26:

5.8K 308 66
                                    

MEDYA:AYAZ

Oy ve yorum istiyorum.

Şaşkinlikla ayaza bakiyodum oda beni gördügünde kocaman gülümsedi.

Şöyle acikliyim ayaz benim taşmi taş metormu metor kuzenim ah canim buraya taşinmadan bir birmizden hic ayrilmazdik hatda eski okulumda bizi sevgili sanarlarda bizde bi şey demezdik bu duruma o beni kiskanir bende onu.

Zil caldiginda yerimden hemen kalkip koşa koşa ayazin boynuna atladim oda beni belimden tutup döndüryordu.

Kahga atip duryodum ama buda bi yere kadar midem bulandi yav"dur dur "diyip guldum oda beni yeri indirdi.

Ona gülümseyip"nerden cikdin ya sen niye bana söylemedin?ha!"diyip yalanci sinirden omzuna vurdum.

Oda gulup"bi dur ya kizim"diyip mizmizlandi yine gulumseyi ona sarildim "seni cok özledim"diyip daha sıkı sarildim.

"Bende seni güzelim bu gunluk okulu eksek bi şey olmaz herhalde"dedi ondan ayrilip omzuna bi tane gecirdim"tabi olmaz okul neymiş senin yaninda"dedim.

"Hadi o zaman dişarda bekliyorum"diyip yanagimdan makas alip cikdi.

Kafami iki yana salayip guldum ve arkama döndügümde bütün sinif bana bakiyodu yerime varip cantami elime aldim demire bakdigimda yumruklarini sıkımiş sinirli sinirli ayaklarini salayip yere bakiyodu yine neye sinirlendi acaba?

Neyse diyip cantami aldim sinifdan cikicakken buse kolumdan tutup beni kendine döndürdü"kiz o kimdi sevgilinmi?ay cok yakişikli cocukdu ya!"diye konuşurken can çatik kaşlariyla bizim yanimiza gelip kolunu busenin omzuna atdi"kim o yakişikli aşkim?".

Buse şirince gülümseyip"hic,hic kimse kim ya o yakişikli sensin tabi aşkim"dedi can ellerini gögsüne baglayip homurdanarak sinifdan cikdi onun arkasindanda buse.

Onlarin halina güldüm tam sinifdan cikacakken yine biri kolumdan tutdu bu gunde herkes kolumdan tutuyo yani.

Gözlerimi devirip arkama bakdim demir sinirlice sırıtdi"ne var?"dedim cabuk söykese cok iyi olur cünkü dişarda beni bekleyen bi kuzenim vardi.

"Ne o sevgilini bekletmekmi istemiyorsun eh biraz seni anliyorum ama"dedu ne diyo bu gerizekali ya"ne sacmaliyosun"dedim sinirle.

"A.a öyle deme hm dur bir geceligine kac para aliyosun sen eminim cok aliyosundur dişardaki pic le işin bitince banada bi gel bende sana iyi öderim ha... ha bide korunmayi unutma"dedi.

Gözlerimden yaşlar benden isteksizce akarken demir yanagimdan akan yaşa bakdi ve sonra gözlerime sinirle ona bakip tokati yanagina gecirdim kimse benim hakimda böyle konuşamazdi.

Kafasi sinirle bana döndürdü ve "SENII SÜRTÜK SEN NE HAKLA BANA VURURSUN LANN!"diyip bagirdi şüküler olsun ki sinifda kimse yokdu.

Sinirle ona bakip"şerefsizin tekisin"dedim tam bana karşi bi adim atmişken sinifa ayaz girdi"nerdesin ya kuzen götüm don-"lafini tamlamadi benim agladigimi görünce endişeyle yanima geldi ve yüzümü avuclayip"ne oldu sana neden agladin?".

Sonra önümüzdeki demiri fark edince ona karşi bi adim atmişdi kolundan tutdum su anda kavga kaldiracak gücde dildim"gidelim lütfen"dedim zar zor.

Demire bakdigimda şaşkindi ayazla benim kuzen oldugumuzu ögrendi tabi sonra kafasini iki yana salayip kendini sılkeledi ve benim gözlerime bakdi bu kez gözlerinde sinir yokdu pişmanlik vardi onu umursamadan ayazla beraber sinifdan cikdik.

Demiri asla afetmicekdim bu dedikleri afedilir yani yokdu once bana kötü şakalar yapdi ona göz yumdum ama bu sondu artik onu asla afetmicekdim.
_______________________________

YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin