10:

8.4K 296 58
                                    

Medya:DENIZ.
Bu gunde cok sukur annemin bagirmasiyla uyandim yahu burada insan uyuyo bagirip uyandirilirmi ayimiyim ben yaa evlatlikmiyim haaa biri soylesin bana neyim ben yaaa soyleyin tmm tmm iyice drama bagladim.

Anneme "tmm annee uyandim"dedim ve kendimi banyoya atdim rutin islerimi haledip banyodan cikdim ve dolabimin yanina varip ne giysem diye bakmaya basladim hawa birazcik sovukdu.

Ustume bunlari giyip mutfaga gecdim annemin yanagina sulu bi öpüçük kondurup sofraya gecdim ellime ne geldiyse agzima tikdim ve anneme bu gun okula kendim gidecegim dedim ve cantami ve telefonumu alip evden cikdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ustume bunlari giyip mutfaga gecdim annemin yanagina sulu bi öpüçük kondurup sofraya gecdim ellime ne geldiyse agzima tikdim ve anneme bu gun okula kendim gidecegim dedim ve cantami ve telefonumu alip evden cikdim.

Yolda kulakliklarimi cikartip rastgele bi muzuk acdim ve dinlemeye basladim okula geldim ve sinifima gecdim sinifda demirlerin grubu wardi baskada iki uc kisi kendi sirama gecip oturdun.

Bas dakka telefonumla ilgilendim ve biri bana elini uzatdi elin sahibine bakdigimda cok yakisikli bi cocukdu biraz serseriye benziyen tipi war ama eh isde idare eder bana elini uzatip"merhaba ben emre bu okula yeni geldim bu sinifdayim..peki bu güzäligin isimini ögrenebilirmiyim"dedi.

Bende elini sykdym ve pek memnun olmamisca"merhaba ismim deniz "
Dedim oda gulumsedi ve "yanin bosmu otura bilirmiyim"dedi bende hayir dijekdimki biri benim yerime konusdu "hayir oturamasin onun yani bos dil"dedi kim dedi diye arkami donup bakdim demir demis bu salak niyr karisyoki.

Emre siritirken"oo kimler burdaymis" dedi demirde"bas git bellani benden bulma emir"dedi yumrugunu sykarken.

Emirde"gitmessem ne olajak demir bey hem sana ne oluyo kizin anasi misin babasi"dedi.

Ben hemen emreye kotu kotu bakdim icimden ne kadar"  ana baba karisdirma kocum"diyesim gelsede susdum.

Demir bir iki adim atip emrenin dibine geldi ve"gitmesen bu guzel yuzune ahh dur yanlis oldu bu kertenkele yuzune yazik olajak"dedi demir siritirken.

Emrede siritdi bu ne be herkes sirityo demir emrenin omzuna elini koydu ve sykdi ne kadar sykdiysa artik emre yuzunu buruşdurdu.Demir"bana siritio durma siktir git"diyip onu itikledi emre bi iki adim geriye gitdi ve"ne yaziki gidemem artik bu okulda bende okuyom"dedi emre gulerek.

Demir "ulan"diyip ona karsi yuruyunce benim zeki kafam olajaklari hemmen anladi hemmen demirin onune gecip"yaa ne oluyo burdaa "dedim demir bana sinirla bakip"deniz cekil onumden"dedi bende"he cekiliyimde kafga et ha burasi okul anladinizmi okul ahir dil"dedim.

O sirada nerden oldugunu anlamadigim zil caldi bende etrafima bakinca herkes geldigini fark etdim yahu ben neden gormedim bunlari yuh o dereje onlarin ne yapajagina bakmisdim.

Zil calinja ogretmen geldi ve emrede benim onume gecdi zaten benim sol yanimda demirler oturyodu.Ders baslayinca bes dakka gecdi ve buse geldi ve yanima gecip oturdu "off uyuya kalmisim bee ama yetisdim"dedi bende ona gulumsedim o onune dönünce emreyi gördü ve ona iki dakka bakdi ve bana dondu "bu yakisikli kim lann"dedi bende gulup"yeni geldi yaniii sinifimizin yeni orencisi"dedim oda kafasini saldi ve onune bakdi.

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now