28

5.7K 256 45
                                    

Medya:Can.

"Biri görecek birak sana"dedim elimi demirden kurtarmaya calişirkan.Şimdi siz ne oluyor derseniz işde bu geri.. sevgilim beni evimden aldi ve okula getirdi şimdide el ele okula giricekdik.

"Sevgilim dilmisin birak görsünler,görsünlerki bi daha yanina yaklaşa biliyorlarmi!"dedi evet ben onun sevgilisiyim bende onun elini tutdum bana bakip gülümsedi ve hizlica yanagimi öpdü.

Boş elimle koluna vurup"virsatci"dedim okula girdigimiz an herkes bize bakmaya başladi kizlar kiskan gözlerle,yada öfkeyle bakiyodular.

Demire iyice sokulup kizlara 'o benim'bakiş larindan atdim.

Sinifa girdigimizdede herkes bize bakmişdi can yiyip duran cikolatasini yere düşürdü düşünün yani o kadar şaşirdiki gözleri yuvalarindan cikacak.

Yerimize gecip oturduk buseyle yagmur hemmen yanimiza geldi"s.siz sevgilimi oldunuz"dedi buse kekeleyerek kafami olumlu anlamda saladim.Demir beni kendine cekip kolunun altina aldi"tebrikler o zaman"dedi yagmur bende ona icden bi gülümseme yoladim.

Şu anda deliler gibi ziplaya bilirdim yahu ben artik sap dilim benimde bi sevgilim inanamiyorum ya.

Can yanima gelip elerini gögsünde baglayip"aşk olsun sana hayatim beni beni bihterini..ay canini bu suratsizlami aldatdin ha hani biz ayileydik ha beni beş cocukla tek birakdin ya yaziklar olsun"dedi ve kafasini öbür tarafa cevirdi.

Demir sinirle"olum bak sinirlerimle oynuyosun hayatim mayatim hayirdir!Lan sirayi götüne sokarim siktir git!"dedi can omuz sılkdı "eh napalip tebrikler biricik knk aşik oldu ha"diyip bana 'seni gidi seni'bakişini yolayip gitdi.

Siraya kafami koymuş gözlerim kapali oturyodum ama bunu demir yanliş anladi ve benim uyudugumu sanip ceketini üstüme örtü sinifada sesizce sesiz olun diyip bagirdi.

Şu andada saclarimi okşuyodu,bi kac dakika sonra beni kendinde cekdi yawaşca ve sarildi.

Şu andada saclarimi okşuyodu,bi kac dakika sonra beni kendinde cekdi yawaşca ve sarildi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kafasini saclarima gömdü,on bes dakika sonra demirin uyudugunu anlamişdim.

Onun bana sarilma hisiyle bende yawaş yawaş miyişyordum.Kendimi güzel bi uykuya birakdim.
___________________

Yanagima biri öpünce rahatsizca kipirdandim yine bir kes öpdü sonra boynumdanda öpdügünde gözlerimi hemen acip dogruldum.

Ohh demirdi omzuna yumruk atip"ödümü kopartdin gerizekali"diyip yerimden kalkip gidecekken bilegimden tutup kendine cekdi ve sarildi"özür dilerim güzelim"dedi.

Bende ona sarildim"tamam okul bitdimi?"dedim kafasini olumlu anlamda salayinca geri cekildim üstüme hirkami giyip cantamida omzuma asdim.

Demirde olunca kolunu yine omzuma atdi bende ona belinden sarildim biz böylece okuldan cikdik zaten bi kaç kişi vardi onlarda bize bakmişdi ama bu kez umursamadim.

Demirin son model arabasina bindikden sonra yola cikmişdik kafami cama yaslayip gözlerimi kapatdim bi kac dakika sonra aklima gelen fikirle.

Tekefonumu aldim demirin bi eli direksondaydi bi eli bosdu.

Boşda kalan elini alip parmaklarimi arasina gecirdim telefonumdan kamerayi aciyodum bende demir bana bakip gülümsedi ve yine önüne döndü.

"Ne yapiyosun?"dedi tek kaşini kaldirarak"görürsün sen kimildama yeter"dedim.

Kamerayi acdikdan sonra bir birine kenetli ellerimize tutdum sonrada cekdim.

Fotarafa bakdigimda cok güzel olmuşdu.

Gülümseyip fotarafi demirin gözüne sokarak gösderdim cok güzel elimiz vardi be

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gülümseyip fotarafi demirin gözüne sokarak gösderdim cok güzel elimiz vardi be.

Hep böyke olsak onuda zaman göstericekdi ama kalbim bu adami bi ömür sevecegini söylüyodu.

♡COK KISA OLMUŞ AMA IDARE EDERSINIZ♡

♡OY VE YORUM YAPMAYI UNUTNAYIN♡

♡IYI GECELER😊♡

YENI OKULUMWhere stories live. Discover now