36

5.5K 183 93
                                    

Medýa:Burak.

"Annee ben çikiýorum!"diýe bagirdim bi ýandan aýakkabimi aýagima geçirirken"geç kalirsan o baçaklarini keserimm!"diýe bagirdi oda homurdana homurdana aýakkabimi giýip evden cikdim,kapiýi sertce kapadim!Diýiçem ama ýalan olur ona henûz götüm ýemiýo,düşünsenize annem terliki beni kovaliýo...neýse ne!

Asansore binip alt kata basdim,bu gün okulda parti vardi düşünün bakiýim hemde karaoke partisi,okul müdürü bunu son senemiz oldugu icin ýapiýormuýuş neýmiş.

Bizde kizlar olarak,alişveriş time ýapiýorus.Ve bilin bakalim şu anda ben nereýe gidiýorum..evet alişverişe sizi zekiler.

Dün okulda demire çok dil dökdüm ama izin vermemişdi neýmiş canim'alişverişdeki ýawşaklar bana bakarmiş' da ve bunun gibi bi sürü sacma laflar.Ama ne kadar izin vermesede bu gün gidecekdim,o onaýlasada onaýlamasada.Ve sabah kalkdigimda beni aramiş ve gidebilecegimi söýlemişdi.

Alişveriş merkezinde vardigimda kizlarla buluşduk ve işimize başlamişdik çünkû cok uzun süreçegini adim kadar biliýodum.

*****************************
"Ýa deniz al işde birini niýe bu kadar uzatýosunki!"diýe ýakinan ýagmura gözlerimi devirip tekrar kabine girip üstümdekini degişdirdim.

Alişverişe başladigimiz zamanin üstüne tam iki saat geçmişdi kizlarin hepsi kendi tarzlarina bi şeýler almişdilar ve sadeçe ben kalmişdim.Tabi buda benim hoşuma gitmiýor ama istedigim şeýi bulamiýordum ki!

Kabinden çikdigimda üç kizda koltuklara ýaýilmiş oturýodular tabi boş otururlarmi!Şeýme dergi bakiýo,buse desen canla işi kaýnatmişlar,ýagmurda rüzgarla tartişýodu emin olmasamda galiba tartişmanin sebebi kisa elbise giýmemekdi.

Ýardimçi kiz ýanima geldiginde kizlardan gözümü cekip ona bakdim.

"Istediginiz şeýi bulamadiniz galiba?Ýeni gelen elbiseler var isterseniz onlarada bakabilirsiniz?"diýe konuşdu.

Kafami olmumlu anlamda salaýip"peki"dedim.

*******************

Sonunda istedigim elbiseýi bulmuşdum ve kizlarin dibi düşmüşdü.

Tabi kizlarinda benden kalir ýanlari ýokdu,telefonumdan demirden mesaj geldiginde son kez aýnada kendime bakip odamdan čikdim.

Çikdigim an abimde odasindan çikmişdi.Ve abimin dün eve gelmişdi,teýzemlerde čok kalmanin nedeni teýzmin kocasinin vefat etmesiýdi.Abim bi kac aý orada kalmişdi şimdide herşeý ýoluna girdiginde dün eve gelmişdi tabi habersiz abimi öyle çok özlemişdim ki boýnundan kolarimi aýirmamişdim tabi beleşçilik ýapmadimda dil!

Ýanima gelip beni başdan aşa süzdü ve agzinin içinde bi şeýler homurdandi ama duýmadim!

"Bak kendine dikat ediceksin cok geç kalmak ýok!bide bi şeý olursa ara beni tamami!...."ve buna benzer bi türü laf!

Sonunda evden çikdigimda,biraz aşa sokaga kadar ýürüdüm bakiş açima demir ve o muhteşem arabasi girdi.Arabaýa yaslanmiş eleri cebinde öýlece yere bakiýodu.Beni fark etmemişdi biraz ýanina ýaklaşdigimda topuklu aýakkabimin sesiýle bana döndü ona kocaman gülümseýip ýanina vardim.Ýaslandigi arabadan dikleşim iki adimda ýanima geldi,tam karşimda durup beni başdan aşa süzdü ve parildaýan gözleriýle bana bakdi bende ona tabi.

Elini belime atip beni kendine çekdi elerimi onun omzuna koýudum.Bana gülümseýip  dudagima tüý kadar öpücük birakip geri cekildi"Cok..cok güzel olmuşsun"dedi bu dedigine ona gülümsedim"sende cok ýakişikli olmuşsun!"birden bire kaşlari çatildi"Niýe bu kadar güzel oldun ki!Şimdi sana bakan her ibneýi yumruklamam lazim!"dedi bu dedigine küçük bi kahka atip"bendr sana bakan ýelozlari ýolmam lazim!"dedim.

Kocaman gülümsemeýle bana bakdi"seni seviyorum!"diýip dudaklarima kapandi.Cok gecmeden bende ona karşlik vermişdim ama hemen geri cekilip etrafima bakdim,demire bakdigimda hafifden kaşlari çatilmişdi"biri görebilir demir!"dedim.

Kafasini salaýip beni belimden tutup arabaýa ýönlendirdi,kapimi acip eliýle iceriýi işaret edip"Buýrun matmazel"dedi hafif gülümsemesiýle,ben bu adamin her şeýine aşikdim ýa bi insan bu kadarmi ýakişikli olur.

"Ah teşekûr ederim bayim!"dedim ve arabaýa bindim demir kapimi.kapatim hizla arabanin ýanindan dolaşip şöför koltugunda ýerini almişdi.

Birden bire belimden cekilmem ile ne oldugunu anlamadan demirin"nerde kalmişdik!"diyişi ve dudaklarima kapanmasi.

Bu çoçuk hiç degişmicekdi,hoş degişsin isteýen kimki?

♡UZUN ZAMANDAN SONRA ÝINE SIZINLEÝIM ARKADAŞLAR☆

☆OÝ VE ÝORUM ÝAPMAÝI UNUTMAÝIN LÛTFEN!☆

♡ÝAZIM HATALARI OLMUŞ OLABILIR,AMA ÝAKIN BI ZAMANDA DÛZENLEMEÝE ALICAM♡

♡ÝAZIM HATALARI OLMUŞ OLABILIR,AMA ÝAKIN BI ZAMANDA DÛZENLEMEÝE ALICAM♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ÝAGMURUN ELBISESI.

Şeýmanin elbisesi.

Buse canimin elbisesi.

Ve deniz aşkimin elbisesi.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now