rapunsel cizmişdiler ve rapunseli yatak cok guzeldi galiba rapunseli seviyodu kiz.

Beni yere oturtdurdu ve oyuncaklarini önüme getirdi harika ebecilik bi oynamasak.
..............................................

Masala cok eglenyorduk ama benim eve gitme vaktim gelmisdi"artik ben gidiyim eve annem merakdan ölmüşdür"dedim masalda gulumseyip"bidaha gelirsin dimi deniz"kafami saladim hemen boynuma atlayip yanaklarimi öpdü bende güldüm.

Merdivenlerden düşdüm salona gecdigimde sadece demir vardi koltuga yayilmiş kafasinida geriye yaslamis gözlerinide kapamisdi haspam.

"Ben gidiyorum"dedim gözlerini acip bana bakdi"ee bundan banane"gözlerimi devirdim bunun yaninda cok göz deviryodum"hani diyorum beni eve biraksan sen getirdin yaa"dedim.

"Işim var kendin gidiver"dedi gerizekali hayvan sinirle ayagimi yere vura vura cantami alip evden cikdim.

Sate bakdigimda9-37 annem kesin beni öldürücek sat 10 evde olmasam ee bu sate buradan takside gecmez otebus duragina kadar yürüdüm.

15 dakkadur atebus bekliyordum dişarsi iyice kararmişdi demir gerizekalisi beni evime biraksaydi su anda evde olurdum insallah gitdigin lokantada yedigin tatliya sinek kacarda ölürsün.

Önümde bi araba durdu korkuya icinde iki tane salak vardi"heyy güzelim bu satde burda ne yapyosun atla bakiyim birakiyim gitdigin yere"dedi he bende salakdim binicem.

"Eyv siz gidin ben burada iyim kocum"dedim bi bu eksikdi.

Söfer koltugunun yanindaki koltukda oturan salak cocuk arabadan indi ve yanima gelerek beni süzdü gözü acik bacaklarimda takili kalmisdi etegimi biraz daha aşa cekdim o nasil oluyosa.

"Güzelmişsinde bu agşam senle cok iyi egelene biliris ne dersin bebegim"dedi bebegim ne ya cocuk üstüme geliyodu bende geri geri gidim"ne yapyosun git buradan yaklaşma bana"dedim cocuk beni dinlemeyip birden bire belimden tutdu ve kendine yapişdirdi cok pis kokuyodu acidim garibime banyolari yokdu galiba.

Cocuk kafasini boynuma gömüp öpmeye başladi kafami iki yana salayip cocugu itiyodum ama nafile kirpirdamiyodu bile.

"Birak diyorum sana birakkk"diyip ayagimi cocugun degerlisine gecirdim cocuk hemen iki büklüm olmuşdu yamagimda islaklik fark etdim ne zaman aglamişdim ben.

Hemen arkami dönüp koşmaya başladim allah ne verdiyse koşuyodum acaba türk filimlerindeki gibi'allah allah allah"diyip ellerimi yukari kaldiripmi koşsaydim.

Koşarken arkama bakdim geliyolarmi diye birden bire birine carpip yere kapaklandim bu yerde bana iyice aşik oldu hemen başimi kaldirip bakdigimda demirdi bu.

Bana kaşlarini çatarak bakdi agzimdan bir hickirik kaçdi yere düsdügüm icn dizim sıyrilmişdi ve ellerim cok aciyodu.

Demir hemmen diz cöküp bana bakdi"ne oldu sana?"dedi aglayip demirin boynuna sarildim"d.demir gidelim ..o onlar gelejek hadi n n olur gidelim"dedim demirde bana sarildi"hadi noldu anlat bana niye koşuyodun".

Birden bire arkadan birileri bagirdi demirden ayrilim arkama bakdim o ikisi buraya geliyodu hemen yerimden kalkdim dizim acisini bos verip demirin arkasina saklandim.

"Heyy güzelik gel buraya senle işimiz daha bitmedi"diyip buraya gelmeye başladi ellermle demirin montundan sıkıca tutundum.

Demir kafasini bana dönüp gülümsedi "izle ve gör abini"dedi belimden tutup beni arabasina bindirdi"uslu dur"diyip kapiyi kapatdi sonra o ikisinin yanina varip bi şeyler söyledi iki salak bir birine bakip güldüler demirde omuz sılkdı ve benim agzimi acacak sey yapdi öteki salaga yumruk atdi.

Cocuk yere yapişdi ötekiyede yumruk atip onuda yere yapişdirdi zaten ikiside sarhoşdu tek ati sonra yine dövdü demir iki salagi iyice benzetdikden sonra arabaya bindi.

Bana bakdi ve birden yumşadi beni hemen kendine cekip kafasini boynuma gömdü "özür dilerim özür dilerim güzelim seni ben birakmaliydim evine salaklik etdim"diyip bana dahada sıkı sarildi.

Bense şoktaydim DEMIR KARA ilk kez benden özür dilemişdi.

☆SELAM CANLARIM INS BEGENIRSINIZ OY VE YORUM ATMAYI UNUTMAYIN LÜTFENN??!!☆

IYI OKUMALAR.

YENI OKULUMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora