33.

5K 226 47
                                    

Medya:Buse.

Oy ve yorum vermeyi unutmayin haa 😡😡😊😊.

"Ya bunu mu giysem?Yoksa bu kirmiziyimi?"diye arkasini dönüp elibseleri gösterdi"hm kirmizi iyi bence!"dedim artik bikmişdim ayol.

Yagmur benden tatmin olmayip,buseye bakdi buse baş barmagini kaldirip"süper"dedi yagmur bu defa şeymaya bakdi şeyma kendisi cok telaşli makyaj masasinda kendine makyaj yapiyodu.Yagmur"şeymaa!"dedi şeyma elindeki rimel ile ayndan yagmura bakip"ne!"dedi elindeki elbiseleri saladi,şeyma abartili bi şekilde göz devirip"kirmizi!"dedi ve kendi işinim başina döndü.

Yagmur bi kac dakika kirmizi elbiseye bakip öbür elindeki mavi olani yere firlatip koşa koşa banyoya gitdi.Buseyle bir birbirimize bakip bezgin bi şekilde"nihayet"dedik.

Bu gün canim sevgilim ve arkadaşlari bizi yemege cikaracakmişlar.Ben ve buse şeyma böyle şeylere alişikdik sonucda kac kez sevgilimle yemege cikmişdik,tamam tamam kac kez dil bi kac kez!Yagmur yeni aşk kuşu oldugu icn biraz telaşliydi.

Şeyma,ve yagmur oldugu icn sadece buse ve ben kalmişdik.Evden getirdigim elbiseyip alip bende kicimi kivirta kivirta banyoya girdim aldigim elbiseyip üstüme gecirip banyonun aynasindan kendime bakdim"lanet olsun cok güzel be"dedim elimi belime yerleşdirip.

Banyodan cikip kizlarin önüne gecip bi elimi belime yerlesdirip gülümsedim "e nasil olmuşum?"dedim buse "cok ama cokk güzel olmuşsun canim"dedi ona bakip öpücük atdim "teşekkür ederim bebegim!"dedim.

Yagmura bakdigimda kolarini birleşdirip kafasini başka tarafa cevirdi"ama bu haksizlik bu gece ben güzel olmaliydim!"diyip isyan etdi şeymada melek gibi olmuşsun demişdi.

Makyaj masasina gecip"e kim yapajak benim makyajimi?"dedim dudagimi bükerek,yagmur ben yaparim diyip yanimda bitmişdi resmen,şeymada busenin sacini yapiyodu.
.......................................

Sonunda hepimiz tamamdik.Hepimiz bir birimize bakip"yakiyorus bee!"dedim hepsi gülüp kafasini salamişdi.

Hepimiz bir birimize bakip"yakiyorus bee!"dedim hepsi gülüp kafasini salamişdi

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

(Denizin elbisesi)

(Denizin elbisesi)

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
YENI OKULUMحيث تعيش القصص. اكتشف الآن