14;

7.2K 234 58
                                    

MEDYA:DENIZ.
YAGMURDAN:
Şu anda burakla dans ediyoduk biraz önce ona cok kizgindim ama gönül almayi cok iyi biliyo kerata.

Onunla gülüp dans ederken birden bire kolumdan cekildim"ne oluyo yaa"dedim kafami kaldirdigimda ruzgar la karsilaşmayi hiç beklemiyordum onunla en son kapda konuşmuşduk tabi onada konuşma denmez ben ona hep vuruyo hemde söylenyodum malum kapda yapdi şey şeytanin aklina gelmez.

Yahu bunlar akilarini nerden aliyolar ben bilmiyorum annalarinin karnindan tersimi dogdukar acaba diye düşünmüyor dil.

Burak tek kaşini kaldirmiş 'ne oluyor'tarzindaydi aras beni kendine daha cok cekerek şeymayi buraka teslim etdi ve"eş degişme vakti"dedi ve burakin cevabini almadan beni arkasindan sürükleyerek onlardan uzak yerde durdu ve beni kendine cekdi.

Elini belime koydu içimdeki ses'hoşt napiyon lann"diyodu bende ic sesime katilarak'bende bilmiyorum koçum'dedim.

Ben ic sesimle konuşurken aramizi aras salagi böldü"heyy daldin gitdin öyle yani biliyorum benle dans eden her kiz başka diyarlara dalar anliyorum sizide bende olsam bende öyle yapardim"dedi bende ona bakip"seni ego yigini ben öteki kizlar gibi diyarlara dalmam direk sana dalarim anladinmi"dedim.

Güldü o may allah böyle taş şeylerdemi yaratirdin sen ohaa o gülüş neydi öyle dedim tabi icimden.

Aras belimdeki elini cekerek benim elimi tutdu birden bire beni elektrik çarpdi elimi tutarak boynunu doladi
Ve "böyle daha iyi"diyip yine elini belime koydu.

Ve"anladim anlamasinada ben seni hanim hanimjik sanardim sen ne cikdin öyle"dedi bende güldüm"dişimi yargilama bence herkesin bir karakteri vardi"dedim.

Kafasini saladi biz böyle bi saga bi sola salana salana dans ediyoduk.

Sonumda müzük bitdi bende kolumu arasin boynundan cekdim.Oda belimdeki elini cekdi ve"benimla dans etdigin icn tesekur etmicem"dedi bende gulup"sagol kocum "dedim ve onun omzuna carparak yani nasil carpmak oluyosa o bi milim kimildamadi ama benim omzum cökdü.

Tabi ona bildirmeden omzumu dik tutdum lavaboya vardigimda hemen elimle omzumu ovaladim oha canim cikdi yaw demeki neymis erkege omuz atilmazmi atarsan senin omzun tahtali köyü boylarmiş.

Lavabodan işimi haledip çikdim ve bizimkilerin yanina vardim buse kendi kendine gülüyodu tabi güler canim sevdigi cocuk onu dansa kaldirdi.

Evet buse cani seviyodu hemde deli gibi canda buseyi seviyo gibi ama beli dil.

Denize bakdigimda kendi halinda burakla gülüşüp konuşyodular bende onlarin ortasina gecerek"ne konusyonuz banada soyleyinde bende güliyim"dedim burak omuzuma elini atarak tek kaşini kaldirdi ve"bu konuşma seni aşar kizim"dedi bende onun gibi tek kaşimi kaldirmaya calişdim ve calismakla kaldim.

Deniz gülerek"yapamasin bende kaç kez denedim ama yapamadim"dedi deniz bende yüzümü asip buraka bakdim.

"Eh yapamasiniz tabi herkes ben olamiyor sonucda"dedi kendini överek.Bende ona bakip göz devirmekle yetindim.

Ilerleyen satlerde herkes dagilmaya başlamişdi sate bakdigimda 11-24 di bende cantami aldim ve bizimkilere bakdim"hadi ben kacar arkadaslar"dedim.

Gidip busenin yangindan sonrada denizinkiden opdum burakinda sacini karisdirdim burak ilk kaşlarini catdi ama sonra düzeltdi"hadi ben seni birakiyim yalniz gitme hadi kizlar sizide birakiyim"dedi.

Bizde olur dedik ve hepimiz toplandik ve burakinin arbasinin yanina gitdik cocugun taş bi arabasi vardi üstü acik siyah bi arabaydi demek zenginlar para siçiyomuşda yeni anladik.Bizde zengindik yani ama bunlar gibi dil.

Ben önüne buseyle denizde arkaya bindi burak ilk buseyle denizi birakdi evlerine onlarin evleri cok yakindilar sonrada beni evimin önünde durdu ona bakdim ve "tesekur ederim sarişinim"dedim yanaginda öperek oda güldü ve sacimi karisdirdi "bisey dil hadi evine gir "dedi kafami saladim ve arbadan cikdim ve evim girmeden once ona bakdim.

Hala duruyodu ayy canim arkadasim ya beni evime girince bekliyodu ona elimi saladim ve opucuk atip evimin kapisini acdim iceri girip yukari kata cikdim odama girip banyoya gecdim elbisemi degisdirdim üstüme pandali pijamami giydim.

Hala duruyodu ayy canim arkadasim ya beni evime girince bekliyodu ona elimi saladim ve opucuk atip evimin kapisini acdim iceri girip yukari kata cikdim odama girip banyoya gecdim elbisemi degisdirdim üstüme pandali pijamami giydim

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Yüzümdeki makyajida temizledim ve hemen kendimi yataga atdim.Ve kendimi guzel bi uykuya birakdim.

♡SELAM CANLARIM BU BOLUMDE ATDIM OY VE YORUMLARINI BEKLIYORUM LUTFEN YORUM YAPIN ONA GÖRE YAZACAGIM OYLARINIZIDA UNUTMAYIN LÜTFEN♡

♡BURAK-ŞEYMA♡

♡DEMIR-DENIZ♡

♡ARAS-YAGMUR♡

♡CAN-BUSE♡

HANGISI EN IYISI CANLARIM😚😘😙😍

YENI OKULUMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora