3;

11K 307 59
                                    

MEDYA:SEYMA.
Ders bitdikden sonra biri sinifa girdi we "Deniz Özgun mudur cagiryo"dedi we gitdi bende buseye bakip"neden cagiryoki bu simdi "dedim busede bana bakip"bilmiyorum canim bi sey oldu galiba istersen bende geliyimi sen ile"dedi bende gulumseyio kafami iki yana saladim"hayir canim kendim giderim "dedim busede "peki" dedi.

Sinifdan cikip mudurun yania  gidiyorum ama biri benim kolumdan tutup bos bi sinifa cekdi.Ben kim cekdi diye bakdim Demirr?.

Ben hemmen "ya biraksana olum kolumu ne yaptigini saniyosun sen"oda bana bakip siritdi we "ceza wakti yeni kiz bu bi baslangic sana benim isime burnunu sokma dedim"dedi.

Bende "allah allah ya oylemi cezaymis birak kolumu mozasitmisin olum sen"dedim ona bakdigimda siniri gelmisdi galiba"kizim benim asabimi bozma buradan bi cakarim duwara yapisirsin"dedi.

Bende sinirim geldi bagirarak "Sana BIRAKK KOLUMU DEDIM"diye bagirdim.Oda beni duwara firlatdi yere dusunce ayagimi incindi galiba acidan dolayi inledim.

Demir yanima gelip"Sakin bana sesini yukseltme  tamami"dedi bende yuzune sinirle bakiyodum.Sinir geldi galiba bagirip "TAMAMII DEDIK BEN SANAAA" diye bagirinca korkudan bi iki adim surunuo duwara carptim we "t-t amam"dedim kekeleyerek oda bana bakip gulumsedi.we"afferin sana simdi cezma gelelim sen burada uslu uslu otur ben sana aciyarak cikarana kadar" dedi we gitdi kapiyida kilitledi. Bende bagirarak "demir cikar beni burdan demirrrrr"dedim ama hic kimse duymuyodu ben kapali alandan kalamazdim .kucuklukden gelen bi seydi.kac kez bagirip yardim istedim ama hic kimse duymadi ben artik nefes nefes kalmisdim gozum kapanyordu.Birden bir kapi acildi we bir beni kucagina aldi"deniz deniz noldu sana deniz"dedi bu demirdi bende zor nefes lerimin arasinda konusdum"b b en ka pali yer de dur dur amam" dedim ona bakdigimda endiseli gibiydi."allah kar etsin neden onceden soykemiyon kizimmm"dedi ee beni kucagina aldi we disari cikardi bi banka oturdu we gitdi sonra elinde suyla geldi.

Yuzme.su serpdi we icirdi temiz hava bana iyi gelmisdi kendime geliyordum yawas yawas.demir bana bakip"iyimisin" dedi bende ona bakdim we sinirle "iyim oldumu allahin belsi ne diye beni oraya kilitliyon sen ya olseydim"dedim.

O da gulumesyio "merak etme sen oyle kolay kolay olmezsin masallah jin gibi kizsin"dedi bende sinirle onu itikleyip yerimden kalktim"bi daha bu hatani yaparsan yeminle.kendi ellerimle oldurirum seni"dedim we okula dogru girdim girmeden arkama bakdim sinirle bana bakiyodu bende gozlerimi dewirip okula girdim.

Okula girdigimde buse hemmen yanima geldi we "kizim iyimisim sen kac satir napiyon kizim sen"dedi ediselenmisdi benim icn bende gulumseyip "iyim gel otur sana her seyi anlaticam "dedim siramiza gecio oturduk ee ben ona analatmaya basladim.

Anlatdikdan sonra buse bana bin bir kez" dikaktli ol kizim ne diye korisyonki onlarin isine sen bak senin basina patladi "dedi bende sadece tmm diyip gecyodum.

Butun ders boyunca demiri gormedim tabi babasinin yeri ya ne yaparsa yapiyor pis zengin zuppesi seni.

Okul bitdikden sonra.eve girdim ve hizli odama.gecdim.ustumdekileri cikardim we annem yikamasi icn werdim busenin oldugu icn yarin okulda wericekdim.

Ustume rahat bisey ler aradim.

Sonunda bi picamami giydim ve mutfaga gecdim abim ler konusup yemek yedim pek yemedim bu gunki olanlardan sonra pek istahim yokdu annemle abimi opuo iyi geceler dedim we odama gecdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sonunda bi picamami giydim ve mutfaga gecdim abim ler konusup yemek yedim pek yemedim bu gunki olanlardan sonra pek istahim yokdu annemle abimi opuo iyi geceler dedim we odama gecdim.

Yataga gecdim we pikeyi ustume cekdim.Sonrada bu gunki olanlari dusunmeye basladim ne tuhafdi demir .yawas yawas gozlerim kapanyodu en son dusundugum yarin okulda neler olacagidi.

YENI OKULUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin